tirsdag 23. mars 2010

Gratis du liksom

I nærleiken finnes et stort og flott, nyutbygget  kjøpesenter. Skal du besøke dette store, flotte kjøpesenteret må du benytte parkeringshuset. Parkeringshuset er trangt med mange søyler og rette vinkler som jeg er helt sikker på noen som trodde de hadde bøybar gummibil har mislykkes i å komme rundt. Med andre ord, ikke et parkeingshus som står i stil til det fasjonable handelshuset.

Ikke nok med de kummerlige forholdene der nede i garsjen, det finnes nok en ting å irritere seg  over; Parkeringsreglene!

3 timers GRATIS parkering mot billett. Altså, for å få benytte dette enestående gratistilbudet når du skal handle dine økologiske gulrøtter, Ilse Jacobsen gummistøvler eller Samsonite koffert, må du huske å trekke billett. Og om du ikke husker å trekke billett så du kan stå parkert de tre gratis timene, ja da er det jammen meg 610 kroner i bot!

Det er bare så inn i granskauen frekt.

Og om du bruker litt lang tid på å bestemme deg om du skal ha hvite eller sorte gummistøvler eller om kofferten skal ha to eller fire hjul. Da kanskje tar du en tur på treningssenteret  for å klarne hjernen og forbigå beslutningsvegringen. Etterpå er du kanskje sulten og vil spise ved et av serveringsstedene.  Og kanskje resultatet blir at de overskrider dine tre gratistimer mens du sprer dine penger hos kjøpmennene, ja da er det jammen meg 610 kroner i bot.

Frekt, frekt, frekt!

Og attpåtil reklamerer de med herligheten. Akkurat som det er noe å skryte på seg å ha et privat snikparkeringsselskap som lurer bak hver søyle (aha, derfor det er så mange søyler i parkeringshuset..), som ligger på lur og spretter fram med et sleipt smil om munnen når de oppdager en stakkar som glemte å trekke billett.

Så noen ler hele veien til banken mens andre slutter å handle på senteret og blir støttemedlem hos SATS.

Takk for oppmerksomheten, det var deilig å få det ut. Pust.

Elisabeth

5 kommentarer:

 1. Jeg mener å skjønne at dette er selvopplevd? I såfall er vi i samme klubben... Utrolig frekt, ja. (forresten - takk skal du ha for at du var så grei å minne meg på det.....hmfrrr)

  SvarSlett
 2. Solidarisk Grrr! fra meg. Har en tilsvarende opplevelse fra Danmark - der er det sånn noen steder at du må legge en pappklokke med visere i frontruta når du parkerer. Du skal liksom vise, på klokka, når du parkerte, for du har bare lov å parkere, gratis!!! i to timer. Vi visste jo ikke om det med klokka da vi stoppet en halvtime for å kjøpe is til ungene. Og fikk ei bot på mange hundre kroner.

  SvarSlett
 3. Er vant til dette herfra, så jeg pleier å huske det. Det klokkestyret i Danmark synes jeg er verre.

  SvarSlett
 4. Arggghhh! Kjedelig...

  Orginale forslag til Give Awayen. Vil hvertfall ikke ha katten og trenger heller ikke oppfrisking i Mashlow behovshieraki.
  Du får ta en Swotanalyse på det å se hva som blir resultatet... ;)
  mvh Gry

  SvarSlett
 5. Det der hadde nok jeg også blitt rimelig forbanna over. Parkering ved kjøpensenter SKAL være gratis!!! Om det kan være en trøst kan jeg donere gymsticken min til Giveawayen din. Den passer så godt sammen med andre premiene synes jeg. Og den er bare brukt en gang.... :)

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...