onsdag 24. november 2010

Smøreekspert

Om du trodde nå at du ville få gode råd om å smøre plankene for skitur, må jeg skuffe deg. På det området har jeg to varianter; Blå voks eller rødt klister. Det pleier funke.

Men å smøre kroppen utvortes, der har jeg mer erfaring.

Både Trollet og jeg har ganske tørr hud, Trollet er spesielt plaga vinterstid, og derfor tester jeg det meste av remedier som kommer på markedet. Nå har jeg, fordi jeg er Buzzador, fått anledning til å teste denne kremen.
Og den er god å smøre utover. Det synes jeg er en viktig egenskap, i tillegg til å faktisk tilføre huden fuktighet. En god hudkrem skal være grei å påføre, trekke seg inn i huden uten at man trenger føle seg klissete i lang tid, lukte godt og rent, og selvfølgelig funke når det gjelder å pleie huden.

I disse tider hvor visse bloggere tilbyr seg å skrive positive produktomtaler mot betaling, poengterer jeg at jeg ikke får betalt for å skryte av denne kremen. Jeg har fått en gratis tube samt noen småprøver jeg har delt ut til andre.

Men kremen er ok den, så om du sliter med tørr eksemhud er Physiogel A.I. verdt å sjekke ut neste gang du er på apoteket.

Om du synes det høres spennende ut å være Buzzador, send meg en mail så verver jeg deg gjerne, jeg trenger kun en mailadresse til deg. Adressen min finnes i høyremargen.

Elisabeth, silkeglatt

8 kommentarer:

 1. Jeg er også Buzzador, veldig greit:). Denne kremen har jeg ikke hørt om, godt tips:)

  SvarSlett
 2. Huden min ser ut som fiskeskjell om vinteren - kremen skal testes ut. Stoler alltid på dine anbefalinger :-)

  SvarSlett
 3. Fikk også den kremen nå, likte den veldig godt på meg og min lille eksemflekk. *ler* Hedda fikk prøve på tørr/sår hud i fjeset, tror den svidde. :(( Så den er fin på tørr hud, men ikke så fin på sår hud.

  SvarSlett
 4. Takk for tipset! Flere som er tørre i huden her:-)

  SvarSlett
 5. Jeg har ikke noen plager med spesielt tørr hud, så jeg klarer meg med en god bodylotion.

  Jeg er sikker på at det er mange som setter pris på anbefalingen.

  Klem

  SvarSlett
 6. Tørr hud på fleire her! Har ikkje høyrt om denne. Takk for tips.

  SvarSlett
 7. Jeg har samme erfaring som Vibeke, kremen svei på snuppas såre hud, så hos oss blir den brukt som fuktighetskrem på tørr, men ikke sår hud. Jeg har også fått teste den gjennom Buzzador.

  SvarSlett
 8. Hei pa deg,
  Skjonner godt problemet med torr hud. Det var et stort problem om vinteren da vi bodde i Norge, men her i England er det mye fuktigere luft og dermed ikke det samme store problemet selv om man merker det litt. Skal prove kremen!
  Takk for a du gjore meg oppmerksom pa Buzzador!
  klem Mette

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...