tirsdag 7. desember 2010

To mørke karer

Forleden var Mannen og Madamen i lystig vennelag. Et sånn vennelag hvor man kjenner noen godt, andre har man truffet en gang eller to tidligere og atter andre igjen møter man for første gang.

Vi ble servert nok julemat og nok juledrikke..

Litt utpå sto jeg og snakka med to herremenn, la oss kalle dem Høy og Mørk 1 og Høy og Mørk 2 (selv om strengt tatt en av dem kunne betegnes mer som Høy og Mørk med litt Grått, men det er bagateller man ikke trenger henge seg opp i).

Ja, altså litt utpå sto jeg og hang og snakka med disse to da de begynte å prate om bloggen min! –Ja, du skriver veldig godt, sa Høy og Mørk 1. –Ja, det har jeg også hørt av kona, sa Høy og Mørk 2. –Ja, men hun gjør det, repliserte Høy og Mørk 1, kona mi leser hver dag og hun pleier lese høyt for meg og så ler vi.

Og jeg sto der og smilte fårete og skrapte med skotåa, litt stolt, litt sjenert og litt rusa på blank drikke i glasset.


To andre mørke karer

Disse to mørke herrene følte imidlertid at det var på tide å sprite opp bloggen min og foreslo derfor umoralske aktiviteter i husets soveromsfløy, i den hensikt å gi meg noe spenstig å skrive om. ”Mitt eventyr med to høye, mørke karer” skulle det hete.

-Kom igjen, a, lokka de med tilgjorte stemmer. –Vær litt grei, a, Elisabeth. To høye. mørke karer på soverommet, kom igjen a, Elisabeth.

La meg bare først som sist understreke at vi ikke var på et swingerstreff og at vi også normalt kan ha en fleipete tone, så ikke på noe tidspunkt tok noen av oss disse eventyrtilbudene seriøst.

De fortsatte og ”mase”, dytta meg i siden, holdt litt rundt meg. –Kom igjen, a, dobbel herrekos.

Og jeg sto fortsatt der med et skikkelig skjevt smil og var en ordentlig fjolle og var med på spøken. Vi holdt på med dette tullet ganske lenge og de to mørke kom med forslag til ordlyden for å beskrive dette sengeeventyret i et blogginnlegg. Alt innenfor sømmelighetens grenser, i alle fall det jeg kaller grenser. I det minste hva jeg der og da kalte grenser...

Hvorfor jeg forteller dette?

Fordi jeg ble utfordra av Høy og Mørk 1 og Høy og Mørk 2 om å skrive om eventyret med dem. Og eventyret ble nokså kort, bare prat, ingen action, so this is it...

Fordi jeg kjenner jeg blir litt satt ut i sosiale sammenhenger når det snakkes om bloggen min. Jeg diskuterer gjerne sosiale medier, men blir rødmende sjenert ved positive direkte tilbakemeldinger fra mennesker jeg kjenner, men som jeg ikke visste leste Innerst i veien. Dette gjelder særlig menn, jeg anser jo dette som en kjerringblogg.

Fordi denne kvelden var utrolig artig, men også veldig fjollete og jeg kunne ikke la være å tenke på svigerfars 50-årslag og hvor flau jeg var, som 22 åring, over 50-åringenes barnslige oppførsel. Nå er vi selv der – ti år før tida! Huff.

Fordi det var dette jeg hadde i hodet i dag, og ting jeg har i hodet ender ofte som et blogginnlegg.

Så, Høy og Mørk 1 og Høy og Mørk 2, beklager, ingen pirrende beskrivelser om harde favntak, dobbel herrekos og ekstatiske opplevelser i denne bloggen i dag heller. Dette er tross alt ikke en SÅNN husmorblogg.


Elisabeth

Foto av to helt tilfeldig, hvem som helst lissom, høye, mørke karer er lånt fra gclooney og auto123

22 kommentarer:

 1. Haha...foreslår de begynner å blogge selv.:-))

  SvarSlett
 2. Men vi fikk se bilde av to høye mørke som vi egentlig aldri kan se oss mett på... *smelt*
  og nå kjenner jeg at jeg kan dra den ganske langt... men det gjør jeg ikke.

  SvarSlett
 3. Hadde jeg fått slik oppmerksomhet fra de to det er bilde av så vet jeg ikke hvor fattet jeg hadde klart å være, hadde nok fnist mere enn godt var ;-D Jammen meg godt det er en illustrasjon da;-D

  Klem fra Grete

  SvarSlett
 4. Hadde det enda vært de to karene på bildet...
  Det er nok en del menn rundt omkring som smugleser, ja;)

  SvarSlett
 5. Hehe, herlig!!! Kjekt å få sånne positive tilbakemeldinger da:)

  SvarSlett
 6. Kjekt, da! Med manneoppmerksomhet på en kjerringblogg. Du går allerede utenfor (over?) grensene der altså.:)

  SvarSlett
 7. Så artig at gutta leser også. Mannen min smugleser! Kanksje de får utvidet forståelse for kvinnen og hennes liv...? Eller synes de at vi har bedre ting å bruke tida på?

  Kjenner igjen det der med forlegenhet over blogging. Jeg snakker sjelden/aldri om bloggen.

  Har du noen betraktninger om hvorfor?

  SvarSlett
 8. Kjenner meg godt igjen om a bli forlegen nar noen kjente jeg ikke forventer leser bloggen kommenterer den... ;-) Men TENK sa fantastisk det hadde vaert om det hadde vaert DISSE to hoye, morke du stod og fjollet med... sukk.

  ha en fin kveld!
  klem Mette

  SvarSlett
 9. Selv om du ikke helt fulgte opp tipsene deres, så ble det jo et blogginnlegg om det :-D Tror det finnes mange 'smuglesere' der ute :-)

  Ha det godt og klem fra Siv

  SvarSlett
 10. Hadde vært litt morsomt om du nå bare hadde safta det skikkelig til og fortalt litt sånn mellom linjene at du hadde vært med på denne doble herrekosen. Bare for å få sett reaksjonene våre liksom.
  Men, som du sier, så vet vi jo aldri hvem de er disse som leser bloggene, og hvordan de eventuelt hadde tatt det.
  Uansett; fine, høye, mørke karer der!

  SvarSlett
 11. Colin Firthley till höger? Najs.
  Och du skriver bra - så sträck på dig!

  SvarSlett
 12. Først: Innerst i veien er ingen kjerringblogg. Du skriver godt om lite og stort i livet. Nyttig å lese for begge kjønn.

  Jeg har en hel gjeng av kollegaer som nå følger mine daglige juleforberedelser etter at jeg ble presentert i lokalavisa. Som forøvrig var mindre lokal enn jeg trodde.

  At noen titalls til hundre fremmede (eller nesten) har lest er en ting, men å få kommentarer på at kollegaer har lest ble veldig rart.

  Hilsen Åshild

  SvarSlett
 13. Åååh, litt "husmorpornoblogg"! ;)
  Colin Firth kunne jeg godt fjolla og fnist og klemt på...

  SvarSlett
 14. Camilla: Vet ikke helt hvorfor jeg blir litt forlegen, men kan være noe med at jeg for de aller fleste lesere er anonym, noe jeg kab gjemme meg bak. Blir plutselig veldig nært når personer i omgangskretsen kommenterer til meg direkte...nei, jeg vet ikke. Dårlig selvtillit? ☺

  Janet: Jeg torde rett og slett ikke, redd for reaksjonene og at folk ikke ville skjønt spøken om jeg hadde sitert noen av den direkte ordlyden som ble foreslått. Det er liksom morsomt på fest, men kanskje ikke like morsomt sånn ellers...?

  SvarSlett
 15. Hehe! Artig!
  Eg hadde vert dritflau om nokon kom og sa dei hadde lest bloggen min! Trur ikkje nokon i omgangskretsen har lest den. Eg melder meg nok ut dersom det skjer.

  SvarSlett
 16. Siden konene til de to høye mørke også leser bloggen - så er det kanskje like greit at det ble sånn - det er ikke sikkert vi hadde blitt invitert på romjuls- og nyttårsfest om du hadde tatt den helt ut! Så takk for det - sier nå jeg :-))) Utrolig bra skrevet Elisabeth!!

  SvarSlett
 17. For å gjøre svaret mitt kort så synes jeg de to utvalgte bildene var av meget kjekke karer. Jeg er utrolig svak for Colin Firth, for det var han ja?

  SvarSlett
 18. Ikke verst å ha mannlige lesere. Men du skriver så vittig og bra at du favner alle:-) Digger forresten de to mannlige kjekkasene du har bilde av!

  SvarSlett
 19. Festlig, festlig...følte nesten jeg var med på festen her et lite øyeblikk...også Colin Firth (var det slik man skrev det?)- han kunne jeg gjerne kost med og jeg lover - om muligheten byr seg skal det BLOGGES om:)

  SvarSlett
 20. Jeg også blir dødsflau når noen snakker om bloggen sånn i real life

  SvarSlett
 21. da har jeg herved humret meg igjennom enda et innlegg her inne hos deg. . . Men jeg lurer på. . . Ville det blitt husmorpoeng av dobbel innsats? :)

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...