torsdag 23. desember 2010

Poseproduksjon og forskuddsgave

Madamen har tråkka på symaskinpedalen igjen og blant annet produsert disse brødposene.Det blir selvfølgelig husmorpoeng for denne produksjonen og jeg slenger på ytterligere poeng for annen produksjon som ikke kan vises nå før jul..Olme Beist trodde brødposene allerede innholdt noe godt å knaske på. Et stykk skuffa kattedyr luska bort til matfatet sitt, det ordinære serveringsstedet. Men ble ytterligere skuffa der, gitt.

I et tidligere innlegg kom dere, kjære bloggvenner, med gode forslag til hva disse opptjente husmorpoengene kunne løses inn i. Takk.

En eller annen form for gave til seg selv, måtte det jo bli. Og jeg har løst inn billetten litt på forskudd. I følge modern har jeg det med å begynne i feil ende. Mulig hun har rett. Da jeg var rundt fire, ønska jeg å bli operasanger. Hva er vel et mer naturlig steg på en operakarriere enn å begynne med å øve på å neie mens man tar imot applaus? Ja, man kan trygt si det ikke ble noen operastjerne av meg, men ta i mot applaus synes jeg er stas.

Ja, men denne forskuddsgaven ja. Jeg eier mange vesker, det innrømmer jeg. Likevel er jeg alltid på jakt etter flere. Og da jeg kom over denne på ebay, måtte jeg slå til. Ja, først etter å ha titta på den gjentatte ganger over flere dager og uker, et sikkert tegn på forelskelse.For et kupp, en stor og solid skinnveske for rundt 500-lappen inkludert frakt. Tjoho. Jeg kunne jo ikke risikere at veska gikk fra meg, ikke sant? Så da ble det litt på forskudd, feil ende, nok en gang. Ja, ja, man lever opp til sitt rykte.

Jeg har tatt i bruk veska sånn på forskudd også, en sånn baby kan ikke puttes i et hjørne, men Mannen (ja han med alle cd'ene vet du) har foreløpig ikke kommentert at det er kommet enda et tilskudd i min veskesamling. Antagelig ser han ikke forskjell på denne og de 14 andre svarte...

Men nå vet han det straks, for han smugleser her...

Elisabeth

10 kommentarer:

 1. Flott veske. Og juletakken kan gå til slike mannfolk som er så vidundelrig ignorante noen ganger. Kos deg med vesken din!

  SvarSlett
 2. Brødposane dine var fine. Eg har sydd 5 stk, men er ikkje så avansert at eg har brukt vliselin, så dei vart litt slappe i fisken.
  Kattar må berre stikke nasa si ned i det meste :)
  Og veska var heilt i min stil, røverkjøp!

  SvarSlett
 3. Kjempefine brødposer! Og tøff veske!

  SvarSlett
 4. Ååå, knallfin veske! Kunne tenkt meg den selv:). Flotte brødposer også. God jul til dere!

  SvarSlett
 5. Grattis med en ny og velfortjent veske... Da jeg var liten skulle jeg bli popstjerne og øvde på sangene i salmeboken..., det kan vel kanskje også komme i kategorien "feil ende"???

  Flotte brødposer og en skikkelig flott "olme beist"

  Mine katter er ikke utenfor døren engang, de snur når de kjenner kulden!

  Ønsker deg en god jul og et godt nytt år!

  klem

  SvarSlett
 6. En kan ALDRI få for mange vesker! Mannen min kommenterer heller ikke nyinnkjøpte, for hvis jeg kjøper en ny, blir en gammel lagt diskret i skapet. Dermed opprettholdes (tilsynelatende) veskebalansen, ingen legger merke til det og alle er glade!

  SvarSlett
 7. Fine poser, og fin veske! Høvdingen er også sånn passe uvitende om husets veskeinnhold, eller han var. Queenie har stålkontroll på mine vesker og sko, og sier høylydt fra når noe nytt er i hus ( heldigvis vinkler hun det ikke mot økonomi men mot fremtidig arv)

  SvarSlett
 8. Oi, så fin veske. Skjønner godt at du måtte ha denne ja

  SvarSlett
 9. Vet du - det der med å begynne i gæli ende - DET synes jeg var storsjarmerende! Og for en sveisen veske! Gratulerer!!
  Og brødposene var nå finfine altså!!
  Ønsker deg en Herlig Jul Elisabeth!!
  Varm klem fra Lokki

  SvarSlett
 10. Flink du er, klart du må få husmorpoeng av disse flotte brødposene!

  Ønsker deg en riktig god jul
  Klem Tonje

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...