torsdag 18. februar 2010

Fluffy puddel eller dreads?

Nå føler jeg meg som en husflidkvinne som karder ull. Mangler bare stakken. Spørs om en slik husflidkvinne hadde vært imponert over redskapen min, en knallgul plastkam. Man tager hva man haver.

Ludde 1 og Ludde 2 har hatt fri fra sofaen og våre rumper og hatt et opphold i vaskemaskina. Tok et par dager å tørke før jeg kunne begynne med kardinga, eller rettere sagt utgreing av floker.

Midt i prosessen stoppa jeg opp og tok dette bildet.


En halv nyfrisert puddel klar for utstilling og en halv bohem med dreads. Siden jeg allerede hadde starta puddelprosjektet fortsatte jeg med det. Det tok sin tid og var hardt arbeid. Får se på det som styrketrening, dog litt sentrert og ikke alle muskelgrupper, men pytt.

Nå er Ludde 1 blitt puddel og tvillingbroren venter fortsatt på behandling - med dreads. Tilbake er de begge to under familiens stumper, varmt og godt for oss.

/Elisabeth

3 kommentarer:

 1. Hehe, dette ser ut til å være noe av et evighetsprosjekt... Godt det er fredag, nå har du noe å fylle helgen med!! ;o))

  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 2. Flink jente! Det er viktig å holde seg lun på stussen:-) God helg til deg og dine.

  SvarSlett
 3. Min ludde er rykende fersk,så den har ennå ikke fått runden i maskinen.Men den må vell til pers etter hvert-hvordan vasker du Ludde?noen tips?
  ha en strålende helg:)
  februarklem ♥

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...