fredag 5. mars 2010

Ikke som planlagt blogghjelp

- Jeg endret nylig til det nye redigeringsprogrammet på blogger. Dette gir noen nye fiffige metoder som gjennomstreking gjennomstreking og mer brukervennlige måter å redigere på. Blant annet synes jeg det er lettere å sette inn bilder enn på den eldre versjonen. Fint å kunne laste opp alle bildene til et innlegg og så enkelt sette inn ett og ett i teksten etterhvert.

Men én ting fungerer ikke: Planlagte innlegg. Dette har aldri vært et problem tidligere, derfor mistenker jeg at det har noe med det nye oppsettet å gjøre.

Jeg skriver og lagrer et innlegg, legger inn planlagt publiserings- dato og klokkeslett og trykker "Publiser innlegg". Innlegget vises som planlagt på min liste. MEN DET BLIR IKKE PUBLISERT PÅ PLANLAGT TIDSPUNKT. Nei da spretter det tilbake til status utkast!

Hvorfor, why, pourquio, perché, miksi, warum???

Gjør jeg noe feil? Er det en sykdom i programmet? Jeg blir gal! Kan noen hjelpe?

Mange gode tips HER. Jeg følger jo framgansgmåten som beskrevet når det gjelder planlagte innlegg, men det funker ikke likevel!!

Og en annen ting. Bloggrollen. Hvorfor er det så forskjellig når den oppdateres på ulike blogger. Jeg har merket meg at mange har sin egen blogg under "mine favorittblogger", he he. Stussa litt på det men tenkte joa, din egen blogg bør jo være blant dine egne favoritter, det er vel den du pusler mest med...Men så kom jeg på at det kanskje er fordi man ønsker å se når bloggrollen blir oppdatert eller noe. Så lettpåvirkelig som jeg er, har jeg også ført opp min blogg på min egen bloggroll. Og da oppdaga jeg at noen ganger kommer faktisk mitt siste innlegg opp på andres bloggroller før det samme skjer hos meg...Hvorfor, why, pourquio osv.?

Alle innspill, kommentarer, oppklaringer, belysninger mottas med stor takk.


/Elisabeth

Intet illustrasjonsbilde her. Du kan se for deg en 39-åring i sofaen med laptoppen på fanget, som klør seg i hodet. Egentlig sitter jeg jo ikke sånn akkurat nå for dette innlegget er planlagt, ha ha ha. Regner med at jeg må stjele av arbeidstida og logge meg på for å publisere det....

Oppdatering: Steike mine bananer! Tror du ikke dette innlegget ble publisert som planlagt, da!? Va giiiirumæ? Når jeg henger ut hele opplegget og så peker det nese tilbake og oppfører seg eksemplarisk.
Nå er jeg spent på hva som skjer neste gang jeg prøver meg.

4 kommentarer:

 1. Kan dessverre ikke hjelpe deg for jeg er ganske så tilbakestående når det gjelder pc :) Men jeg kan si meg enig i hvor mye bedre det er det nye redigeringsprogrammet! Spesielt at bildene man har lastet opp ligger lagret mens man holder på med innlegget, selv om man fjerner bildene på selve innlegget.
  Det er mang en gang at bildene mine har forsvunnet når jeg har trykket litt for mye på back-tasten. Ikke så gøy når man sitter med et tregt mobilt "bredbånd".

  John Blund er en herlig kar! Oppdaget han først når jeg fant et babydynetrekk med han på Brukbo på Stjørdal (www.containergirl.blogspot.com) og har vært forelsket siden da!

  Håper du får ei fin helg!

  PS. Lo godt når jeg leste innlegget ditt om ønskelisten din! :)

  SvarSlett
 2. Jeg har sammme problemet, bloggrullen oppdateres noen ganger alt for sent. Aner ikke hva det kommer av men fryktelig irriterende når jeg f.eks venter på innlegg fra deg og jeg ikke får det fram på bloggrollen også har du allerede skrevet årets innlegg :-)

  SvarSlett
 3. Jeg lurer på hvordan man forandrer til det nye redigeringsprogrammet??? Noe som har irritert meg veldig er at jeg ikke får til å kopiere og lime inn tekst. :(

  SvarSlett
 4. Du er så flink til å skrive morsomt om problemer!!
  *humrer iveg*
  Du har en slik artig snert over det hele!
  Ikke kan jeg hjelpe deg heller, åååå som jeg skulle ønske at jeg hadde kunnet komme med noe skikkelig smart!
  Det jeg kan er å ønske deg en strålende helg og så håper jeg noen kan hjelpe deg med de planlagte innleggene slik at du slipper å bli så overrasket over det du har planlagt...
  Mange varme klemmer fra Lokki

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...