mandag 17. mai 2010

Takk for godt samarbeid

I dag har jeg løpt langs 17.mai-toget.

For det første måtte jeg leke pressefotograf og forevige vår førsteklassing - fra alle vinkler må du skjønne - sin debut som skolejente i toget.

For det andre så var det dette dommeroppdraget da. For å kunne gi min bedømming av hvilken klasse som hadde det beste hurraropet, korrekt flagghåndtering og gjennomgående orden i rekkene, følte jeg at jeg måtte gi alle klasser to sjanser.

Ergo, jeg har småløpt framover, stilt meg opp med kamera og dommerargusblikk etter at toget først hadde passert meg en gang. Så dralta jeg i mer normalt tempo ved siden av toget mot skolen for pølser, lodd, kaker og brus.Deretter har vi traska litt mer rund, mine nye røde sko og jeg. Vært på grilling hos venner (da satt vi for det meste) for deretter å danse hjemover hvor vi øvde på splitthopp a la Jahn Teigen.

Jeg kjøpte disse skoene ved påsketider. Så har jeg helt glemt å gå dem inn så de var splitter nye på asfalt i dag. Og tusen takk nye, fine, gode sko. For dere har vært en veldig god samarbeidspartner gjennom hele dagen. Ingen ømme tær eller gnagsår. Superdupert!

Et lite skår i gleden på en ellers flott dag er at Trollet har mista sølja si. Dette er en sølje jeg fikk da jeg var liten så nå er jeg litt trist. Jeg har ikke så mange fine ting fra egen barndom, denne sølja var jeg veldig glad i kjenner jeg nå når den er borte. Det er vel litt sånn med alt, at vi setter ekstra pris på ting når vi innser at vi ikke har dem lenger...


Sølja på plass tidligere i dag.

Håper du også har hatt en strålende feiring av Norges bursdag. Hurra igjen. Og at du har alle stakker, sko, søljer, flagg og heliumsballonger fortsatt i din eie.

Elisabeth

10 kommentarer:

 1. De røde skoene var nydelige! :)
  Fryktelig trist med sølja di. :(

  SvarSlett
 2. Vel overstått! Håpar sølja dukkar opp igjen.. Fine sko forresten. :)

  SvarSlett
 3. Fantastik å unngå gnagsår - det klarer aldri jeg.
  Det er jo en sjanse for at sølja dukker opp, da, så du får ikke ta sorgene på forskudd.

  SvarSlett
 4. Tihi, godt at skoene samarbeidet da. Det er liksom NOE viktig på en dag som denne.
  Så herlig oppdrag da, det var jo litt morsomt;-)
  Får håpe dere finner igjen sølja... Sånt er ordentlig kjipt å miste ja:(
  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 5. Knallstilige sko som også er BEHAGELIGE - ikke verst!
  Så synd med den søljen. Håper den dukker opp igjen. Det er jo ikke umulig det...

  Klem

  SvarSlett
 6. Godt å høre at dagen var fin og morsom. Og godt at føttene er glade :) Ja, som sagt over: det kan jo hende du har flaks med sølja. Håper det!!!! Trøsteklem

  SvarSlett
 7. De skoene var råfine!
  Tvi tvi for at sølja dukker opp igjen!

  SvarSlett
 8. Slike sko har jeg ogsa gatt og siklet pa en stund.... ;-)

  Trist med solja. Men etter et storre innbrudd hos oss ifjor sommer hvor jeg mistet ALT av mine smykker (!), sa har jeg funnet ut at enkelte ting faktisk kan erstattes selv om det ikke akkurat er DEN tingen. Om du ikke far akkurat DEN solja igjen, sa gar det an a finne en lignende.

  SvarSlett
 9. Å så trist med sølja. Jeg mista også min da jeg gikk i toget, men min mamma er en luring som satte navnet og telefon på baksiden (mista alltid noe da jeg var liten). Dagen etter fikk vi en telefon av noen som hadde funnet den. Du kan jo sette inn et innlegg i lokalavisen. Kanskje noen sitter med den i hånda å lurer på hvem som eier den?

  Håper du får en fin dag, så dukker den nok opp skal du se!
  Klem fra Sophie Mari

  SvarSlett
 10. Så synd med sølja. Hva med en annonse i lokalavisa? Tapt/funnet?

  Godt med sko som er samarbeidsvillige. Selv gikk jeg i bunadsko i hele går, og jeg kjenner på at jeg gjerne skulle hatt litt mer demping i dem, hehe.

  Ha en fin tirsdag :D

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...