lørdag 20. november 2010

Morsom statistikk

Ikke all statistikk er morsom. Noen statistikker viser en dyster virkelighet, mens andre faktisk er morsomme. Som bloggstatistikken. Jeg titter på den av og til og i går oppdaga jeg noe morsomt.

Vi vet jo alle at om du søker etter noe, kan du finne noe helt annet. Som en bekjent som skulle finne nettsidene til Kimberly-Clark, en leverandør innen helse og hygiene. Han tasta bare halve firmanavnet og du kan tro det er noen yppige Kimberly'er der ute.

Pop pop pop av struttende attributter over hele pc-skjermen hos den stakkars googler - som satt i åpent kontorlandskap....Uæææææ!

Vel, i går søkte noen på "morsom amatør" og havna hos meg!Jeg aner ikke hva vedkommende var ute etter, men det var neppe et blogginnlegg fra en sy-amatør som syntes det var morsomt med alle lotteripåmeldte!

Ha en fortreffelig dag alle morsomme, alle amatører og eventuelle morsomme amatører!

Elisabeth

17 kommentarer:

 1. Haha. Morsomt. Ikke amatør.
  Tenkte også å skrive et innlegg om dette, men nå ser jeg at både du og Pia hadde gjort det nesten samtidig. Så jeg tror jeg må vente litt nå ja.

  SvarSlett
 2. hehe :) Morsomt.
  God helg
  Klem Tonje

  SvarSlett
 3. He he, bare helt riktig at du befant deg der, synes nå jeg ;oD

  Klem fra Grete

  SvarSlett
 4. Det er da vel morsomt at du syr, eller..... ;-) Dette er det andre innlegget jeg leser i dag om disse statistikkene, så nå må jeg lete i egen blogg for å se om jeg finner den

  Ha en morsom dag og klem fra Siv

  SvarSlett
 5. Det må jo være gøy å finne seg selv under en eller annen betegnelse.

  Du ga meg en ide. Kanskje jeg skal se om jeg finner meg selv et eller annet sted. Om så skulle skje, blir det nok ikke blant det morsomme slaget.

  Klem

  SvarSlett
 6. Hi, hi, du er jo morsom da:-) Men amatør er du ikke - ikke en gang på syområdet:-)

  SvarSlett
 7. Hos Google så kan tydeligvis alt skje! Hi, hi.
  Ha en god helg! :)

  SvarSlett
 8. Det var da voldsomt til statestikkinnlegg her!!
  Skal innom Pia etterpå...
  Hos meg har eg sett at nokon søkte på lær å sy! Hahaha!

  SvarSlett
 9. Jeg får mange søk på " Christine Koth naken", hvorfor aner jeg ikke

  SvarSlett
 10. Hm, så det kan man altså finne ut av inne på statistikk? Når vi er inne på det, så lurer jeg ofte hva besøkende nettsted og refererende nettsted er, for listene ser ofte ut til å være klin like? Jeg er amatør, ingen tvil om det. Statistikkamatør, særlig.
  Forresten har jeg klokketro på lotteriet ditt, nærmere bestemt på at jeg skal vinne (det er viktig å tro!), og helt overbevist om at alle sydamene som har meldt seg på har oppriktig lyst på den fine brødkurven din!

  Registrerte forresten at vi er en del som blir irritert av treiginger. Jeg er med i den katagorien, og er selvsagt lynkjapp selv. I tanke og handling. Alltid.

  Fin kveld til deg! Dette skrev jeg på REKORDTID!

  SvarSlett
 11. Men tro om de blir 'litt' skuffet de som starter øverst med annonsene og jobber seg nedover lista.. :p

  SvarSlett
 12. Den statistikken følger jeg nøye også, og det hender jeg må ut på google og søke bare for å se hvilket innlegg det var snakk om.

  SvarSlett
 13. skjønner ikke helt den der statistikken jeg men må vel begynne å sette meg inn i det ser jeg. . . . :) han kom ikke helt feil da, søkeren :) du skriver morsomt og er syamatør. . . Kanskje det var akkurat det han skulle finne? :)

  SvarSlett
 14. Hvem er denne noen?
  Det er artig med den statistikken - det meste kan jeg skjønne, mens andre ganger er det helt ville ting folk har søkt på...

  SvarSlett
 15. Ha ha ha! Synes morsom amatør måtte passe godt ja. For husk at amatør betyr egentlig at man elsker det man gjør. :-)

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...