tag:blogger.com,1999:blog-5151541992928605546.post5442091752674357757..comments2023-10-28T13:33:16.210+02:00Comments on Innerst i veien: Operasjon Brun Saus - forsøk 3 - Løgnen avsløresElisabeth, innerst i veienhttp://www.blogger.com/profile/01392943504830812217noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-5151541992928605546.post-52151674449454623012014-09-15T22:16:14.516+02:002014-09-15T22:16:14.516+02:00Jeg lager ofte brun saus og bruker aldri sukkerkul...Jeg lager ofte brun saus og bruker aldri sukkerkulør!! Man må brune smøret og melet på svak varme (gjerne med litt sukker i) og røre nesten hele tiden. Prøv det :-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5151541992928605546.post-18349149892314496262014-03-21T09:51:34.796+01:002014-03-21T09:51:34.796+01:00Hehe. kan ikke si jeg lager brun saus ofte, men su...Hehe. kan ikke si jeg lager brun saus ofte, men sukkerkulør er et møst. Og buljong. <br />Ellen :)EllenSandhttps://www.blogger.com/profile/05241608228604030634noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5151541992928605546.post-37119093749198635542014-03-20T23:48:23.285+01:002014-03-20T23:48:23.285+01:00Jeg kjenner at jeg får veldig lyst til å prøve å l...Jeg kjenner at jeg får veldig lyst til å prøve å lage brun saus etter dine tre forsøk - lenge siden sist, og den pleier ikke bli brun nok min heller :) AvMeghttps://www.blogger.com/profile/09124313389642913325noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5151541992928605546.post-15343038733210244262014-03-19T21:29:08.318+01:002014-03-19T21:29:08.318+01:00Jeg har også sukkerkulør, men det er ikke alltid j...Jeg har også sukkerkulør, men det er ikke alltid jeg bruker det. Syns ikke sausen alltid trenger å være mørkebrun. Og for å få til brun nok jevning uten å brenne den - DET handler om tålmodighet.<br /><br />Lykke til :-))Snertne sneller og små nøsterhttps://www.blogger.com/profile/08614663731573722724noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5151541992928605546.post-50873429197595681912014-03-19T14:39:45.864+01:002014-03-19T14:39:45.864+01:00Soyasaus inneholder VELDIG mye salt og lite farge ...Soyasaus inneholder VELDIG mye salt og lite farge dessverre, egner seg ikke helt til 'gammeldags' brun saus... Sukkerkulør derimot er noe 'alle' har brukt siden tidenes morgen ;o) bare sjekk oppskrifter i gamle kokebøker, eller på nett. LYKKE TIL!!<br />Hilsen Line i Oslo.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5151541992928605546.post-34234463588710864222014-03-18T20:03:35.141+01:002014-03-18T20:03:35.141+01:00Ha ha, jeg har akkurat skrevet om koteletter! Two ...Ha ha, jeg har akkurat skrevet om koteletter! Two minds, one soul, som det heter. (Eller det heter kanskje ikke det?)<br />Sukkerkulør må til!Piahttps://www.blogger.com/profile/07539812355445054551noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5151541992928605546.post-56804719340659922932014-03-18T19:08:50.270+01:002014-03-18T19:08:50.270+01:00Takk for tips. Takk for tips. Elisabeth, innerst i veienhttps://www.blogger.com/profile/01392943504830812217noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5151541992928605546.post-77680368354726902042014-03-18T18:54:11.941+01:002014-03-18T18:54:11.941+01:00Eller du kan bruke soyasaus får å få den brun + at...Eller du kan bruke soyasaus får å få den brun + at det smaker godt susan`s sidehttps://www.blogger.com/profile/03129637492285532602noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5151541992928605546.post-89650152141002058172014-03-18T17:00:06.482+01:002014-03-18T17:00:06.482+01:00Sukkerkulør er ikke oppskrytt.... brun saus må ha ...Sukkerkulør er ikke oppskrytt.... brun saus må ha det, bare må ha det.... hilsen brunsauslager med 42 års erfaring. Punktum.Mormorfarmor Ingerhttps://www.blogger.com/profile/12768335313069615399noreply@blogger.com