søndag 8. mai 2011

Gorilla eller esel?

Tusen takk for alle underholdende kommentarer på forrige innlegg.

"For my precious honey pie princess, made by your mum with tender, love and care", ville ikke funke som symerke for meg. Jeg måtte finne noe mer humoristisk. Valget falt altså på Dånki Kål.

Mange tenkte straks på Donkey Kong, og det er også opprinnelsen til navnet Dånki Kål. Sønnen til en venninne, en artig skrue på snart 6 (sønnen, ikke venninna) slo seg på brystet og brølte DONKEY KÅL - med tjukk L.Mot en feit kompensasjon, selvfølgelig,  har jeg fått lov til å bruke navnet siden opphavsmannen (eller er det noe som heter opphavsgutten?), sin mor syntes det passa så bra til meg. Hun mener vel at jeg kåler så fælt med den syinga, tenker jeg. Ja, venner er fint å ha....!Skriftfargen måtte selvfølgelig bli oransje, det har på uforklarlig vis blitt "min farge".

Men et kålhue er jeg ikke, ei heller et esel...tror jeg....Sta sier du? Ja, om nødvendig.

Elisabeth


Illustrasjoner fra shrek og gameboy.

13 kommentarer:

 1. Synes det var kult navn, jeg! Morsomt med det som er litt spesielt, og som gjør at man undrer seg litt over om det er en historie bak :o)
  Ha en flott søndagskveld!

  (Ps! Give away hos meg nå, hvis du vil være med.)

  SvarSlett
 2. Syns det var et fint navn jeg! Og bare gled deg til å sy de på alle de tingene du produserer. Jeg har regna ut snittida på å sy de på handlenettene mine, og jeg kan ikke si noe annet enn at jeg haaaater det. Men jeg har ingen symaskin da. Har prøvd med positive tanker og fortelle meg selv at det er terapi eller etellerannet, men funker ikke. Men det blir fint da. Og det er jo det viktigste (i tillegg til fornøyd syerske tror jeg, men det kommer litt i annen rekke)

  SvarSlett
 3. Hehe! Stilig navnevalg!
  Ikke dumt heller! For det gjør at kundene dine lettere husker navnet. Litt sånn som merkenavnet "Odd Molly" (Merkelige Molly).
  Det glemmer man ikke så lett. :)

  SvarSlett
 4. Ja, nå er det bare å sitte og vente på å se på den første kolleksjonen til Donkey Kål! Grattis med ny brand.

  SvarSlett
 5. Ikke gorilla - ikke esel - og definitivt ikke kålhue! Gleder meg til å se varene!

  SvarSlett
 6. Gleder meg til DK-kolleksjonen!

  SvarSlett
 7. Gratulerer med eige merke!! De er så driftige de sy-damer;) Kva kan eg gjera for å ta diktinga eit steg vidare, laga mitt eige forlag?? ;)

  SvarSlett
 8. fine merker med originalt navn:)Spennende å se hva du syr, Elisabeth:) Har du vist frem noe i bloggen som jeg har gått glipp av?

  Trine:)

  SvarSlett
 9. Har sydd em hel del som jeg har tenkt å vise fram snart. :-)

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...