mandag 6. april 2015

Løsning Bloggernes påskelabyrint

Påskeaften serverte fire andre bloggere og jeg en labyrint hvor man ved hjelp av flere hint skulle komme fram til et geografisk sted.


Her innerst i veien var hintet:
En skulle tro at noen fra dette stedet i Norge ble litt spanskinspirerte, flytta til USA og satsa på kasinodrift, men de to stedene har intet med hverandre å gjøre. Selv om folk gifter seg begge steder.

Hos Pias Verden fant man:
Denne artisten synger om noen som bor i andre etasje. Eller er det tredje?

Diper Diva Diary:
Jeg stopper opp og lytter. Himmelen er knallblå, men over havet fører et svakt vindpust med seg en sang du kjenner igjen. Hvor har du hørt denne melodien før?


EventyrElin:
Ei dame kommer gående mot deg med havbris i håret. Hun bærer på noe mykt og svært verdifullt, og legger en beskyttende arm over det når hun nærmer seg. Hun hvisker om en liste mens hun kikker seg over skulderen. Hvor befinner damen seg, hva bærer hun på og hva slags liste snakker hun om?


Fru Jacobsen:
Du går over  en åker og begynner å klatre noen høydemeter. Plutselig møter du en mager skiløper, litt av et symbol, som sier han er for en stor berømthet å regne. Han viser deg to sider i Sports Illustradet hvor han hylles for alle sine etterkommere.


Hvor skulle vi reise?

Noen smarte hoder kom fram til VEGA. Må si jeg er mektig imponert, jeg synes ikke det var enkelt.

Rødhette er en slik smarting og fortjener en liten premie. Send meg en mail med navn og adresse, takk. Gratulerer.


I tillegg hadde jeg min egen, lille oppgave. Jeg viste fram påskesnopet vårt (ok, en liten del av påskesnopet) og spurte hva som mangla.Selve påskeegget, Kvikk Lunsj og påskemarsipan var alle veldig gode og fornuftige forslag, men det var selvfølgelig LAKRIS som var det riktige svaret. Lakris må man ha når man skal kose seg. (Jeg hadde faktisk medbrakt lakris på min tur til Sri Lanka, til og med sjåføren vår satte pris på en fersk lakrispipe.)
Det var faktisk flere som hadde foreslått lakris, blant annet Heidi. Send meg en mail med navn og adresse så skal jeg sende deg noe av overskuddslageret. Gratulerer.Sånn, da var påska over for denne gang. Skiklær og ulltøy er vaska og rydda bort. Nå venter raking i hagen og rydding i uteboden. Det er livets gang.


Elisabeth6 kommentarer:

 1. Synes egentlig hun som foreslo at det var påskeegget som mangla, var den beste...

  SvarSlett
  Svar
  1. Hey, ikke ødelegg vinnergleden min nå, Pia! ;)

   Premie og greier! Uventa, hyggelig overraskelse! :)
   E-post kommer!

   Slett
  2. He he, du var flink og fortjener premie, Heidi.

   Slett
 2. Å jøss, vant jeg til og med mer enn heder og berømmelse, altså? Kult! Sender straks av gårde en e-post. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jada, jeg er i det gavmilde hjørnet. Gratulerer.

   Slett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...