søndag 3. august 2014

Endelig er ferien over


I dag er siste feriedag. Eller siste feriedag var vel egentlig på fredag, men i dag er siste dag før jeg skal på jobb igjen. Det er siste dag i en tre-ukers periode hvor jeg har blitt stadig sløvere.

Det er derfor jeg sier endelig. For hvem vet hvor denne sløvheten ville endt om den fikk fortsette enda noen uker. Antagelig i komatøs tilstand.

For det er ikke sunt å sove til et klokkeslett som normalt betyr lunsjtid. Det er ikke sunt med kontinentale vaner med middag etter Dagsrevyen og alkoholholdig drikke av ymse slag. Det er ikke sunt med lørdagsgodt uansett ukedag bare fordi du har gått helt surr og ikke aner hvilken ukedag det er.Så i morgen setter jeg vekkerklokka på 06:35, ikler meg langbukse for første gang på 21 dager (belte unødvendig), setter meg på den grønne rutebussen med folk jeg gjenkjenner utseendet på, men slettes ikke kjenner, og dumper ned på kontorstolen foran pc-skjermen.

Og det er alt du kan forvente av meg første arbeidsdag etter ferien. Jeg har selvfølgelig glemt passordet mitt. Som vanlig ble det krevd endra rett før ferien. Jeg må endre passord sånn hver tredje måned er det vel, men du kan banne på at den øvelsen alltid inntreffer sånn dagen før jeg skal ut i langvarig ferie. Er det for å holde medarbeiderne på it-support busy? Totalt unødvendig , jeg har inntrykk av at de vanligvis har nok av oppgaver selv uten horder av folk som trenger hjelp etter ferien til å låse opp pc'ene sine. Men jeg kan alltids rydde posthylla mi mens jeg går og venter på at det nye passordet dumper ned i hjernen. Og jeg kan mekke kaffe. Kaffemaskina tror jeg jeg fortsatt husker hvordan skal betjenes.


God ukestart!


Elisabeth 

10 kommentarer:

 1. Jeg begynner også på jobb igjen i morgen, men med relativt myk start. Jeg begynner med to nattevakter, og går ikke på vakt før mandag kveld. Og PC-passordet byttet jeg et par uker før ferien så det sitter fortsatt. :)

  SvarSlett
 2. Hehe - høres ut akkurat som jeg har det når jeg skal begynne på jobben igjen. Fint å se disse menneskene man pendler med igjen. Av og til mangler det noen, og da lurer jeg alltid på hva som har skjedd. Ny jobb? Syke? .. Men - som deg kjenner jeg dem ikke, og vet ikke hva de heter. Passordet som stadig må skiftes - sukk… fant etterhvert ut at jeg måtte lage meg et "mønster" :)

  SvarSlett
 3. Vi har en uke igjen. Selv om vi ikke har forflyttet oss langt så har vi fått de samme vanene som dere.

  SvarSlett
 4. Denne uken er det hverdag igjen ja. Og faktisk ingen masing om barne-tv før duden dro på SFO i dag, en gang ;-)

  SvarSlett
 5. Jeg er dessverre hjemme noen uker til, ikke selvvalgt, men husket passordet i dag. Klarte å bytte det også. jeg synes vi bytter passord "hele tiden"!

  SvarSlett
 6. Tilbake på jobb i dag. Ingen passordbytte, men måtte montere min demonterte pc og finne en midlertidig plass siden den vante plassen min er under renovering...

  SvarSlett
 7. Jeg er en av dem som ved denne tiden hver eneste år får ørten henvendelser om.......jeg huser ikke passordet mitt. I vårt system, kan man enkelt trykke på knappen "Forgot your password?", men det er det de færreste som klarer. Velkommen tilbake. :O)

  SvarSlett
  Svar
  1. He he ja, høysesong for passordutdeling. Selv klarte jeg det på femte forsøk, mens en kollega holdt på med IT i to timer før hun fikk logga på.

   Slett
 8. Du må ikke begynne med bukse fordi om ferien er ferdig! Jeg nekter i alle fall. Jeg sitter i airconditionkulda på jobben og hakker tenner istedet. Forresten flaks at jeg i det hele tatt har fått tatt på meg bh etter fire uker i frihet. Sandalene har grodd fast.

  Velkommen tilbake! :)

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...