tirsdag 9. februar 2010

On the road again

Kontorrotta har vært uvanlig mye på tur i det siste. Denne gangen er det per bil nordover på E6.
Det er mye rart å se langs veien bare man har øynene med seg.

Ved Hamar finnes en bensinstasjon og en Rema 1000 rett ved siden av hverandre. Midt i mellom står et skilt; SULTEN? Vi lager pizza mens du handler! Altså man kan gå innom bensinstasjonen og snurre i gang en pizza og så bevege seg videre til Rema'n og handle brød og melk og dopapir og svinge innom bensinstasjonen på vei tilbake og stagge sulten. Det spørs forresten om man får så lyst på pizza for det virket som de brukte luftfrisker med fjøslukt der inne. Ikke utenfor, men kun innendørs...

Forbi Lillehammer står det et annet skilt: Drikkekilde 0,2-0,5 - og under, på det samme skiltet: Ved uhell ring 113. Var ikke det litt merkelig?

Lenger nordover finnes mange koselige hus med doble inngangsdører og krans på døra. Bare så synd at slike hus ligger klint inntil den trafikkerte E6. Utviklingen har gått raskt fra hest og kjerre til tungtransport.

Kanskje de var framsynte de som bosatte seg lang oppi en skråning? Eller så har jeg en teori på at de hadde snust på korken og allerede var ganske skjeve i beina og dermed ikke merket hvor bratt det egentlig var. Før de kom til seg selv hadde de bygget både hus og låve og født noen unger de måtte tjore fast så de ikke ramla utfor og trilla helt ned til bygda.


Jeg er egentlig ikke så glad i lange bilturer, men med de rette brillene på kan det være artig.

/Elisabeth

3 kommentarer:

 1. Dette var et kjempefint innlegg med flotte bilder.

  Ja, det er vel ikke for ingenting det heter at det kommer an på øyet som ser. Det gjelder i så mange sammenhenger.

  Astrid

  SvarSlett
 2. Have fun på veien:) Gøy å se slike detaljer, det er det som er fint når man er ute og kjører på egenhånd:) Ønsker deg en god uke:)

  SvarSlett
 3. Veldig morsomt :-)
  Deilig med litt humor i bloggland.

  Marie

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...