søndag 4. januar 2015

Det jeg liker best med jula....

...er at vi har det så ryddig og fint på kjøkkenbordet.

Nei, søren, rakk visst ikke å dokumentere det.

Vel overstått. Etter en lang juleferie med sene morgener, kontinuerlig påfyll av mat og snop, er det igjen klart for hverdagen. Med det vanlige, rotete kjøkkenbordet. Hverdag er fint, det. Rot er ikke så fint, men det får vi leve med. Det er sånn vi er. Tydeligvis.


Elisabeth

11 kommentarer:

 1. Jeg trives best med orden rundt meg, og kan bli småsprø av rot. Men har vi det alltid ryddig og på stell? Nei... Det er da jeg i blant spør meg selv om jeg hadde hatt det noe bedre om det alltid var helt ryddig og ordentlig rundt meg. Og svaret blir jo alltid nei. Så lenge det er noenlunde på stell, så gjør det da ingenting om det vises at det bor og lever folk her! Da blir jeg mer anspent av å f.eks. besøke noen der alt er på linje og på plass. Da føles det bortimot som at man ikke tør å røre seg i fare for å ødelegge systemet eller no`.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er liksom alltid noen ting på vei et eller annet sted, som skaper rot. Håndklærne på bildet f.eks., de var jeg på vei med fra tørketrommelen til skuff på kjøkkenet og skap på do. Og så mellomlanda de en stund på kjøkkenbordet, da.

   Slett
 2. Akkurat sånn er det her og, må lete etter bordet hver jul:))

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, vi er nok flere. I jula har vi faktisk sett bordplata siden det ble rydda til julaftens ribbeservering, men så ble det sakte men sikkert "normalt" igjen.

   Slett
 3. Rot er kanskje ikke vakkert, men du så deilig og litt koselig også.

  SvarSlett
 4. Vi har det litt mer rotete i jula siden jeg alltid ender opp med å ta frem all julepynten som jeg har så mange fine minner fra: Alle tingene barna har laga flere år tilbake .... Nå har jeg rydde vekk de fleste juletingene og endelig kan jeg se vinduskarmene igjen :) :)

  SvarSlett
 5. Det viser bare at det bor noen der, og det er fint :-)

  SvarSlett
 6. Du er ikke aleine, for å si det sånn!

  Riktig godt nytt år til deg, med eller uten rot! :-)

  SvarSlett
 7. Min trost er at det ser ut at jeg blir mere og mere ryddig med arene... Tenk sa organisert hus jeg kommer til a ha nar jeg pensjoneres!

  SvarSlett
 8. Det var jo ikke så ille. Godt nytt år! Katten din blir storesøster om ei ukes tid, vi er spente...

  SvarSlett
 9. Det er nok ryddigere i alle hus i jula. Det skyldes nok at det ikke vaskes klær.

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...