tirsdag 23. november 2010

Hemmelige husmorpoeng og hva skal de brukes til

Jeg tildeler meg selv, som mange har fått med seg, husmorpoeng for husmoraktiviteter utenom det vanlige. Husmorpoengene blogges det alltid om, men nå er det altså slik at noen poeng er nødt til å være hemmelige siden de er tildelt aktivitet som har ført til et produkt som skal gis i julegave. Likevel føler jeg at jeg må redgjøre for økning i antall poeng i høyremargen her. Noen kunne komme til å legge merke til det og beskylde meg for juks, det tar jeg ikke sjansen på.

Derfor, dette er en sniktitt, et utsnitt av noe jeg har belønna meg selv med hele 20 husmorpoeng for. Jepp, skikkelige saker, med andre ord...med fór...Da får jeg heller vise fram noe som allerede er gitt bort. Et hårbånd til Trollet.Ser det er noen tråder der som skulle vært stumpa bort, men siden det er blitt påpekt at man aldri skal gjøre oppmerksom på egne håndarbeidsfeil, så lar jeg være å nevne det...ja, se hvordan det gikk. Ærligheta sjøl.

Oppskriften på pannebåndet fant jeg hos OdaAnna her. Jeg lette etter noe annet og så fant jeg denne og bare måtte prøve, sånn med en gang. Tror jeg begynner å bli hekta, he he. Det som er skjedd er at jeg har fått tro på at jeg kan få til sømarbeid og da tør jeg kaste meg ut i nye ting. Det synes jeg er moro.

Så var det dette med de husmorpoenga da. Hva skal det lede til? Hvordan skal husmora belønne seg sjøl når hun har nådd hvor mange poeng? Noen forslag?

Elisabeth

14 kommentarer:

 1. Akkurat som før. Når du virkelig er stolt.

  Er virkelig imponert. Jeg har en teori om hvorfor du lykkes med syingen. Jeg tror at du har en teoretisk tilnærming til det (les planlegging) som er kjempeviktig.

  Hilsen Åshild

  SvarSlett
 2. Oi! Velfortjente poeng der, altså.
  (og takk for forklaring)
  Forslag har jeg vel ikke egentlig...
  Men du burde vel slå til med noe når nådd 250?
  Og noe enda flottere ved 500?
  En overnatting et bra sted? En bowlingrunde? Trekk til symaskinen? Sykurs for viderekomne? Blomster?

  Hjertelig velkommen hos meg, forresten.
  Føler meg på en merkelig måte kvalitetssikret nå..
  ;)
  Ha en fortsatt fin dag.

  SvarSlett
 3. Du fortjener absolutt 20 poeng for det der :-) Ser ut til å være meget fint arbeid :-D Hadde jeg gitt meg selv husmorpoeng, tror jeg nok at jeg ville brukt dem på sko som jeg strengt tatt ikke har bruk for ;-)

  Ha det godt og klem fra Siv

  SvarSlett
 4. Jentetur? Spa? Eller noe mer husmor-aktig i kombinasjon med symaskin. Quilte-kurs for eksempel...

  SvarSlett
 5. Du har virkelig fått dreisen på syingen! Knallstilig hårbånd! Må visst inn og sjekke ut den oppskriften.

  Synes du skal unne deg noe som du lenge har hatt lyst på, men ikke har prioritert, det være seg klær, ting, spa eller hva som helst:-) Når du når 250 kanskje? Da bør du unne deg noe lite ihvertfall, og så kan du heller knalle til med noe flott når du når 500.

  SvarSlett
 6. Jeg har lurt litt pa disse poengene dine, men na skjonner jeg jo ALT! Veldig flink har du vaert. Synes du skal sette opp en onskeliste og sa kan kanskje Trollet eller Gemalen trekke lodd over hva du har pa onskelisten?

  SvarSlett
 7. Husmorferie? Hehe
  Jeg oppdaterte akkurat min egen lille poengtildeling, og observerte plutselig at jeg snart hadde fler bonuspoeng enn kakepoeng, altså arbeider jeg mer enn jeg slapper av. Huff og huff.
  Pannebåndet var veldig fint! Jammen er du flink, Elisabeth!

  SvarSlett
 8. Dette tilsvarer mange poeng!!
  Flott bånd!!

  SvarSlett
 9. Så flink du er. Jeg har også begynt sånn smått og leiter meg halvt i hel etter enkle ting å sy. Men jeg stusser masse selv over de mest nøyaktige forklaringene som ligger på nettet. Det blir litt prøving og feilig, men det er veldig gøy da.
  Hvilken kurs er det på husmorpoenga? Er det som norske kroner eller mer som dollar?

  SvarSlett
 10. He he, Janet, det er ingen fastsatt skala på de husmorpoenga. Antall poeng kommer litt an på dagsformen og i forhold til tidligere prestasjoner.

  SvarSlett
 11. Skal si du har blitt flink! og takk for link til hårbånd - de skal lages til søte nieser ;)

  SvarSlett
 12. Velfortjente husmorpoeng! Flotte saker du får til med symaskina di! Jeg blir jo rent imponert!

  Jeg støtter forslag om å unne seg litt luksus ved et gitt antall husmorpoeng. Noe man strengt tatt ikke trenger, men som bare er sååå fortjent! Klær, sko eller spa er nevnt. Alle er gode forslag.

  Ha en fortsatt fin kveld!

  SvarSlett
 13. Vanskalig altså. Har du en sum penger å bruke? Har du tid å bruke? Hva har du lyst tl egentlig?

  SvarSlett
 14. Egen sponsor ja, syns det var ein god betegnelse :o)

  Sjå jentå så syr så det husje itte her da!
  Imponert!

  Og gratulera sååå masse meg 20 årsjubileum :o)

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...