søndag 14. februar 2010

OL-irritasjon


Bare et par dager inn i OL kjenner jeg at jeg er sur og irritert.

Først irriterte jeg meg over den minimale stripa nederst på skjermen som skal vise deltakernavn og tid. Ikke alle har 70" skjerm! Jeg har nypussa kontaktlinser og en "normal" tv-skjerm. Klin umulig å se - grrrr.

Så, når jeg stilte meg opp 1,5 meter fra fjernsynsapparatet (nei, vi har ikke flatskjerm) og faktisk var i stand til å lese informasjonen så oppdaga jeg at den informasjonen er jo mangelfull, ja nær sagt idiotisk. Da ble jeg enda mer irritert, irritert og sur.

Differansetiden mellom f.eks. skigåerne vises ikke, kun totaltid, og det er vanskelig å følge med på hvordan løperen faktisk ligger an. Kjære ansvarlig leverandør; Er det meningen at vi skal slite med hoderegning gjennom et helt skirenn? Det burde følge store doser hodepinetabletter med dette systemet deres.

En liten trøst for en irritert tv-titter er at kommentatorene på nrk også ser ut til å irritere seg over dette. Arrangørene har valgt et spansk firma til å levere tidtakingen under OL og nrk-staben har uttalt "Dette har de ikke greie på". Ja, ja, vi står sammen i frustrasjonen, Herwig Carlsen & co, men det hjelper så lite.

Hvor langt bak førstemann var Emil Hegle Svendsen egentlig på søndagens skiskyttersprint? Nei, det er det ingen som vet.
Kanskje resten av lørdagschipsen kan hjelpe på humøret? Verdt et forsøk.


/Elisabeth
Oppdatring: Nå er det kombinert på skjermen og jammen dukka ikke differansetidene opp! Skulle bare mangle egentlig for det er jo jaktstart. Eller de kaller det kanskje ikke det i kombinert, men du forstår sikkert hva jeg mener. Så dere spanske systemleverandører, host opp diff-tidene i de andre øvelsene så blir jeg enda litt blidere. Takk, takk.

2 kommentarer:

 1. Nå fikk jeg meg en god latter, for med det samme jeg så overskriften på innlegget så tenkte jeg som så:

  Oj. Her er det en som allerede er drittlei all sendetiden.

  Men innlegget ditt beroliget, og jeg har irritert meg over det samme som deg. Har også fått med meg at det er spanjolene som står bak "fadesen".

  Nei, det heter faktisk ikke jaktstart i kombinert, men det er en spesiell beregning på antall meter de hopper. Jeg har imidlertid ikke giddet å sette meg inn i det.

  I morgen er ny OL-dag og da må det vel omsider bli en gullmedalje - eller to.

  Ha fortsatt fine OL-dager.

  Klem

  SvarSlett
 2. Hei hei, tusen takk for den koselige kommentaren din! Ja, jeg smeltet helt jeg, spesielt av ordene hun hadde skrevet da:-)

  Så utrolig irriterende med det OL-griene da! Jeg må innrømme at jeg ikke følger med så mye, men skjønner absolutt at det er ikke er optimalt!

  Jeg ønsker deg en strålende uke!

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...