onsdag 17. mars 2010

Skal gå og legge meg, men først skal jeg bare...

..titte innom bloggen. -Å, en hyggelig kommentar fra en hittil ukjent blogger. Ny blogg må sjekkes ut. -Oj, så nydelige bilder, det må kommenteres. Man blar videre og finner flere underholdende innlegg.

Hva ligger på bloggrollen her, da? Flere spennende, nye blogger, som igjen leder deg til nye blogger og flere kommentarer som skrives. Se her, ja. En som lager nydelige smykker og en som bygger hus og enda en til som pusser opp kjøkkenet - spennende!


Klikk, klikk, klikk. Oj, er klokka SÅ mye? Ok, bare innom egen blogg en siste gang før stengetid. -Næmmen, enda en ny kommentar, inn på ny blogg og titte rundt. -Det var jammen en flott sofa, har hun sydd de gardinene selv? Liste over bokanbefalinger, mye nyttig å ta innover seg. Hva ligger på denne bloggrollen da.....


Og så var vi i gang igjen og det ble nok en sen kveld.


Noen som kjenner seg igjen?


/Elisabeth

8 kommentarer:

 1. Hahaha, det der var en klassisk beskrivelse av meg selv! Klarer aldri å legge bort pc-en før irritasjonen over meg selv blir så stor at jeg bare MÅ klappe den igjen. Dessuten, det finnes så mange BRA blogger der ute! Så mange som har så mye å dele og som skriver så morsomt og bra! Hva skal man gjøre da? Puh.... ;o)

  SvarSlett
 2. Hehe every day....ler masse av deg altså:)
  Har dilla på blogging!!!

  Nattaklem:)

  SvarSlett
 3. Jaaaa! Utrolig mange blogger der ute, som fører til timer foran skjermen. Du er en av de! ;) Gjennom et innlegg på en annen blogg havnet jeg plutselig her. Og her var det jammen masse bra lesing også! Superduper blogg... :)

  SvarSlett
 4. Yes....og sånn går nu timan...

  SvarSlett
 5. Å ja, kjenner meg veldig godt igjen...
  Klem Igi

  SvarSlett
 6. Å ja.
  Sånn går kveldene, men det gir meg så mye mer input enn f.eks. tv og ukeblad som den samme tiden gjerne ble brukt f.b. (Før Blogging)

  God helg!

  SvarSlett
 7. Kjenner meg veldig igjen her ja, og må le litt. For nu er jeg på tur til sengs.

  Forresten var det veldig koselig her inne. Så jeg kommer tilbake.

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...