søndag 7. mars 2010

Kø, vi går i kø

Kø, vi står i kø. At vi ikke blir sprø, er det vel Trond Viggo synger.

Jeg har av en eller annen grunn fått disse strofene på hjernen etter å ha tilbragt dagen i Frognerparken.
Barnas Holmenkollrenn er fest og moro, ski og premier, ballonger og pølser og KØ!

Mor og far ble litt ampre av slik stamping, men holdt maska for seksåringen lot seg ikke affisere og syntes alt bare var stas!

Men det er jo litt spesielt. Vi betaler for at vår håpefulle skal gå noen hundre meter på ski på flatmark - i kø. Ja, premien har vi vel betalt for. Sekk med juice, Kvikklunsj, Bixit og andre (reklame)artikler tas i mot, takk, takk.

Mange flotte boder med konkurranser og premier og selv om jeg føler at det skurrer litt, at det er litt for kommmerst, så tror jeg at dette er med på å holde interessen for langrenn (kontra slalåm) oppe.

Men, kjære barn, ikke forvent sekk med godsaker og ballonger når du kommer i mål etter neste familetur.....det får holde at vi henger seigmenn i trærne underveis for å piske dere fram i løypa. Og det skal dere vite, det vokste IKKE seigmenn på trær der jeg vokste opp på 70-tallet, hmpf.

Fortsatt god fysisk fostring, alle sammen!

♠ Elisabeth

4 kommentarer:

 1. Jeg husker at vi fikk appelsin og mariekjeks pakket inn i sølvpapir som medaljer på skolens skidager på 70-tallet. Veldig stas:)
  Tusen takk for award! Det setter jeg pris på :) :)

  SvarSlett
 2. Ja. ja tidene har forandret seg. Vi fikk varm saft etter endt løp en gang tidlig på 80-tallet. Men det viktigste er jo at barna koser seg!

  Klem Igi

  SvarSlett
 3. Jeg måtte le av en gutt som ble intervjuet på nyhetene i går etter rennet - han syns det var så kort løype og kjedelig, hi,hi!

  Anderledes da vi var barn ja, men så er det så gøy med premie da!

  Lite med skirenn her i Stavanger, men nå venter vi på våren :)
  Ha en fin dag!
  Kjersti

  SvarSlett
 4. Dette minner meg litt om når jentene var med i fjor. Greit å ha latt de gå en gang, men ikke to ganger.....:-)) Vi får finne på et eget skirenn for de neste år! Trysil!? Klem IL

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...