torsdag 30. desember 2010

Totusenogti - glei forbi

Alle seriøse blogger må vel nå på tampen av året ha en årskavalkade. Og siden Innerst i veien er en slik seriøs blogg med alvorlige temaer som innbyr til dype diskusjoner langt ut i natta og langt ned i rødvinsflaska, så har jeg nå vært på mimretur.

Og siden dette også er slik en storslagen fotoblogg, blir det bildecollager fra hver måned! Heftig, eller hva?

Januar 2010 var kald og snøtung, men jeg vant flere blogglotterier, det varmet.  Allerede i årets første måned ble det tydelig at dette var en moteblogg OG  interiørblogg å regne med. En god start på året.
Februar er måneden for både morsdag og Valentine's og jeg lyktes i å lede Mannen til å gi Madamen en oppmerksom, etter iherdig hinting.  I tillegg bød jeg på både håndarbeid og litteratur og jammen meg naturfotos også.Mars innehold påske og hva er vel mer naturlig i en slik interiørblogg som dette enn å vise fram påskepynten sin? Utvendig kvinnevårpuss ble også viet oppmerksomhet siden dette er en skjønnhet- og velværeblogg. Og om ikke det var temaer nok, så slo jeg til med en anatomisk forelesning om rumpehullets egenskaper, illustrert med en gympose.
I april begynte jeg å telle husmorpoeng og først ut var et lite strikkeprosjekt. Og når jeg først var i det skapende hjørnet, ble det nytt liv og nytte for en gammel hylle som ble gjenfunnet på roteloftet. Vi snakker gjenbruk, ladies. Og som i enhver hageblogg, ble vår vårlige innsats utendørs behørig dokumentert. Matpakkelaging for grunnskolebarn var også et tema, her i denne inspirerende foreldrebloggen.
I mai ble det mye Grand Prix-oppladning, telefonnarring av medblogger, norgesglass samt utendørsaktiviteter og løvetannkrig. Og selvfølgelig både middagsinnlegg og kakebakst passende for denne matbloggen.

Juni var måneden for ferieforberedelser, mote, smykker, det første av mange neglelakkinnlegg og dessuten is-test i forbrukerbloggen.
I juli viste jeg stolt fram Lykketeppet jeg sydde til Trollet da hun var lita, men ellers var Italiaferien i fokus. Dette er jo en blogg for reiselystne som ønsker gode tips til spennende reisemål som Svinesund, Hamar et cetera.  Og så var det den beisinga da, eller rettere sagt nabodiskusjon om beisfargen, sukk. Dette kunne blitt en nabotvistblogg med juridisk hjelp og greier. Men heldigvis ikke.
I august var det tid for oppsummering av årets morderjakt i hagen. Konklusjonen ble vel at vi aldri hadde morderiske brunsnegler innerst i veien, men at jeg var den egentlige morderen...Da ble det viktig å gjenopprette tilliten og sitt omdømme ved å vise fram noen bedre sider ved meg selv, både fysiske attributter og oppussingsevne. Det ble også presentert reiseberetninger fra eksotiske Finnmark.September var måneden da symaskina kom i hus og husmorpoengene raste inn. Ja, så ble dette en syblogg også, har du sett på makan. Under barnebursdagsforberedelsene delte jeg villig alle de to gode ideene jeg hadde; kake og lek. Og som folkeopplysningsblogg påtok jeg meg ansvaret å informere om  hvordan man egentlig bør holde bilrattet.
Bilder av døde dyr var helt naturlig å vise fram i Hallo-vin måneden oktober. Snøen kom, jeg fikk bursdagshatt av Trollet, på hennes bursdag, og jeg satt i timesvis og stirra på en snurrende dame som skulle avgjøre hvilken hjernehalvdel som var dominerende. Ja, jeg fikk flere andre til å bruke minutter og timer på å stirre på den samme snurre-dama. En aktivitetsblogg!

November bød bla. på snøkunst og etter oppmuntrende kommentarer på mine nysydde brødposer fra sybloggen, blei jeg så eplekjekk at jeg lodda ut en av dem. Trollet fortsatte å felle tenner og mista troa på tannfeen og jeg testa zumba med stor suksess..hmph...øh.

Desember ble sterkt preget av Juleugla Julia som jakta på julestemninga. Samtidig som jeg prøve å sende sjuåringen på dannelsesreise med kronprinsparet, styla jeg hjemmet og viste interiørblogging av høy klasse. På motefronten var det nattas outfit som fikk spalteplass for inspirasjon og provokasjon. Og etter at pakkene var pakka opp på julaften, kunne de meget originale julestrømpene endelig vises fram, absolutt lang i fra inspirert av andre strømper i bloglandia.

Det var bloggåret 2010, gitt. Ja, sånn cirka i alle fall.

Sjelden jeg klarer å begrense meg til få ord, men her på tampen skal jeg gjøre det kort og enkelt før vi alle begynner å stortute av ektefølt bloggfellesskap, samhold og lykke:

Tusen takk for alle kommentarer og inspirasjon gjennom hele 2010!

Godt nytt bloggår!

Stort slengkyss fra Elisabeth ♥ (hey, hjerte også!)

20 kommentarer:

 1. Og godt nytt bloggar til deg ogsa! Det var en fin gjennomgang av aret. Spennende a se og lese hva 2011 vil by pa. Du skriver alltid sa underholdende - dagens lille humrestund taes pa bloggen din ;-)

  ha en fin siste torsdag i 2010!
  klem Mette

  SvarSlett
 2. Det har vært så gøy å følge deg - fra mars omtrent. Er alltid spent på hvilket tema du velger. Hos deg er ingenting for stort eller for lite. Vi sees i 2011 også.

  SvarSlett
 3. Heisann! Morsom blogg du har! Jeg likte spesielt pepperkakene. Senere i kveld skal jeg kikke litt mer...
  Ha en fin romjul!

  SvarSlett
 4. Ja, du har hatt mange fine innlegg i året som har gått og vi gleder oss til å følge deg i 2011 også!

  PS! Må alle "seriøse" har en årskavalkade? Hadde ikke jeg tenkt på.. jaja, vi får ta det til neste år. For 2011 skal jo bli et godt år har jeg hørt..

  Ha en fin nyttårsfeiring!

  Klem

  SvarSlett
 5. Jammen som tida flyr. Er det virkelig et år siden du viste deg som moteblogger med gullskoa på? Det er rart med det, hvordan vi deler av livene våre her i blogglandia, uten at vi egentlig kjenner hverandre, gjør vi det likevel. Faktisk vil jeg tro at de fleste som følger Bustebloggen, har større innblikk i våre liv, enn hva mange av mottakerne på julebrevet i år har. Rart med det. Skjønt, det er jo ikke ALT som deles i en blogg. Men ganske mye :-)
  Jeg gleder meg til å besøke deg i året som kommer også, og ønsker et godt nytt bloggår tilbake :-)
  Busteklem

  SvarSlett
 6. Herlig!!!Flott oppsummert blogg år dette ja:)Bra du har fått gaven og er fornøyd,vi blogges.Godt nytt år til deg og dine:)Klemmer Linda:)

  SvarSlett
 7. Super oppsummering! Trur eg har fått med meg dei fleste av innlegga. Men eg burde vel strengt tatt starta ved bloggoppstarten din og lest alt! Kanskje eg gjer det ein gong!
  Ha ei fin nyttårsfeiring!

  SvarSlett
 8. Herlig oppsumering!! Liker godt bloggen din!!

  Satser på mange gøye innlegg i 2011. Gleder meg!

  SvarSlett
 9. Det blir nok ikke noen kavalkade herfra, så da er det vel så som så med den seriøse bloggingen.

  Det er ikke småtterier du har fotografert og blogget om, men hvilken konto skal disse poengene settes på?

  Ha en super nyttårsferiring.

  Klem

  SvarSlett
 10. Har vært supert å følge deg dette året.-Hva skulle jeg gjort uten dine stylingtips?

  SvarSlett
 11. Herlig oppsummering, Elisabeth! Du er en meget allsidig dame:-)
  Digger bloggen din!

  Slengkyss herfra også:-)

  SvarSlett
 12. Så gøy kavalkade! Og bra at du blogger om alt mulig - da blir det mer spennende å sjekke ut det nye innlegget :)
  Ha et fantastisk nytt år! Regner med vi blogges ;)

  SvarSlett
 13. Tusen, tusen takk for herlig årskavalkade! Med ♥ og greier :D
  Jeg har kost meg med bloggen din i mange måneder nå, og jeg gleder meg til et nytt og spennende bloggår med deg :)
  Ha et riktig godt nyttår, Elisabeth!
  ♥klem og sleng:* fra Vimseland

  SvarSlett
 14. Kjempefin oppsummering av bloggeåret 20101! Er så glad for at jeg har blitt kjent med Innerst i veien. Fine bloggen :-)

  Godt nyttår til deg og dine, Elisabeth!

  SvarSlett
 15. Særdeles bra og gjennomført oppsummering av året som har gått :o)

  Nå føle eg ein dragning mot å kraftig redigera mitt innlegg, men eg heldigvis for trøtt te det nå...
  Kjenne meg igjen i å bevega seg i flærre forskjellige bloggeretningar, men e jo sjølsagt ikkje i nærheten av å gjennomføra det på ein så grasiøs måte så deg ;o)

  Ønske deg skikkelig godt nyttår, takke for det gamla og glede meg te det nya.
  SKÅL!

  SvarSlett
 16. Godt nyttår Elisabeth!
  Har vært kjekt å følge med på bloggen din, og eg kommer innom neste år også :)

  SvarSlett
 17. Jeg har ikke fulgt deg hele året, men sannelig har det vært fornøyelig den tida jeg har fulgt deg :-) Gleder meg til å lese alle innleggene dine :-D Flott kavalkade!

  Godt nyttår, Elisabeth - klem Siv

  SvarSlett
 18. Du og du som jeg har lest, kosa meg og ledd her inne i året som har gått. Og jeg gleder meg som bare juling til året som kommer.

  Stooor klem fra Trøndelags perle, nemlig Frøya :)

  SvarSlett
 19. Kjekt å følge alle disse bloggene dine, Elisabeth. Jeg liker allsidigheten. Du har liksom litt av alle blogger i èn.
  Takk for i år, og godt nytt år til deg også!

  SvarSlett
 20. Flott oppsummering!
  Godt nytt år ønsker jeg deg! :)

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...