tirsdag 24. januar 2012

Min spreke facebook-plan

På facebook kan man dele folk inn i to grupper: De som oppdaterer statusen sin hver gang de har vært spreke og klatra opp på et fjell, sykla Trondheim-Oslo, gått Birken på ski, jogga i regnvær, deltatt på Zumba-maraton og så videre, og så videre.

Og den andre gruppa er de som irriterer seg over den førsta gruppas skryte-statuser...........men som innerst inne kunne ønske at de hadde samme treningsiver, pågåenhet og utholdenhet som gruppe 1.
Jeg er av og til ute og rører på meg. Men jeg vil aldri se flott ut i treningstights, synes at jogging i duskregn er "herlig!" eller elske å sykle i kuppert terreng.Men jeg har en plan.

På de to siste skiturene jeg har hatt i marka, har jeg tatt en rekke bilder i løypa. Det er bilder med dagslys og bilder med kveldslys. Disse planlegger jeg å poste på facebook sånn ett etter ett utover uka. Kveldsbildene på ukedagene og dagslysbildene selvfølgelig i helga. For i helga så er det klart at jeg har vært på en skikkelig fem-milstur! Og så skriver jeg: "Deilig med kanelboller og solbærtoddy på Kikutstua", selvfølgelig før klokka ni en søndag. Eller nei, det går kanskje ikke an å poste statuser planlagt sånn som på bloggen...?
En god plan for omdømmebygging, synes jeg. Så kan alle de andre i gruppe 2 tro at jeg nå tilhører gruppe 1, de ivrige og alltid positive, og irritere seg og gremmes.

Tror du folk lar seg lure?
Irriterer du deg over sportslige statusoppdateringer, eller kanskje du selv tilhører gruppe 1?

Elisabeth30 kommentarer:

 1. Har ingen slike spreke venner... :-)))

  SvarSlett
 2. :) Jeg hører absolutt til i gruppe nr.2 !!!

  SvarSlett
 3. haha... irriterer meg ikke, bare himler litt med øya ;) Det samme gjør jeg når de sier vinduer er pussa, kjøttkaker er stekt, katten har tissa osv. Men dem om det :)
  Kjempesmart idé, tror det går an å legge ut sånn tidsgreier, men det veit ikke jeg åssen man gjør.

  SvarSlett
 4. ... og ja - de lar seg lure, helt sikkert!

  SvarSlett
 5. Jeg tilhører ikke et sånt miljø med spreke Facebook-oppdateringer heldigvis.

  SvarSlett
 6. Hoho! God ide! Jeg tilhører vel gruppe 3, vi som gremmer oss over overforbruk av hjerter og utropstegn og utsagn som jeg har verdens heeeeerligste mann!!!!!!!! ( så si det til ham, og ikke til alskens gamle bekjentskaper du gikk i klasse med?)

  SvarSlett
 7. For en genial ide!! Skal prøve å huske på å gjøre det samme hvis jeg en gang drar på skitur..

  SvarSlett
 8. tilhører gruppe 2.. og hadde hatt sterk mistanke til juks om du hadde spist kanelboller før kl 9 på søndag. da hadde eg nok heller hatt tro på lavkarbobrød med tunfisksalat.

  SvarSlett
 9. Jeg tilhører hovedsakelig gruppe to, men sniker meg inn i gruppe en sånn innimellom. Sånn som her om dagen da jeg ble overrasket av styrtregn en halvtimes gange hjemmefra. Å si at jeg var våt ville være en underdrivelse. Men, jeg måtte jo gå, da...
  Ellers er det mer svadaoppdateringer fra denne kanten gitt ;-)
  Støtter imidlertid ideen din!

  SvarSlett
 10. Haha :) Jeg aner ikke. Jeg har ikke facebook, og takk for det :) Men dette minnet meg litt om de status-oppdateringene som er på enkelte blogger også ;)

  SvarSlett
 11. Jeg befinner meg et sted midt imellom, tror jeg. Eller nei, langt unna gruppe 1 i forhold til iver, grad av treningsinnsats og alt det der. Men hvis jeg først trener kan jeg godt finne på å skryte av det på Facebook! Men da gjerne med en litt selvironisk vri. ;-) Himler nok litt med øya over de som omtrent bare skriver at de trener. Har de ikke noe annet liv liksom? Samtidig er det liksom fritt frem til å fjerne dem fra feeden. Så jeg gidder ikke irritere meg så veldig. ;-

  Du, hvis omdømmebygging er din plan, er det jo tabbe å røpe strategien bak her på bloggen! ;-)

  SvarSlett
 12. Høyrer til gruppa som er slutta å oppdatere FB. Men er innom for å bli minnt på, at det er helg, eller at sola skin...

  SvarSlett
 13. Genial plan, men det spørs om ikke Barbro var på sporet av deg allerede forrige dagen! Selv har jeg lege hatt lyst til å poste noe sånt som at "Jeg trener hver mandag og onsadag fra 20-21, lover å oppdatere hvis jeg IKKE drar på trening, så dere har kontroll."

  SvarSlett
 14. Jeg er langt unna kategori 1...

  SvarSlett
 15. hihi morsomt innlegg. jeg oppdaterer med mye rart på Facebook, feks i dag skrev jeg totalt ubeskjedent at vi hadde potetgull til middagskyllingen og gulrøttene, jepp, så gærn er jeg på en vanlig tirsdag...hahaha ;P Trening...hmm..husker ikke sist...dvs. i helgen ommøblerte jeg stua og kjøkkenet (som er ett og samme rom) så jeg er støl i armene, magen og andre steder etter endel tunge løft...teller det? *♥*

  SvarSlett
 16. Er dessverre en sofaslækker....

  SvarSlett
 17. Heh..
  Synes jo det er litt rart at noen kun føler for deling når de har vært helgener og superidrettsutøvere..
  Men dem om det.
  Selv deler jeg nok ikke så mye i det hele tatt, litt kjedelig sånn.

  SvarSlett
 18. Synes det er litt teit med mennesker som må legge ut hver en liten shiiit de gjør på FB.... at de har dusjet, laget seg en kopp kaffe, hentet posten, lest avisen osv osv.
  Litt mye opplysninger synes nå jeg da. Og de som trimmer bør helst holde det for seg selv ;)
  Klæm

  SvarSlett
 19. En god plan,kanskje jeg kan få låne bildene dine også?

  SvarSlett
 20. Tror ikke jeg hører hjemme i noen av de gruppene:O)..men du kan lure de fleste;)
  Skulle jeg satt inn noe hver gang jeg rørte meg, hadde det blitt stusselig...
  Nyt uka videre, klem fra meg;)

  SvarSlett
 21. Genial omdømmeplan. Gi oss en statusoppdatering om litt!

  SvarSlett
 22. Eg har ikkje noko å skryta av på treningsområdet, er kanskje i gruppa som ironiserer litt over meg sjølv av og til. Men prøver å vere glad på andre sine vegne, over at dei får det til. Eg sa prøver.

  SvarSlett
 23. Er i nulltegruppen jeg som ikke har face, så jeg trenger ikke gå på ski :-)

  SvarSlett
 24. Guri; Ja der har du også en artig gruppe, de som ikke slipper en fjert uten at statusen oppdateres. Har en som hver kveld skriver "Nei, får se å komme meg i seng". Som avslutning på dagens andre seks meldinger om vær, mat, husarbeid og handleturer....

  SvarSlett
 25. er veldig kjedelig på facebook. Det var en stund det var gøy å finne ut hvilket dyr du var, eller hvilken farge du er..

  Forundrer meg over enkelte som ikke skjønner det finnes en bok for internmeldinger, utrolig mye rare personlige samtaler på folks vegger. Og jeg leser og himler med øya.

  Men syns du hadde en fin plan! Kanskje finne på noe sånt, hihi!

  SvarSlett
 26. Hehe, gruppe 2.-Definitivt. Også irriterer jeg meg grenseløst over de som må skrive om sykdom annen hver dag. "vondt i foten", "au for hodet" "hater å være syk", "vil ikke være syk lengre" "feber" osv. Vææææææææææeh! (sånn, nå fikk jeg det ut..)

  Fin dag!

  SvarSlett
 27. Nok et medlem i gruppe 2-gjengen her. Synes planen din var bra jeg. Appearance is everything. Jeg er romeriking jeg også, så vi får passe på at vi ikke kræsjer i skiløypa de gangene vi er ute for å bygge opp omdømmet vårt.

  SvarSlett
 28. Jeg skriver ofte om at jeg skal ut og gå meg en tur, men jeg går tur..... trimmer ikke. Jeg kan også skrive om ting jeg gjør hjemme i huset. Om det irriterer folk, det bryr meg sånn omtrent midt på ryggen. ;)Jeg er i allefall ikke den som legger fra meg linker om slankekost, vidunderkurer for ditt&datt, ramser opp om at vi har kjøpt nye møbler på stua fordi de gamle var hele et par år gammel....... o.s.v..... o.s.v.

  Jepp.

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...