tag:blogger.com,1999:blog-5151541992928605546.post276553641705565764..comments2023-10-28T13:33:16.210+02:00Comments on Innerst i veien: Operasjon Brun Saus - forsøk 4 - husmannskostElisabeth, innerst i veienhttp://www.blogger.com/profile/01392943504830812217noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-5151541992928605546.post-40791473252527291862014-11-09T22:33:16.980+01:002014-11-09T22:33:16.980+01:00Jeg og! Jeg og! Monstermønsterhttps://www.blogger.com/profile/07663515173630995907noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5151541992928605546.post-3908182406907597572014-11-06T23:25:15.518+01:002014-11-06T23:25:15.518+01:00Heier på sausen din! Du får'e te.... garantert...Heier på sausen din! Du får'e te.... garantert! (men jeg bruker fortsatt litt sukkerkolør, den blir så blank og fin av det også). Kålstuing kan jeg, men helt enig at det blir kaos på platene. Muffinsbrett var jo egentlig genialt!Mormorfarmor Ingerhttps://www.blogger.com/profile/12768335313069615399noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5151541992928605546.post-26037287560996029852014-11-06T20:37:55.591+01:002014-11-06T20:37:55.591+01:00Jeg viste jeg hadde noen å lage brun saus bilder, ...Jeg viste jeg hadde noen å lage brun saus bilder, men som du ser mistet jeg tålmodigheten. For det er det man må ha - tålmodighet. Det må være relativt høy varme på plata, og det må røres for at det ikke skal svi seg. Kraften/vannet vil dessuten gjøre den ferdig sausen lysere.http://bestemorsmat.blogspot.no/2012/05/sosekjtt.html Sosekjøtt er forresten veldig godt.Åshildhttps://www.blogger.com/profile/12667042216047875533noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5151541992928605546.post-60711074419119944582014-11-06T20:31:08.205+01:002014-11-06T20:31:08.205+01:00Jeg ble mest imponert over kålstuinga.Jeg ble mest imponert over kålstuinga.Piahttps://www.blogger.com/profile/07539812355445054551noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5151541992928605546.post-87820689152021572422014-11-06T20:29:42.026+01:002014-11-06T20:29:42.026+01:00Sausen kommer seg, ser jeg.. og for å skryte av me...Sausen kommer seg, ser jeg.. og for å skryte av meg selv så er brun saus noe (av det eneste) jeg har full kontroll på når det lages fra bunnen. :-) Kjøttkakene lagde du smart! Det er så kjedelig å vente på.. et tips er å bruke langpanna.. jeg har aldri gjort det, men de sier det funker.. :-D Stå på, venter på sausoppdateringer etterhvert. Elinhttps://www.blogger.com/profile/05056766015179280330noreply@blogger.com