onsdag 11. august 2010

Trendy lilla og tips for menn

Jeg liker lilla. Jeg liker lilla når det ikke er moderne også, jeg er ingen flyktig medgangssupporter, nei.

Nå har jeg registrert at lilla er in igjen.

En av de hotteste fargene på interiørfronten denne høsten er lilla. Selv om lilla er en av mine yndlingsfarger så er det faktisk lite i den fargen innerst i veien. Jeg har noen rutete koppehåndklær i fiolett og hvitt og en liten bordduk i samme stoff, som jeg ikke helt vet hvor jeg har hen akkurat nå. Inntil nylig har vi kjørt voksduk på kjøkkenbordet. Voksduk er greit når det søles. Her kunne jeg fortalt en historie fra grillmiddagen på terrassen sist søndag, da Mannen skulle bli kvitt en plagsom veps og jeg endte opp med hele salaten i fanget. Men det lar jeg være for ellers sklir det helt ut her. Det var lilla som var temaet nå.  

I klesbutikkene finnes det også mye fint i lillatoner nå. Og da må jo tilbehøret være på plass. Tilbehør som for eksempel neglelakken.

For en stund siden skrev jeg om neglelakken Chanel 505, som har blitt en superhit. Fargen var utsolgt i lengre perioder og millioner av kvinnfolk verden over var på desperat jakt etter akkurat denne neglelakken. Det eneste rette for tåneglene denne sommeren har vært Chanel 505, i følge ekspertene.

"Alle" snakket om denne neglelakken og om du var så heldig å få tak i en slik dyrbar skatt, kunne du møte beundrende blikk fra kjente og ukjente. Et lite nikk fra en likesinned på kafebordet ved siden av etter en rask titt på 505-tærne dine og dere var venner for livet (eller i hvertfall så lenge kafebesøket varte), venner med en felles interesse, en felles identitet og solid gruppetilhørighet, 505-klubben, aaaahhhh, lykke. Vissnok.

Nå er Chanel i ferd med å gjøre det igjen med  509 Paradoxal.


Dette er høstens herlighet fra Chanel. En lekker lilla nyanse som vissnok varierer mer enn normalt i  farge og skimmer etter lysforholdene, nesten sånn 3 farger for prisen av 1, altså. Et kjapt søk på webben leder deg til uttalelser som disse:
-Chanel 509 Paradoxal nail polish is on fire!
-Can't wait to get my hands on it
-My toes are itchin' for that to go on sale!!

-YAY! Great colour!! I want one;-)

Og kvinnfolka er på jakt igjen, nå er det Paradoxal man MÅ ha for å kunne sitte på kafé med hevet hode og møte blikkene til sidemannen. Parfymeriene annonserer nå med gateskilt: Vi har Chanel 509!

Må ha det, bare må ha det! Løp og kjøp!

Jeg håper mannen til Pia leser dette. Jeg har nemlig blitt fortalt at han gjorde stor suksess etter å ha fått med seg hva jeg skrev om Chanel 505 i forrige neglelakkinnlegg. Han spottet 505 på sin svigerinnes tær, gjenkjente den og sa nonsjalant: Ah, du har Chanel 505 på  tærne, schtilig! Svigerinna satte eplekaka i halsen, stirret vantro på sin svoger for deretter å la ansiktet bryte ut i et stort smil. Komplimenten var ukas høydepunkt og hun vil for evig og alltid betrakte sin søsters mann som en av de mest oppegående på sitt årstrinn, en mann av sin tid, en mann som er interessert i det vi kvinner er opptatt av. Full score!

det kan lønne seg å lese kjerringblogger, også for mannfolk. Kanskje du burde la din mann lese dette? Du ønsker vel at han skal kunne score poeng hos alle kvinner med riktig neglelakk. Din venninne, søster eller kollega blir såååå misunnelige på at du har en slik fantastisk mann om han klarer å huske dette riktig.

Altså menn, repeter etter megChanel 509 (uttales Sjanell) og ta en ekstra titt på bildet. Det er vesentlig at komplimentet tilfaller en kvinne som faktisk har riktig neglelakk.

Elisabeth

24 kommentarer:

 1. :D Jeg er ikke noen rosaneglelakkdame, så i sommer prøvde jeg meg med blå neglelakk. Fikk komplementer, til og med mannen min synes det var fint. Men det var før jeg fjernet den... neglene mine ble røyka-i-årevis-gule! Takk til to for 39 på Cubus! Det hadde sikkert ikke skjedd hvis jeg hadde kjøpt Sjanell ;)

  SvarSlett
 2. Hehe... Dagens latter, og den ganske stille for jeg sitter på tannlegekontoret... Og fniser stille mens naboene titter rart på meg :)

  SvarSlett
 3. .... Jeg har løpt rundt med lilla tær hele sommeren. Ungene ler av meg; siden jeg biter litt negler - veier jeg opp med å pynte tærne. Lilla har også vært en overlegen favorittfarge hos meg i alle år - i med -og motgang.

  SvarSlett
 4. 10-poängarinlägg igen Elisabeth!
  Du är bara för bra alltså!

  SvarSlett
 5. Her er det ikke mange negler å legge neglelakk på gitt. Jeg er en biter :-/ Klarte ikke engang spare lenge nok til å få pene negler til mitt eget bryllup. Tottene er som regel gjemt likevel...

  SvarSlett
 6. Neglelakken var kuuul!!
  Jeg kan endelig se interiør og klær i lilla igjen etter mange å med avsky:-D
  I mange år har fargen lilla vært utelukket til og med i adventstiden hos meg fordi assosiasjonen til et menneske som jeg avskyr på det groveste (hun kan takke seg selv!)
  Det hjelper å få noen års avstand, heldigvis:-D

  Klem fra Grete

  SvarSlett
 7. He he, herlig.
  Jeg liker også lilla, men helst den mørke og klare varianten. Ikke den duse, støvete :)

  SvarSlett
 8. Hei! jammen følger eg med i tiden ;) Den lilla fargen har eg hatt på tærne i sommar. Ja, egentlig har eg brukt den kvar sommar i fleire år. Må jo bruke opp før eg kjøper ny. Då vert det kjøpt lilla igjen då. Ikkje Sjanell, men Coopen sin MAYBELLINE!

  SvarSlett
 9. Frydfullt - *ler HØYT*
  Ja, jeg ler både av salaten, neglelakken og Pias observante mann!
  Og finfint at du informerer om den nye neglelakkentil CHANEL!!! - motedronningen innerst i veien!!
  Jeg digger også lilla - alltid - så nå er jeg moderne en kort periode igjen - storveies!!
  Ønsker deg en herlig uke!
  Klem Lokki

  SvarSlett
 10. Hi, hi, herlig innlegg, Elisabeth! Utrolig vittig! Du skriver bare så utrolig bra - og festlig:-)

  Og lilla er knallfint, både på klær, interiør og TÆR. Det kommer et lilla innlegg fra denne kanten og en av dagene. Fant noen kjempeskjønne lilla klær til veslesnuppa fra Noa Noa i dag *sukk*, og jeg hadde som vanlig ingen motstandskraft....

  SvarSlett
 11. Det blir nok ikke noe løp og kjøp fra denne kanten, men det er fordi at lilla er en farge jeg overhode ikke kan bruke. Men at den er flott, det er det ingen tvil om.

  Skulle gjerne sett deg med salaten i fanget, men jeg kan ihvertfall se det for meg.

  Klem fra Astrid

  SvarSlett
 12. Artig innlegg! Måtte fnise for meg selv da jeg leste om Pias observante mann, ja! Ikke verst!

  Jeg husker at jeg hadde en lilla genser i første klasse på barneskolen. Det var favorittgenseren min i lange tider!

  SvarSlett
 13. Tralala! Jeg har lilla tåneglelakk allerede. Jeg er hot! Før tida! På den annen side gjelder det sikkert ikke, for merket er Depend. Ikke Chanel. Søren og.

  SvarSlett
 14. Herlig innlegg!
  Lilla here vi come! :)

  SvarSlett
 15. I år er det første gang jeg bruker neglelakk på tærne, men jeg har jo brukt helt feil farge ser jeg nå! Huff og huff. Tenk å hatt en mann som visste om en neglelakkfarge. Jeg hadde dånt.

  SvarSlett
 16. Jeg er ikke noe neglelakkmenneske i det hele tatt, men lilla er min farge! Absolutt! Jeg elsker lilla - og jeg har faktisk vært litt ekstra fornøyd denne sommeren, for da har det vært mulig å få tak i masse forskjellig lilla tøy. Og stæsj. :D Sånt liker Kali-damen! :D
  Jeg har også hatt en forkjærlighet for ugler og sjiraffer i uminnelig lange tider ;) Men neglelakk...? Nei, det eier jeg ikke...!

  SvarSlett
 17. Takk for tipset, skal kikke i tax free'en på lørdag. Har da endelig fått meg 505 jeg også - hehe, hadde nettopp et lite innlegg om den. Har forresten en annen lilla fra Chanel, tror den heter Vendetta (er for lat til å gå og se). Den er helt mørk, ser nesten svart ut i dårlig lys. Den er Stjernebarnets favoritt, og senest i dag måtte jeg lakke tåneglene hennes med den. Hun er 2 år... På hendene skulle hun ha sjokkrosa, Vanity heter den. En av mine favoritter fra Chanel :)

  SvarSlett
 18. Skal sporenstreks ile til nærmeste butikk og røske med meg en slik en.

  Godt du holder oss oppdatert på fashion..

  Morsomt innlegg.

  SvarSlett
 19. Det va`kke bare søstra mi som fikk kaka i halsen, for å si det sånn...Hilsen kvinne uten neglelakk med mann som egentlig har null interesse for neglelakk. Håper jeg.

  SvarSlett
 20. hahaha, du er såå morsom!!!
  må nesten ut på jakt etter sjanellen....
  klem

  SvarSlett
 21. Hahaha, jeg må få lilla andre steder enn kjøkkenet også forstår jeg *lol*

  SvarSlett
 22. Haha!!! Bare måå ha ein sånn då forstår eg :o)

  Lilla e favorittfargen min og, så enig med du at eg hadde valgt den i stedenfor 505 :o)

  Harligt innlegg snuppa!

  SvarSlett
 23. Hei ♥

  Tusen takk for gratulasjon på bloggen min , kjempekoselig :))

  Så flott du skriver hehe...fikk lyst på lilla neglelakk jeg nå!!! ;))

  Ønsker dej en lekker * lilla * dag ;)))

  SvarSlett
 24. -takket være inspirasjon hos deg:

  http://dronningstjerna.blogspot.com/2010/08/no-509-493.html

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...