søndag 29. mai 2011

Sløyfefine prinsesser

Mulig jeg ble inspirert av et kongelig bryllup og en viss kusineprinsesse med iøyenfallende sirkler på hodet. For i seine kveldstimer har jeg underholdt meg med å lage sløyfepynt og montert på hårbøyler.


Vi har jo en prinsesse her i huset også.....eller et troll egentlig. Men småtroll liker også å pynte seg.

Vi skal snart på foreldresamtale på skolen. Sjuåringen skal være med når vi får "dommen" over hennes skolearbeid og oppførsel. Da er det klart at både foreldre og barn ønsker å framstå som høyst oppegående, velkledde individer. Og Trollet vil pynte seg og smile pent i håp om at læreren ikke legger så mye vekt på de eventuelle mindre attraktive egenskapene som fnising, hvisking og lappesending.

Tror du læreren lar seg lure av en staselig sløyfe? Kanskje blir han så satt ut av denne kreasjonen at han mister munn og mæle?Jeg tviler på det. Og egentlig vil vi jo gjerne høre hva han har å si.


Jeg har prøvd litt forskjellige varianter og funnet ut at jeg liker best å sy sammen de ulike lagene i sløyfene med nål og tråd, fremfor å bruke lim. Da er jeg sikker på at ikke sløyfa går opp i liminga, bokstavelig talt. Prinsesser og troll anno 2011 sitter sjelden stille. Disse sløyfene bør være "slå hjul-sikre".På youtube finner du mange framgansmåter, søk for eksempel på "how to make a bow".
Ja, det tok litt av den sløyfeproduksjonen, flere enn Trollet trenger.


Så nå skal jeg være såpass frampå i tilby et enklere alternativ enn å surfe på youtube, skaffe materialer og mekke sjøl. Om noen ønsker å kjøpe noen av disse sløyfefine hårbøylene, send meg en mail (adresse i høyre felt). Er 130 kroner inkludert porto en ok pris?Ja, jeg har mer bånd igjen, så det kan til og med være mulighet for spesialbestilling.

Elisabeth, sløyfefin

.

16 kommentarer:

 1. Kan du ikke ta bilder av deg selv med alle, så jeg får et bilde av hvordan de sitter på hodet! De rufsejentene vi har går bare rundt med håret i en floke.. Er redd en hårbøyle hadde satt seg fast.. Men prisen er det ingenting å si på altså!

  SvarSlett
 2. Stilig, jeg blir stadig imponert over dine kreative krumspring. Prinsessene mine er vel blitt for store for den slags. Helt ok pris.
  Ellen :)

  SvarSlett
 3. Og du snakker om kreativitet!!! Kjempetøffe slufser ;))

  SvarSlett
 4. Prisen er det ingenting å si på, og de var flotte! Læreren blir nok imponert, men mer imponert hvis mor og datter kommer med like sløyfer:O) Gå for den, du!!
  Klemmings;)

  SvarSlett
 5. Det er jo trendy nå med sånne sløyfer. Spørs om ikke en her i huset må ha seg ei sløyfe. (Nei, ikke mannen)
  Helt grei pris.

  SvarSlett
 6. Erfaringer fra foreldresamtaler er at lærere sjelden lar seg vippe av pinnen dersom avkommet har gjort inntrykk. (Noe som kan slå begge veier). - At både mor og datter stiller i like sløyfer tror jeg derimot absolutt kan være løsningen på ubehagelige foreldresamtaler!

  Lykke til:)

  Ps. Tror prisen er helt grei. :)

  SvarSlett
 7. Prøv ei sløyfe til foreldresamtalen, de vil i alle fall ikke skade.Sløyfene er skikkelig fine! Jenta mi, som nå snart er 25, hadde glasshår. Ingenting satt i det! Men vi prøvde

  SvarSlett
 8. Hva du kan! Det er klart laereren ma bli imponert av dette.

  ha en fin sondag
  klem mette

  SvarSlett
 9. Så stilige! Hadde garantert falt i smak her i huset!
  Mor og datter med matchende sløyfer på foreldresamtalen hadde nok blitt en suksess:-)

  SvarSlett
 10. Ah! Slike sløyfer fekk eg aldri til, då jenta her i huset ville ha slike. Ikkje tenkte eg på å finne dei på you-tuben heller, og blogg ante eg ikkje kva var.
  Impressing!

  SvarSlett
 11. Så kule disse var Elisabeth!!

  For en kreativ boost ;) Ja, kjør på med fantasifull kreasjon og se om lærern klarer å holde fokus...man må lo få lov til å leke litt i hverdagen...

  SvarSlett
 12. Så knalltøffe sløyfer!! Dette har du dreisen på:) (og ja, ta det til deg!) Ha ei god veke i vente!

  SvarSlett
 13. Så utrolig fine! Prisen er veldig grei.
  Vi er inni en tilvenningsperiode når det gjelder å ha ting på hodet (veldig greit å bruke solhatt i afrika feks), så tør ikke å bestile en elisabethkreasjon før tøtta har gått med på hodebekledning ;)

  SvarSlett
 14. Så søte de var, og det får nok helt sikkert læreren til å glemme fokus :-)

  Ha ei fin uke - klem Siv

  SvarSlett
 15. Disse var i en helt annen klasse en sirklene til kusineprinsessen! Veldig fine, og jeg leker med tanken på en til Lille. Spørsmålet er bare om det ikke er perler for svin...

  SvarSlett
 16. Flotte sløyfer du har laget!
  Greit å ha et utvalg å velge blant! :)

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...