torsdag 13. mai 2010

Er du ung og hip?

Jeg nærmer meg det skumle 40-tallet, ja i år er det faktisk 20 år sida jeg var russ...Uææææ.  Den gangen hadde vi forresten også onepiece, eller vi kalte det russedress. Sånn hel dress var like lite kledelig den gangen også.

Så når alderen tynger, omfavner jeg alt som kan få meg til å føle meg yngre. Sånn som denne testen; Er du i facebook-generasjonen?

Og resultatet?
"Du er i facebook-generasjon. Enten vokste du opp på 1990-tallet eller så burde du gjort det. Du er trolig bruker av både Facebook og Twitter, og har Mp3-spilleren med deg overalt. Du forstår ironi, motsetter deg alle punktene i Jante-loven og mener at Trang Fødsel-låter er klassikere. Og du innser at du begynner å bli voksen."
 
Og så slår det meg at det kanskje ikke er et godt tegn å tilhøre facebook-generasjonen, at det ikke er kult og hipt og sånn, lissom...
 
"Du er en del av Generasjon Facebook om du diskuterer hvor store idioter menneskene i Paradise Hotel er, uten å innse hvor idiotisk det i det hele tatt er å bruke tid på serien", skriver Jon Niklas Rønning i sin bok "Generasjon Facebook, eller da alle skulle bli noe med media"
 
Oj, ja....og testen som sa jeg forsto ironi....søren, noe ble gæærnt her.
 
☺Elisabeth
 
 
Foto: Aschehoug

8 kommentarer:

 1. Takk for hyggelig kommentar inne hos meg:))

  SvarSlett
 2. Og jeg fikk det samme resultatet som deg...Og jeg som er innom Facebook ca en gang i uka. Eller mindre. Twitter kan jeg ikke noe om.
  Og jeg har langt flere CDer enn Mp3-filer.
  Men jeg skjønner ironi, da!

  SvarSlett
 3. :D Tørr ikke ta testen :D

  SvarSlett
 4. Har ikke tatt testen, men tror jeg henger noenlunde med. Boka til Rønning leser jeg nå (i mellom de andre) og den kan anbefales! :-)

  SvarSlett
 5. Jeg har passert de 40. Og fikk samme resultat som deg på testen. Så jeg kan jo ikke være helt "ute". Takk for linken til testen! Elsker tester!

  Ha en god kveld! :)

  SvarSlett
 6. Ja, det er nok ikke bare jeg som har det travelt i disse dager. Men jeg satser på at jeg kommer sterkt tilbake, har jo savnet dere masse!!

  I mine øyne er jeg både ung og hip, jeg har liksom ikke fått med meg at jeg også nærmer meg 40 (heldigvis noen år til, men men..) Inni hodet mitt er jeg fortsatt bare par og tjue år, men merker jo at kroppen ikke er det samme som den en gang var. Men det er viktig å tenke på at alder bare er et tall, det er det jeg trøster meg med...

  Håper at det går bra med deg og dine innerst i veien og at dere får en fin og regnfri 17. mai

  Stor klem!!!

  SvarSlett
 7. Jeg er nok per definisjon fortsatt ung med mine 23 år, men hip? Hva betyr det?

  SvarSlett
 8. Åå. Skrev en lang utgreein her nå om onepiece - men hvor ble den av, da?!?
  Hvis jeg sier jeg håper at den dukker opp igjen, så har jeg vel umiddelbart avslørt at jeg ikke er så god på data og sånt. Men jeg kan være facebookgenerasjon likevel?!? Selv om det kanskje ikke er noe positivt...

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...