lørdag 25. februar 2012

Interiør i feil ende

Denne puta passer overhodet ikke inn hos oss.Men da jeg så den hos Trine, Gult hus i svingen, bare MÅTTE jeg ha den. Makan til gla'-pute! Det var kanskje et snev av sånn hjertebank jeg har lest enkelte sydamer får av retrostoffer. Et bittelite snev.

Med puta i hus, må et passende rom skapes. Det er kanskje greit å ha på plass gulv, vegger og tak før en begynner på detaljene i interiøret, men jeg begynte i feil ende. Det hender jeg gjør det. Særlig om du spør mora mi. Hun elsker å trekke fram historien om da jeg som fireåring ville bli operasanger og begynte med å øve på å ta imot applaus.....

Det skjer ting på roteloftet, men det er fortsatt langt fram til vi kan ta arealet i bruk som gjesterom/syrom/tv-stue/kontor/lekerom og så videre, og så videre.Men altså gla'-puta. Den har avgjort interiøret. Loftet skal bli helt annerledes enn resten av huset hvor det er mye jordfarger. På loftet derimot skal det være sommer hele året med gult, turkis, fiolett og sånt til de hvite veggene. Ja, det er iallefall planen........pt.  Ååååå,  jeg kjenner interiørspiren gro i magen. Her skal det sys de herligste lappeputer og sånt, kan du tru. Men jeg har nok begynt i feil ende igjen, ja. Først må kjedeligere aktiviteter som maling unnagjøres. Blæh.

God lørdag!

Elisabeth

25 kommentarer:

 1. Ha,ha...hvor tar du det fra? Veldig bra utgangspunkt for videre oppussing:)

  SvarSlett
 2. Dere bygger et helt nytt rom!? - ikke bare pusser opp et.

  Jeg må sjekke om jeg har noe stoff med farger og mønster som passer til puta du allerede har.

  SvarSlett
 3. Åshild, Ja, det var et uisolert loft. Nå er det isolert med veggpanel. Snart har det takpanel - og så er det gulvplanker igjen, da. Trykk på link "roteloftet".

  Stoffer?! Oh! :-)

  SvarSlett
 4. Det hender jeg også begynner i den enden... Viktig å tenke langsiktig ;)
  Nå ble jeg litt misunnelig på det loftet ditt. Vi har også loft som vi håper på å få tillatelse til å innrede. Men det er en lang og kostbar prosess. Krysser fingrene for at det går i orden, og jeg også kan få en tv-stue/syrom/gjesterom/lekerom XXX

  SvarSlett
 5. Ler av operasangeren i deg! Du var sikkert kjempeflink. Til å ta imot applaus;)

  SvarSlett
 6. Haha, måtte flire av den operasanger historien. Minner meg om da Svein Arne begynte med fotball. han var 6 år og deltok på sin først cup. Han var aldri borti ballen, men hver gang laget skåra, sprang han langs sidelinja og tok i mot applausen. Han er helt klart en type som hører hjemme på en scene.
  Lykke til med interiørspiringen. Nydelig pute! :)
  Ellen :D

  SvarSlett
 7. Så herlig å høre og herlig pute! Jeg har nok også en tendens til å begynne i feil ende. Det som er litt greit, er at jeg ikke er interiørblogger, for da TRENGER ikke ALT å passe sammen. Hvilke friheter jeg har....tjihi, tror du jeg får bank for å si noe sånt?

  SvarSlett
 8. Samme hvor det begynner, bare det setter inspirasjonen og motivasjonen i gang:O)
  Skikkelig fine gladputer hos Trine!
  Nyt helga videre, klem fra mæ;)

  SvarSlett
 9. Nydeleg stoff på den puta frå Trine, du! Eg synest det er godt å ha ein plan før arbeidet er kome for langt, og då er no puta eit godt utgangspunkt;-)

  SvarSlett
 10. Det kan vær lurt å starte med en pute.
  Hvorfor ikke?

  og WOW!! dette blir et fint loft!
  Jeg har faktisk drømt (om natta) flere ganger at jeg oppdaget et rom jeg ikke visste om i huset vårt..

  Lite hus, jepp.
  Hvor stort er huset deres?? (boareal)

  SvarSlett
 11. Det loftsrommet blir knallfint, det er jeg sikker på:) Har starta med tekstiler flere ganger jeg, bl.a på vår loftsstue:)
  Lykke til med maling etc, du kan jo se på puta mens du holder på vettu;)

  Trine:)

  SvarSlett
 12. Hahahahahaha :) Ja er det ikke ofte sånn at man (i hodet i hvertfall) begynner i feil ende!?

  Men det var i hevrtfall en fin pute, så skal du dekorere hele rommet etter den puten blir det nok lyst og livlig kan jeg tenke meg :)

  Ha en kjempefin lørdag :)

  SvarSlett
 13. Den puta var det virkelig vår/sommerfølelse av! Skjønner godt du måtte ha den!
  Ha en fin lørdagskveld!
  Klem ToneB

  SvarSlett
 14. Nå blir det mye inteiørblogging fra deg, tenker jeg. *gleder seg*

  SvarSlett
 15. Jeg synes det er helt greit at en pute som hever pulsen er inspirasjon for et rom. Men mal nå ikke alle veggene hvite samtidig som alle møblene blir hvite. Og gulvet...

  SvarSlett
 16. Whitebite, lite hus, ca. 100 så de ekstra noen og tjue vi får på loftet vil komme godt med.

  SvarSlett
 17. Hihi;) Stilig pute, og spanande med loftsprosjekt!! Har eit liknande prosjekt eg også, men det byrjar (og stoggar) dessverre med eit digert ryddeprosjekt fyrst... ;)

  SvarSlett
 18. ..feil ende?? Er det virkelig en ende som er feil, og en som er rett??? Næ..trokke det! ;-)
  Puta var nydelig, kjente også antydning til noe hjertebank..lekker!

  SvarSlett
 19. Herlig at du starter i feil ende, syns jeg :-) Loftet blir sikkert knallfint :-D Men du - hvordan ble det med operakarrieren? ;-)

  Ha en fin søndag - klem Siv

  SvarSlett
 20. Ha ha, jeg begynner også ofte i feil ende, finner et eller annet bilde, et eller annet møbel....Kul pute, da:) Vi har faktisk vært i bakken i dag! Jeg har gått på beina, da, og akt med vesla. Og sitti i sola. Men altså, bakken! Tenk det!

  SvarSlett
 21. Du skal se du ender opp som interiørblogger:-) Jeg har også blitt sjarmert av Putegeriljaen og har kjøpt 2-3 puter av Janne. Jeg får sånn varm følelse av de retrostoffene og barndomsminnene fra kalde 70-stoff på påskehytta strømmer på.

  Jeg tror forresten at vi har en felles bekjent, stemmer det? Berit fra Verdal og jeg har gutter i samme klasse:-) Small world.

  Ha en finfin uke!! Hilsen Maratonjenta!

  SvarSlett
 22. Kan man begynne i noen annen ende?

  Lykke til!
  :)

  SvarSlett
 23. Hehehe, strålende fremgangsmåte!
  Skjønner VELDIG godt at du måtte ha puta, veeeldig fin!
  Rommet ser veldig lovende ut da, en drøm å ha et så stort rom til disposisjon :)
  Her ble det VINTERferie gitt, ikke sol og varme. Det suger b***e, men sånn er det å ha små barn. Syden er heldigvis der siden. Og storesøster har reist og koser seg mega :)

  SvarSlett
 24. Jeg har også ett par puter som fineste Trine har sydd :) Glad er jeg for det. De er i kolonihagen, passer fint fint der. Denne puta gjør nok lofts-stua deres glad. God ny uke!

  SvarSlett
 25. Takk for ærlig tilbakemelding på innlegget mitt, Elisabeth. Det ble helt feil, jeg innså det da jeg las kommentaren din. Av og til bli man litt dust.
  Ellen :)

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...