torsdag 28. februar 2013

Den røde stolen


Om man er opptatt av det "alle andre" er opptatt av, burde man vel viet dagen i dag til å spekulere i hvem som har hatt seg med hvem og hva som egentlig er årsaken til bruddet mellom to kjendiser.

Men akkurat det der får andre holde på med.

For alle oss som ser på Graham Norton show, er "The red chair" et begrep. Godeste Graham plasserer vanlige folk, som mener de kan fortelle en underholdende historie, i en rød stol. Om historien viser seg å være langt fra underholdende, eller de har et rart navn eller et snodig utseende, drar Graham (eller en av hans kjendisgjester) i spaken så stolen vipper bakover. Bare unntaksvis får personen i den røde stolen slippe å vise skosålene sine på tv, og får forlate stolen på mer naturlig vis.

Ja, dette kan vel grense til mobbing, men det er i alle fall konseptet.  Og folk står i kø for å delta.

Nå har de fått en rød stol på langrennsarenaen også! Det synes jeg er festlig. Det er nesten så jeg glemte å følge med på gutta ute i sporet under 15 kilometer'n i går, og jubla hver gang vi fikk et glimt av lenestolen. I den staselige, noe malplasserte lenestolen skal den som til enhver tid leder løpet sitte. Der sitter de blanke i fjeset, puster og tørker sikkel mens alle kan se på at de drar av seg det svette skitøyet og tar på seg tørr habitt.

Underholdninga i denne røde stolen topper nesten underholdninga i Grahams stol!
Jeg ble så opptatt av den røde stolen, myste etter spaken og så for meg at løperen i stolen vippa bakover. Kult om de hadde hatt på seg skia da. Da snakker vi underholdningsverdi. Og er det ikke det disse sportsfolka er interesserte i, å gjøre sporten sin mest mulig underholdende og interessant for folk?

Forslag om vippestol med spak oversendes herved Norges Skiforbund. Inkludert forbud mot å ta av seg skia.


Elisabeth


PS. Anbefaler å droppe å søke på "red chair" på nettet. Jeg trykka på ett av de øverste resultatene, på noe som så ut til å være et kunstprosjekt. Det var det ikke! Eller jo, noen mener vel nakne kvinnekropper og røde lepper er kunst. Straffen er i så fall en låst pc...

12 kommentarer:

 1. Red chair er ubetalelig. Den gangen Will Smith var i studio, var legendarisk... hun i røde stolen fortalte introen på Fresh Prince.

  Skirenn ser jeg lite på, men et krav må være at skiene er på. Det er for lite møljekælvi skisporten. Det er for eksempel eneste grunn til å se på sykkel... gruppevelt er gøy.

  *ond latter*

  SvarSlett
 2. Ha ha, jeg synes at nesten uansett hva du googler, så dukker noe småfrekt opp.

  SvarSlett
 3. Altså, nå mente jeg ikke "du", som i Elisabeth, men mer "du" som "man". Lissom

  SvarSlett
  Svar
  1. eh, jeg leste "du" som i Elisabeth.....og var enig - ha ha ha.

   Slett
 4. Hoho, den var bra! Skiløpere på vippen:) Syns du skal ta patent på det forslaget!
  God kveld:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, flere som kan være i vippeposisjon.

   Slett
 5. God idé! Stemmer for den, så kanskje begynner jeg også å se sport.

  SvarSlett
 6. Det måtte bli eneste grunnen til å se sport, ja ;D

  God helg i veien og huset :D

  SvarSlett
 7. ...og nå er det snart herrestafett! Olalala.

  SvarSlett
 8. Kan bli ny jobb på deg kanskje? Dama med den røde skistolen :) Skistol synes jeg i grunnen høres kjekt ut. Jeg kan gjerne bytte ut skistaver med skistol ;)

  God helg!

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...