onsdag 3. november 2010

Den enkleste julehandelen

Den enkleste måten å få noe du absolutt ønsker deg til jul, er å handle det selv. 100% fornøydgaranti!
Vet at noen familier praktiserer denne ordningen. Far kjøper selv gave fra mor og pakker den inn, mor kjøper selv sin gave fra far og pakker inn. Og julaften blir både mor og far overraska -  over hva de gir...

Ok, det skal liksom være like flott å gi som å få, men julaften er det rom for begge disse to gledene og jeg synes det er mer tilfredsstillende å vite hva jeg gir framfor å vite hva jeg får.

Så, kjære Mann, her er noen tips fra nettbutikken hviit som vil føre til garantert 100% fornøyd konemor.En skikkelig konge i senga, men ikke en konkurrent.Jeg vet du synes vi har nok puter og at de for det meste er i veien i sofaen. Men når du en gang får bygget ferdig loftstua og vi får en ny sofa å fylle, da vil denne karen være et morsomt innslag, tror du ikke?
Med disse klossene kunne jeg ha stablet små, kjærlige hilsener til deg.
Og med denne wallstickeren kunne du gjort et nytt forsøk på å lære med landene i Sør-Amerika.
Og om du også vil lage deg en slik praktisk ønskeliste, sjekk dette innlegget på Hviit-bloggen.

Elisabeth

Alle bilder fra hviit.no

7 kommentarer:

 1. Ingenting er som ei god ønskeliste ;-) Jeg sier ofte vbeldig klart og tydelig hva jeg ønsker meg (i år har jeg faktisk sendt en link på mail), og som oftest får jeg det også. Gemalen er bare så glad for å slippe å tenke ut noe selv. Kun en gang har jeg vært og handla for han - da kjøpte han noe i tillegg også, så det ble litt overraskelser :-D

  Ha en flott dag og klem fra Siv

  SvarSlett
 2. Vi pleier å gå "ønske- og prøverunde" i butikkene før jul, og etterpå kjøper vi julegavene til hverandre så det blir overraskelse. I år har vi gjort det enkelt i og med at vi trenger å bytte ut den gamle slitte salongen, vi spleiser på ny: fra oss til oss :)

  Tusen takk for kommentarer på bloggen min. Jeg har ikke vært så flink å følge opp det i det siste men setter stor pris på de :)

  SvarSlett
 3. Ja, tenk å få dele seng med skogens konge! Jeg må også få laget meg ei ønskeliste...

  SvarSlett
 4. He, he, likte godt elgputen, og ikke minst de velvalgte ordene over:-)
  Ønskeliste på blogg er tingen!

  SvarSlett
 5. Hei, ønsker meg også sauen og elgen til jul. Tror dessverre ikke jeg har vært snill nok til å få et så dyrt sengesett(og ihvertfall ikke to!!)

  Liker bloggen din utrolig godt og slenger meg på som følger :)

  SvarSlett
 6. Vi lager oss alltid ønskeliste, jeg og mannen. Eller han mener vel at det mest er jeg som står for ønskene da ;-) Og til hverandre? Vi kjøper ofte gaver med følgende lapp: "Til Liv-Inger og Mannen, fra Mannen og Liv-Inger". Praktisk. Lettvint. Begge blir fornøyd :-)

  SvarSlett
 7. Dette var en herlig måte å fikse listen på. Tricky og flott. :)

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...