søndag 18. august 2013

Så interiører vi litt i feil ende igjen

Jada, nok en gang har jeg detaljer på plass før hovedingrediensene. Men den flotte puta jeg kjøpte til loftstua lenge før det var en loftstue, den fikk sin rettmessige plass til slutt.  Så det er håp for siste interiørtilskudd også.

Nå er det gangen som er Svigerfars nye prosjekt og han er godt i gang med å bygge inn inngangspartiet så vi vil få noen få, men sårt tiltrengte, nye kvadratmetere entre.


Byggeområdet


Det er jo så kjedelig med gulvbelegg og ringeklokke, et pes å koordinere elektriker og alarmselskap og alle de der store og små arbeidsoppgavene som dukker opp underveis. Nå er det et herlig rot og kaos, men det skal bli ryddig etterhvert. Ikke minst ved hjelp av denne "boka", som for øyeblikket ser meget malplassert ut på gardintrappa. Neida, den blir ikke stående der gjennom resten av byggeperioden, det skal innrømmes at jeg plasserte den der kun for fotoshoot. Svigerfar stussa, men han var klok nok til å ikke spørre....

"Boka" er nemlig ikke en bok (anførselstegnene røpet vel det), men en boks! I den boksen er min plan at Mannen skal putte alt det han normalt vrenger ut av lommene hver gang han kommer hjem og som blir liggende og flyte. Og jaggu, etter å ha lurt på hva den boka var, så tok han lydig i bruk boksen. Så det er absolutt håp.


Bok-boks til Mannens rot


Denne kule bok-boksen kjøpte jeg hos Alle Tiders hjem da jeg lørdag lurte meg med på et bloggtreff for interiørglade. Kult å møte folk man kun kjenner gjennom bloggene deres og samlinga viste seg å bli veldig hyggelig. Og sosialt. Sosialt med hele verden. Her var det høyst akseptert å dille litt med mobilen, man ble ikke ansett som usosial av den grunn.

Her skal det instagrammes, ja. 


Og så fikk vi goodiebag! Juhu!


Deler av godene fra Alle Tiders HjemElisabeth, opptatt av detaljer


11 kommentarer:

 1. Ein slik skulle eg ha hatt ståande midt på stuebordet.
  Kjekt å kunne følge med på bloggtreff via IG.

  SvarSlett
 2. Jeg fikk også goodiebag:)

  SvarSlett
 3. Så flott goodiebag dere fikk! Og her hjemme har mannen et eget fat fullt av crap... som snart skal bli til 2 små skuffer med crap i steden for. ;)

  SvarSlett
 4. Alle småtingene, sukk! Jeg tror de har kaningener og formerer seg i rekordfart.

  Så flott at det ble en hyggelig bloggekveld, da!

  SvarSlett
 5. Ja regnet med at boken raskt kom i bruk:)Skulle kjøpt en slik jeg også kanskje:)Fikk nå med meg mye annet...Gøy treff og ikke minst gøy å hilse på dere alle sammen...

  Nyt ny uke!

  Klem Linda

  SvarSlett
 6. Nå har faktisk jeg også fått meg sånn telefon. Måtte jo det når folk Instagramma maten de spiste her.

  Det må ha vært litt av en fest dere var på når dere fikk med at det hjem.

  Sånn boks kunne jeg tenkt meg også, men spørs om mannen hadde klart å bruke den.

  SvarSlett
 7. Kul boks! Jeg har prøvd meg på et bokssystem i gangen jeg også, men bør vel kjøpe større boks tror jeg. For ting har en tendens til å ligge utenfor. Og det som ligger i boksen er ting vi ikke trenger. Men hvis en større boks skal få plass, må vi ha et større skoskap som boksen skal stå på. Og da må vi jaggu bygge større gang også. Det kan fort balle på seg.

  Synd at jeg måtte melde avbud på lørdag. Det hadde vært så hyggelig å møte deg!

  SvarSlett
 8. Så smart da, blir litt duppeditter og papirer som flyter rundt....

  SvarSlett
 9. Nå ser jeg jo helt klart at vi selvfølgelig også har ett behov for en bokboks!!!! Du er smart du! Vi trenger absolutt en på bordet rett innenfor inngangsdøra, så min mann også kan få vrenge lommene sine oppi der, og alle nøkler vi ikke vil henge inn i nøkleskapet som er godt skjult inni garderobeskapet. Hmm nå burde jeg ta meg en ny tur til fantastiske "alle tiders hjem" og kjøpe meg en boks jeg og....

  SvarSlett
 10. Takk for fine ord inne hos meg, hyggelig at det er flere som ser at Elin fortjener skryt ;) Og veldig hyggelig å hilse på deg!
  Lina

  SvarSlett
 11. Ser så koselig ut med slike bloggtreff. Håper noen engasjerte sjeler ordner noe slikt her nordpå :D

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...