onsdag 5. september 2012

Pakkemester

Jeg har tidligere påstått at jeg er temmelig god på å pakke kofferten.  Det påstår jeg forsåvidt fortsatt, men mulig har jeg funnet min overmann her.

Sjekk hvor mye han her får nedi den lille bagen.


Ok, han har større sko enn meg og dermed plass til flere sokker nedi dem, men skoene tar større plass igjen... Men hvor er toalettmappa hans? Han reiser vel med tannbørsten på baklomma? Og sminkepung mangler selvfølgelig også. Hva med smykker? Og kun to par sko? Ærlig talt. Det er en viss dissonans mellom ni t-skjorter og to par sko.

Madamen skal også ut og reise. På jentetur til København, tjoho. Mitt koffertinnhold er litt mer variert enn t-skjorter, hvite sokker og ett par jeans.

Likevel, jeg tester konseptet.
En koffert, tre par sko, tre bukser, to cardigans, en strikkegenser, sju topper og en kjole - sånn cirka. Og undertøy selvfølgelig.
In progress.
Sluttresultatet:
Njaaa, ikke så aller verst den der. Jeg skal nok få plass til toalettmappa og sminkepungen på toppen der. At det ikke blir særlig god plass til eventuelle nyervervede gjenstander fra planlagt shoppingrunde, det skyldes at kofferten er for liten. Ja for det kan vel ikke være det at jeg har dratt med meg for mye for tre dager?!

Elisabeth, straks på tur.

23 kommentarer:

 1. nei nei - ikke for mye - akkurat sånn jeg pleier å pakke også. Fordelen er at du slipper å vaske alt når du kommer hjem. Det meste er nemlig ubrukt :)
  God tuuuuuur!

  SvarSlett
 2. Fantastisk hva man finner på youtube altså!
  Ha en nydelig tur til en av mine favorittbyer; heldiggris!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja man finner alt på youtube, jeg skjønner ikke hvordan vi klarte oss uten!

   Slett
 3. Sju topper - til tre dager? Det er verre enn meg, og jeg pakker alltid alt for mye! Forøvrig fantastisk video. Pakkemetoden skal testes ut - iallefall hvis jeg skal på interrail! ;o)

  SvarSlett
  Svar
  1. 2 av dem er treningstøy og så er det med korte og lange ermer. Og en er en strengt tatt en trøye til å ha under ullgenseren.

   Slett
 4. Synes du har akkurat passe med deg. Såpass må det være. Du kan jo finne på å kjøpe klær underveis som du vil bruke og dermed må ha en passende topp til. Sånn tenker jeg ;)
  Fantastiske pakkeferdigheter på den mannen! Han overgår meg...
  Jeg har sånne vakuumposer som gjør at det blir bedre plass. Problemet er bare at jeg alltid glemmer å ta dem med meg på reise. Og det er jo som regel hjemturen som er problemet...

  Ha en strålende tur!

  SvarSlett
 5. Sju topper til 3 dager? Skal du bare være på hotellet å skifte klær?
  Kast ut halvparten, så får du masse plass til shopping. Gos tur!

  SvarSlett
 6. Hehe, knallbra! Han har sikkert tannkosten i skoa... Og eg vil anslå at du har litt mykje med deg.. Eg pakkar alltid for mykje til ungane og for lite til meg sjølv. Og minst til mannen, for eg vil at han skal læra seg at viss han skal ha med seg det han har lyst på, får han pakka sjølv;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg synes det er ok å ha noe å velge mellom, men passer på at plagg kan kombineres på flere måter. Og med tanke på alle aktivitene, alt fra sport til cocktail, så synes jeg at jeg har klart meg fint.

   Godt pedagogisk opplegg for mannen, hi hi.

   Slett
 7. Hihi, passet veldig akkurat nå. Jeg reiser på langhelgtur neste helg.... Kanskje jeg kan klare meg med fem topper.......?

  SvarSlett
 8. Kjempeflink, men hadde du ikke med litt for få sko? Og hvor er det ekstra yttertøyet, i tilfelle urolig vær? Jeg absolutt hater å pakke, og det er litt dumt, siden vi er på farten sånn nesten hver helg. Men vet du, jeg har en sønn som fryder seg over å pakke. Kan lager lange lister, og krysser ut det han ikke trenger, og så krysser han pent av. Det viser at også blant mennesker kan det skje mutasjoner. Han er en mutant. God tur!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så flott å høre at det finnes menn som er gode på pakkelister med mer.

   Sko tar plass, jeg har jo ett par på føttene også.

   Slett
 9. Synes du er flink, jeg drasser med meg altfor stor koffert med alt for mye klær!!!!!! Og det blir bestandig for lite plass til alt det nye.......... Så jeg har egentlig gitt opp å prøve å bli en god pakker...... Får det ikke til likevel. Men det jeg får til er å stoooooorkoooose meg når jeg er på tur!!!!! Der trenger jeg ingen trening!!!!!!!


  Goooood tuuuur!!!!!

  SvarSlett
 10. Mulig jeg er heeelt fjern, men hvorfor slenge alle plaggen halvveis i - for så å brette de over til slutt? Tar det no mindre plass om man bretter de pent sammen med en gang og legger de nedi?
  Og hva i ALLFRIDENS navn? HVITE SOKKER???? Nei, greit nok - denne karen klarte å skvise ned noen greier i en koffert - hurra - men stil og grace står til null. Og som du sier, hygieneartikler? Ugg. Men en liten koffert, hvite sokker og bortevekke en måned - sier vel sitt? Backpack tenker jeg. Da gidder vi ikke vaske oss....
  Hehe.
  Synes derimot pakkingen din var ypperlig. Men shoppingfunn får du klaske ned i nykjøpt bag...
  God tur og enjoy!

  SvarSlett
 11. Mye god underholdning her - tusen takk alle! Hikster og tørker tårer :D

  SvarSlett
 12. Enig med Lena - kjøp en bag på turen og legg nyinnkjøpene i den ;) God tur!

  SvarSlett
 13. Mener selv jeg er ganske god på pakking, og "travel light". Men noen ganger har jeg med litt for lite, men det er så utrolig irriterende de gangene jeg har drasset med meg ting jeg ikke har brukt... Alle reiser under en uke så klarer jeg meg fint med handbagasje!

  SvarSlett
 14. Definitivt ALTFOR mye! Plukk ut halvparten. Er det ikke shoppingtur det her er snakk om da??
  Goood tur. Planlegger det samme, litt utpå seinhøsten sjæl. Elsker Cph.

  SvarSlett
 15. Du er flink å pakke! Ser ut som om du skal på en jekla lang langhelg?!? Syv topper...

  Du har forresten akkurat vunnet noe hos Blomsterstjernen som nok kan snike seg nedi sidelommen på kofferten. Gratulerer!

  SvarSlett
 16. Jeg pakker litt som en mann. Det vil si at jeg pakker minst mulig, slik at jeg skal få plass til det i den lille kofferten som jeg har lov å ha med som håndbagasje på flyet. Problemet for mange damer, tror jeg, er at de for eksempel ikke klarer å bestemme seg for hvilken av de 3 kjolene de skal velge. Da ender det kanskje med at de tar med seg alle sammen. God tur! :-)

  Cecilie

  SvarSlett
 17. Takk, nå holder det med tyn ang. mengde. Jeg har jo begrensa meg, har kun med ett skjerf!

  SvarSlett
 18. Imponert. Både av videomann (kjapp liten jævel) og av deg. :)

  SvarSlett
 19. Fantastisk, der inspirerte du meg til å skrive om min manns pakking den første gangen vi skulle på EN NATTS overnatting sammen. Han hadde med seg en DIGER bag. I say no more right now!

  God uke Elisabeth!

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...