torsdag 29. juli 2010

Musikk te arbe'

Musikk gjør at kjedelige sysler som rydding og støvsuging går et hakk lettere unna. Dette er en av mine absolutte favorittlåter.



Digger kompet og vekslingen mellom det litt såre partiet hvor man aner at noe kommer og det mer sterke uttrykket. Det finnes sikkert en musikals betegnelse på det. ☺

Jeg er glad i taktfaste rytmer. Om jeg skulle spilt i band måtte det ha vært på trommer eller bass. Faktisk har jeg spilt i band en gang, jenteband på folkehøyskolen. Vi øvde vel en ukes tid på nye instrumenter og så holdt vi konsert med tre coverlåter, he he. Musikklinja skulle ha konsert og vi ville også være med, selv om vi i utgangspunktet ikke kunne spille. Sjarmerende var vi. Jeg håndterte en vibraslap. Vet du ikke hva en vibraslapp er? Et rytmeinstrument, selvfølgelig! Det lager den kuleste lyd, en vibrerende prrrrrr. Trykk på denne linken om du vil se instrumentet i korrekt bruk. Ho, ho, hva man finner på nettet, hva gjorde vi i gamledager, før den store verdensveven gjorde verden mindre og få ting uoppdaget?



Vibraslapbilde fra vibraslap.net

Ønsker alle en god dag full av gode vibrasjoner og eggende rytmer.

Elisabeth

3 kommentarer:

  1. Jeg spilte på støvsuger og kleshengere på folkehøyskolen. Artig med ting man ikke kan! Ha en fin dag!

    SvarSlett
  2. Vibraslap hadde jeg faktisk ikke hørt om. Men nå lærte jeg noe nytt. Takket være din vidunderlige blogg.

    SvarSlett
  3. Du har nok hatt en fin tid på folkehøyskolen.

    Vi klarte oss på et vis før også, selv om min sønn ikke skjønner hvordan vi organiserte tingene den tiden butikken bare hadde åpent til kl. 17.

    Klem fra Astrid

    SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...