lørdag 8. mai 2010

Nå også med norgesglass

Fra før av har jeg skaffet meg sinkhus og Green Gate kopper. Derfor var jeg nå på jakt etter norgesglass for å oppfylle noen av det som ser ut til å være interiørkravene for tida, hi hi.

Og da jeg nevnte denne jakta her i bloggen, så reagerte Bonka Rakka-Trine som bare rakkern og i rakettfart rakla hu seg  fram og fant glass!


Så nå har jeg glass og nå har jeg testa ut litt forskjellig innhold til disse flotte glassene. Jeg har jo fått med meg at de er populære som kubbelyslysestake og oppbevaring av både perler og telys. Og litt nærmere spiskammeret og opprinnelig bruksområde; havregryn.


Jeg testa også med en bunke sølvbestikk i dekorasjonsøyemed, men der tror jeg grensa for pynt ble oversteget. Vi har liksom ikke noe stilig tablå her innerst i veien. Alle åpne flater blir pynta med nøkler, adgangskort, brukte bussbilletter, hårspenner, reflekser, solbriller osv.Jeg fikk glassene av Trine som en superduper tilleggsgave i hennes lotteri. Hovedpremien var den lekre Slengkyssputa. En drøm av en stilig pute. Heldige meg!Og like stilig på baksida er den designerputa. Gjenbruksstoff som passer ypperlig til det oransje pleddet vårt. Så nå matcher både husvegg, crocs, pledd og pute! Tusen takk for pute og glass, Trine!Egentlig ville jeg hatt plommer på glassene. Mormors plommer. I barndommen var det alltid dessert til middag hjemme hos mormor og morfar i Trøndelag. Og ofte var det hermetiserte plommer på norgesglass - med H-melk til. Nå er både mormor og plommetreet for lengst borte...

Elisabeth

7 kommentarer:

 1. Vi slår visst til med synkronblogging i tide og utide...
  Finner jeg norgesglass, skal jeg donere dem til deg. Nå begynner du jo å bli reine interiørdronninga...
  Trine-puta er knall-tøff!

  SvarSlett
 2. Hm. Jeg har drøssevis med norgesglass. I en eske et sted. Så de kan altså brukes til noe...?

  SvarSlett
 3. Det ble jo nydelig og perfekt - alt sammen! Full Match!!! Og jeg skal med største selvfølgelighet bruke de bortgjemte norgesglassene til annet sprekt enn lyktene jeg laget for 4 år siden og som dekorerer uteplassen vår gjennom hele sommerten. Perler er nydelig dekorativt. Og jeg skal vel atter ha litt perler i hus igjen, i noen år framover med de to minste.

  SvarSlett
 4. Hi, hi, hva blir det neste? Mailegkaniner? Eller kanskje en vimpelrekke? Men Norgesglass er faktisk kjekt å ha - de kan brukes til så mangt:-)

  SvarSlett
 5. Klart du må ha norges glass...hi hi
  Kjekt å ha

  Ha en fin søndag
  klem

  SvarSlett
 6. Supert med norgesglass! Kan brukes til litt av hvert de;) Lurt med perler;)/kanskje jeg må låne den ideen;)
  Klem

  SvarSlett
 7. Jeg har regnet ut at jeg må ha minst 14 norgesglass av hver størrelse før det store selskapet i slutten av juni. Da får jeg nok til både lys og blomster.

  Det verste er at dette er ingen design-idè, men rett og slett nostalgi. I juni samles 3-4 generasjoner slekt.

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...