mandag 26. september 2011

Ikke så veldig romantisk...

I dag har vi 13 års bryllupsdag

Jeg kan vel ikke akkurat påstå at hverdagen er spekka med romantikk. Sms-ene, for eksempel,  mellom meg og Mannen er ikke lange avhandlinger om hvor mye vi savner hverandre og lengter etter jobbdagens slutt og våre kropper igjen kan møtes i en het omfavnelse. Ikke "sukkerklumpen" og "tigergutten din" og sånt.

Nei, våre meldinger er mer av den praktiske arten, som "husk å sette på vaskemaskina".Ja, her fokuseres det først og fremst på å tilfredsstille de viktigste behovene. Ikke særlig romantisk.

Men jeg har i alle fall sydd meg en bluse med et romantisk navn, i det minste.


Dette er Jippi-Romantica-Oh-Yes-blusen fra boka "Made by Me".

Nå kunne jeg jo påstatt at denne romantiske blusen førte til et hungrig begjær hos min mann. At han rev av plagget med tennene, bar meg opp til soverommet og kasta seg sulten over sin kone og at vi hadde vill og heftig ekteskapelig samkvem, før fiskebollene i hvit saus, en helt vanlig mandag.

Men det ville være å overdrive, ja det ville være rent oppspinn og jug. Vi har tross alt vært gift i 13 år, sammen i snart 21.Man får visst dobbelthake etter 13 års ekteskap også...Beklager dårlig bildekvalitet. Når man har vært gift i 13 år så får man ikke hjelp, sånt får man ordne sjøl - på strak arm, bokstavelig talt. Eller, faktisk så kom Mannen da jeg holdt på å ta bilder og lurte på hva jeg dreiv på med. -Tar bilde, svarte jeg. -Av hva da, lurte han. -Av denne blusen her. Hvorpå Mannen rista på hue og forsvant flirende.

Ja, ja, sånn er det etter 21 år, 13 av dem i ekteskapelige former.

Elisabeth

41 kommentarer:

 1. Gratulerer med bryllupsdagen!! Kjempefin bluse du har sydd deg! KLEM.

  SvarSlett
 2. gratulerer med det! det er ikke mange som klarer dette, dere får være stolt for det og blusen er n y d e l i g : )

  SvarSlett
 3. Ha ha :) Synes jeg ser han for meg når han tusler videre ;)
  Blusen var kjempefin og jeg synes godt han kan skryte litt av deg :)
  Hjelper litt å være borte fra hverandre..... Da spruter det litt mer av begjær når man treffes (i alle fall en liten stund;))
  Ha en fin dag :)
  Klæm

  SvarSlett
 4. Jaja, jeg har bare vært gift i syv år, så jeg får faktisk mannen til å ta bildene når jeg prøver det jeg har sydd :-)
  Ellers: fin bluse! Og grattis med 13 år.

  SvarSlett
 5. hvorfor gadd du gifte deg?!

  :o)

  finfin bluse iallefall!

  SvarSlett
 6. bare tuller, gratulerer med de 13 årene!!

  SvarSlett
 7. Gratulerer! Morsomt med et lite skråblikk på hverdagsromantikken. Samme gata her, og jeg tenker at de som pludrer og holder på etter så mange år faktisk er litt utrygge på hverandre... Men så er jeg en kyniker...

  Signerer hun over som sier at man tross alt holder sammen!

  Ha en uromantisk dag- håper noe annet enn fiskeboller står på menyen!

  SvarSlett
 8. hi-hi-hi:) Blusen ble lekker! Og romantisk! Og gratulerer med 13års bryllupsdag!!! :) Vi har vært gift i ett år vi, og etter bryllupet kjøpte vi oss ny seng. Hver kveld i mange uker etter bryllupet, var det siste mannen min sa før han sovnet; Å, jeg elsker denne sengen! ...ikke særlig romantisk han heller...

  god ny uke til deg og dine!

  SvarSlett
 9. Gratulerer med bryllupsdagen, Elisabeth:) Ligner på våre sms'er de der:)

  Fiiiine blusen, ønsker meg den boka, tror jeg kjøper den idag jeg:)

  Trine:)

  SvarSlett
 10. Gratulerer så mye med bryllupsdagen hvertfall!
  Kjempefin bluse!
  Kan trøste deg med at romantikk ikke akkurat preger hverdagene våre heller, he, he:-) Selv om det faktisk har hendt at nordlendingen har klippet både hjerte og I love you i plenen med gressklipperen....

  SvarSlett
 11. Hehehe, Gratulerer så mye med bryllupsdagen :D

  SvarSlett
 12. Gratulerer med dagen :)
  Jeg og mannen har også 13 års dag i dag :D
  Og for å si det sånn - kjenner meg veeeeldig igjen ;;)

  SvarSlett
 13. Superfin bluse! Gratulerer med dagen! Her er smsene av type "Melk. Bleier." Og det er ikke svaret, det er "spørsmålet"...

  SvarSlett
 14. Gratulerer med dagen!
  Romantikk vs. trygghet - på sikt er nok trygghet det beste? :-) Romantikken kommer vel alltids i små glimt her og der? :-)

  SvarSlett
 15. Gratulerer så mye med dagen!

  (den blusen har jeg også sydd)
  Veldig fin!!!

  SvarSlett
 16. Velkjente sms'er...
  Gratulerer med bryllupsdagen!

  SvarSlett
 17. Sånne SMS'er gjør at man fortsatt er gift :) Trygt og godt, jing og jang og alt det der.
  Gratulerer til begge to, og sy deg en kniplingskjole, for dere har nemlig kniplingsbryllup!
  Kos dere!

  Klem klem

  SvarSlett
 18. Kan informere om at selv om en har vært sammen i mindre enn ett år så fører bloggbildetaging til lite annet enn hoderysting og rynkede øyenbryn.

  Kavaleren kunne ikke skjønne hvorfor jeg hadde tatt bilde av all maten jeg hadde spist på ferien... Som om DET var noe spennende liksom.. ;)

  Men her i går kom det et gjennombrudd! Jeg hadde laget muffins og skulle ta bilde. Kameraet ville ikke på grunn av manglende batterikapasitet. Da kom faktisk kavaleren med forslaget; "Skal jeg ta et bilde med min mobil?".

  Jeg antar han har begynt å skjønne at han ikke får spise før bilder er tatt! ;)

  SvarSlett
 19. Ha ha, Siven, glimrende!

  Mormor; Aha, knipling, sier du? Vi tenkte det ikke var så farlig med å feire 13 år, det er liksom midt imellom alt, he he. Men faktisk kom vi oss på kino på lørdag - voksenkino, bare vi to. Ikke så ofte det skjer da.

  Og til alle som eventuelt er bekymra, vi kommuniserer på annet plan en via sms også, og har våre glimt. ☺

  SvarSlett
 20. gratulerer med bryllupsdag!
  Og er ikke kommunikasjon i det hele tatt det viktigste da...

  SvarSlett
 21. Hahaha! Det er vel omlag samme sms kommunikasjon her hos oss.
  Gratulere med bryllupsdag!

  SvarSlett
 22. Herlig!!

  Gratulerer med 13 år!!

  SvarSlett
 23. Hei Elisabeth!

  Gratulerer med ny kjole og 13 års bryllupsdag. Nå er det bare 7 år igjen så kan dere feire 20-årsjubileum og 12 år igjen til sølvbryllup.

  Cecilie

  SvarSlett
 24. Gratulerer! Flink til a sy er du ogsa!

  SvarSlett
 25. Vi har vært sammen siden 1973 og gift siden 1976, og det er jo sånn omtrent 100 år. Våre sms'er er også ganske praktiske, og gubben svarer enten ok, ja, nei eller et smilefjes. Uansett hvor mye jeg måtte skrive. Kortfattet kar det der.

  SvarSlett
 26. Grattis med bryllupsdagen :-) Og så flink som du har vært til å sy :-D Hva er det egentlig som skjer med hverdagsromantikken? Den faller visst av etterhvert...Jeg prøver innimellom, og jeg pleier ofte å sende med en nuss eller et hjerte på SMS'n

  ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 27. Hvorfor er det så vanskelig å gratulere deg? Tastaturet på iphonen hopper og og ned hver gang jeg trykker på en bokstav. Flaks for deg, så er jeg tålmodig idag!

  Gratulerer så mye med dagen. Vi har 3-årsdag imorra, og sender vel stort sett de samme meldingene som dere.. Men glimter til i ny og ne;)

  SvarSlett
 28. Surresilje; Takk for tålmodigheten. Det der har jeg opplevd hos noen jeg også, men aldri hos meg selv. Søren. Vet ikke hva det kommer av, kan ikke skjønne at det er noen innstilling....

  SvarSlett
 29. Gratulerer med dagen! Superkult stoff på ermene på kjolen. Klart han ikke kunne rive av deg en så snasen kjole.
  Klem

  SvarSlett
 30. Gratulerer! Og husk at ALLE år er verdt å feire, ikke bare de "runde"! Men du trenger ikke gallamiddag hvert år, bare noe som markerer en forskjell fra gårsdagen :-)

  Vi følger etter neste mandag, men vi må nok også forhåndsfeire i helga. Men jeg rekker nok ikke å lage kniplingskjole innen den tid, nei... Ellers markerte vi 12,5-års bryllupsdag i mai, bare fordi vi ville finne på noe med barna :-)

  SvarSlett
 31. hæ, hæ! Gratulerer med dagen!

  SvarSlett
 32. Hustvedt; godt poeng. Og i dag unnet vi oss fri fra middagslaging og overlot det til Peppes, he he. Små gleder er gull verdt.

  Tusen takk for alle gratulasjoner. ;-)

  SvarSlett
 33. Gratulerer med de første 13 år! Nå er det ikke akkurat slik her heller at romantikken og champagnen flommer, tekstmeldingene er gjerne av det praktiske slaget , men det ligger noe i bunnen, noe trygt og godt. Og når vi kan se på hverandre og vite hva den andre tenker ( vel, innimellom) så tenker jeg at joda, det er slettes ikke verst.

  SvarSlett
 34. Gratulerer så masse med bryllupsdagen! Romantikken blomstrer stadig vekk her i denne heimen også. Overromantiske MOI utbryter kjærlig "Eg elske deg!" hvorpå den litt mer reserverte Revisoren svarer "Ditto" med ikke fullt så stor innlevelse. Men vi har det veldig fint, da - og det regner jeg med at dere har også;-))

  Nydelig bluse, forresten!!

  SvarSlett
 35. Hurra for dere to!! Å være gift så lenge nå til dags er jo en bragd! :D Og unntaket, ikke minst!
  Håper det blir en nattasuss om ikke annet, da...

  SvarSlett
 36. Vi har faktisk også vært gift i 13 år :) Hurra for oss!
  Kjenner igjen den kommunikasjonsformen ja... og begeistringen over mine interesser på syfronten...

  SvarSlett
 37. Gratulerer med bryllupsdagen!

  Det trenger ikke nødvendigvis å være sånn etter 13 år gift og 21 år sammen ;)

  Hilsen Lissie
  18 år gift og 23 år sammen

  SvarSlett
 38. Hehe, gratulerer med bryllupsdagen. Dette med blogging forstår ikke mennene seg på, det er klart man må ta bilde av bluser og kjoler og andre fine ting.

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...