torsdag 25. mars 2010

Vårpuss

Gjennom vinteren forfaller jeg. Leggene møter barberhøvelen sjeldnere, brynene ser lite til pinsetten og føttene har glemt hvordan et varmt fotbad med påfølgende lotion kjennes.

Det er liksom så mørkt og trist og ikke noen vits. Men nå er våren i anmarsj og man rekker faktisk å bevege seg ute et par timer i dagslys på hverdagene også.

Derfor har jeg satt igang vårpussen. Først ut var brynene. Siden det var grodd igjen var det best å få det profesjonelt gjort. Intensjonen er alltid deretter å vedlikeholde flittig på egenhånd med pinsetten....Før eller siden gis det opp og jeg tar en ny tur til den proffe damen med voks og utstyret i orden.FØR: Blekt ugressETTER: Brunere og ryddigere


Litt skummelt med sånne store nærbilder på skjermen. Jeg visste for eksempel ikke at jeg slurver med mascaren ytterst på venstre øye hver dag..Rynkene kaller vi sjarmerende smilerynker, ikke sant?

Jeg er alltid så redd for å farge for mørkt så det ser unaturlig ut, særlig med skikkelig vinterblek hud. Kunne hatt en anelse mørkere denne gangen faktisk.

Noen driver vårpuss på båten eller siste loppemarkedfunn. Mitt neste vårpussprosjekt er føttene. Etter påske skal de få profesjonell hjelp og bli klare for sprading.

Elisabeth

5 kommentarer:

 1. Du så jo riktig så velpleid ut! Jeg konsentrerer meg mest om hår nedentil (altså på leggene!). Bryn får vokse vilt.

  SvarSlett
 2. Brynene mine lever sitt eget liv:-) Leggene burde virkelig få seg en omgang med høvelen. De minner for tiden mest om sjimpanselegger. Til og med min mann har mindre hårete legger enn meg! Utrolig irriterende...

  SvarSlett
 3. Å ja. Der minnet du meg på vårens ulemper. Dagslyset. Den nakne sannhet.

  Takk for påminnelsen om vårdugnad!

  SvarSlett
 4. Så fin du vart, og så fint sminka du er! Eg skulle ønske eg kom meg av gårde til nokon som kunne fikse opp meg. Men neida, eg går heime og stuller og steller og får lite tid til eigenpleie. Nå vart eg inspirert og skal jammen bestille meg ein time vårpuss i morgon :) Ha ein flott flott kveld, klem frå Linda

  SvarSlett
 5. ....og jeg må passe på at jeg ikke slurver med mascaraen på høyre øye...lurer på hva det kommer av..;-) IL

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...