fredag 26. mars 2010

Earth Hour 2010

Lørdag kveld skal vi slukke lysene. Å slukke lyset for klima hjelper kanskje bare som en dråpe i havet, men det er i det minste en sterk symbolsk handling. En sak vi kan samles om, uavhengig av etnisk opphav, religion eller legning.Finn fram stearinlysene lørdag 27. mars fra kl. 20.30 – 21.30.

I fjor deltok vissnok flere hundre millioner verden over i denne markeringen.

Les mer HER.

På dette tidspunktet har jeg planer om å befinne meg på en bedre restaurant i Oslo. Der bør det vel finnes stearinlys, men spørsmålet er om taklyset slukkes. Ja til dunkel belsyning en lørdagskveld på byen!

5 kommentarer:

 1. Dunkel belysning er jeg også for, da ser jeg så mye bedre ut nemlig.

  SvarSlett
 2. Lørdag,eller helge kosen her i hjemmet er dunkel belysning og masse stearin lys. Men kan tenke en tanke jeg ikke har tenkt før :)

  SvarSlett
 3. Vi gira oss veldig opp før dette i fjor, gutta gleda seg veldig til at alt skulle bli helt mørkt. Så de ble skuffa over å se at mange i nabolaget lot lysene stå på som vanlig....Vi får håpe på totalt mørke i morra (og be om at vesla ikke trenger bleieskift akkurat da...)

  SvarSlett
 4. Gleder meg masse til i morgen kveld! Spent på å se hvor mange som hiver seg med for å vise at de tenker på miljøet og framtiden vår!

  Kos deg på restaurant i morgen! Kjempefint bilde!

  klem, camilla jin

  SvarSlett
 5. I år skal jeg huske på det! Takk for at du minner oss på det.

  Håper du får en super palmehelg!
  Klem Igi

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...