torsdag 18. mars 2010

Ugh, ugh, uggly Uggs

Det er mye mellom himmel og jord jeg ikke forstår meg på. En ting jeg overhodet ikke skjønner er Uggs.
Beklager om jeg tråkker på noen semska tær nå, men Uggs storhetstid er muligens på hell i moteverdenen så jeg tar sjansen.


Bilde fra miniugg.com

Jeg vet det er et aldringstegn når man velger komfort fremfor utseende ved skovalg, og der er jeg. Likevel er det første som slår meg at Uggs er jo ikke pent! Om du har brede andeføtter er nok Uggs en befrielse, men for resten av oss er det da ikke nødvendig med så brede, runde skotupper? De kan kanskje være søte på småbarn, men ikke på voksne kvinner..Dessuten har jeg sett mange par på gata hvor de liksom har seget ut bak, som en liten bulk. Det hjelper ikke særlig på det estetiske inntrykket.

En annen ting er prisen. De er da ufattelig dyre! Over 2000 kroner, har jeg sett.

Bilde fra greatgreenshoes.com

Disse i strikket utgave er jammen meg de morsomste. De kan umulig være noe særlig på slapseføre eller under snøsmeltinga? Men så brukes disse uggsa gjennom hele året. Sommerkjole og Uggs, det er snodig, det. Jeg bryr meg fint lite om noen smekre berter i Hollywood tusler rundt med disse på solfylt shopping, forresten. 

Jeg roper ikke høyt, bare undrer litt. Selv har jeg to par Crocs, som vel er litt i samme kategori: Stygge, men komfortable.

Ja, ja..tilbake til gyngestolen og heklearbeidet - hvor er brillene mine? Å, ja, jeg hadde de på hodet. Nå skal det bli godt med kamferdrops, må bare finne tennene også. Knirk knirk.

☺ Elisabeth

12 kommentarer:

 1. Fast dom trykker jo ikke noe sted. Å ikke får man gnagsår heller, tror jag. (jeg eier IKKE noen uggs, kommer heller ikke til å gjøre!)

  SvarSlett
 2. Så enig, så enig. Jeg eier ingen uggs....
  Klem Igi

  SvarSlett
 3. Helt enig med deg selv om jeg hverken spiser kamferdrops eller trenger å lete etter tenna mine*fniis*:D

  Klem fra Grete

  SvarSlett
 4. Kjente jeg ble litt glad nå, at noen faktisk er enig med meg! De skoa er fææææle! Fysioen i meg protesterer høylytt (inni meg) når disse skoa observeres på gata....de er jo helt slapsete, med den bulken bak, trår jo ikke ordentlig på sålen engang.....ånei og nei!

  SvarSlett
 5. Først må jeg si at jeg trodde ikke du hadde satt samen bildet av Erna og Siv, men det var selve presentasjonen som var så morsom. Så vel et lignende bilde på TV.

  Stygt fottøy - så enkelt er det å kommentere den saken. Mulig det plutselig blir pent fordi det er dyrt?

  Ville ikke hatt de om de kastet de etter meg (nesten da).

  Klem

  SvarSlett
 6. Helt enig! Men nå er vel jeg neppe målgruppen:-)

  SvarSlett
 7. Hihihihi ler masse:)

  Jeg syns Uggs er kjempefint. Skulle gjerne hatt et par..Men med de prisene får det bli med tanken;) Jeg har 4 par crocs da..*Deilige* Har bestilt på nett fra USA og kjøpt når vært der. ikke så dyrt 150,- ca pr par eller noe:)

  Ønsker deg en fiiiiiiiiiiin fredag!Nattaklem:)

  SvarSlett
 8. Lotta, mine 2 par Crocs er også kjøpt fra USA via nettet. Kunne ikke falle meg inn å betale 500 for et par plastsko, he he.

  SvarSlett
 9. Fikk nok en gang bekrefta at vi to er akkurat like gamle....

  SvarSlett
 10. Jeg er helt enig med deg. Bortsett fra det med aldrene. Dette har IKKE noe med ALDEREN å gjøre!!! Uggs er i samme kategori som bukser langt nede på rumpa og for ikke å snakke om dette nye fenomenet, Onepiece. Fysjameg! Men crocs derimot er morsomme og søte. Jeg har knall røde og skjønner ikke hvordan jeg har klart meg uten før :) Jeg har også kjøpt de på nett fra USA.

  SvarSlett
 11. Hahaha... må bare le, elsker bare de morsomme kommentarene dine!

  Og ja, jeg må være enig med deg, Uggs er ikke akkurat de fineste støvlettene jeg har sett. Datteren min på 9 år er veldig begeistret for disse, men hun har bare fått billig utgaven fra Økonomisko. Det kommer ikke påtale at hun får et par til kr 2 000,-, som det finnes noen i klassen hennes som har fått det.

  Ha en fin helg!

  Klem

  SvarSlett
 12. hihi. jeg er heeeelt enig! ugs eier ikke stil. formløse og upraktiske. kall meg uhip. men det mener nå jeg! :) Hva er den store fascinasjonen som trigger pengebruk i den skalaen!! skjønner ikke!!

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...