mandag 12. april 2010

Flink Pike Prosjekt

Jeg er vel ikke den eneste som føler meg litt kvapsete og tung til tider. Ja, hos meg er ikke denne følelsen så veldig sesongbetont heller i grunnen. Nå snakkes det mye om bikinisesongen. Jeg har ingen bikinisesong. Jo, jeg har bikini, men er ingen stor bader og orker heller ikke ligge for steking på en solseng. Når en nærmer seg 40 synes jeg det er mer naturlig å klippe plena iført shorts og t-skjorte enn bikini også.

Uansett kommende bikinisesong; I dag går startskuddet for mitt Flink Pike Prosjekt.

Det innebærer blant annet:
 • Mer fisk og grønnsaker
 • Nok vann i løpet av dagen
 • Bevisst aktivitetsnivå inkludert det gode gamle tipset "trapp i stedet for heis".
 • Mer søvn!
 • Minimalt med snop

Ved å poste dette innlegget gjør jeg det offisielt og dermed vanskeligere for meg å skusle unna. Nå har jeg liksom ropt det ut. Men jeg blir sikker irritert om noen skulle komme med en kommentar i heisen som f.eks. -"Skulle ikke du ta trappa? "Da svarer jeg "-Kan'ke ta trappa når jeg har med meg denne" og peke på trillebaggen jeg skal ha stående tilgjengelig de gangene jeg ikke gidder å gå trapper. Trillebaghjul og trapp er en dårlig kombinasjon nemlig.

Se, nå planlegger jeg allerede knep for å lure meg unna. Dette er en dårlig start på prosjektet...

Ny badevekt er kjøpt inn for anledningen da den gamle har vært nokså ustabil i det siste. På den nye vekta var jeg plutselig to kilo lettere....! Den vekta var en god investering synes jeg. Veldig god start på prosjektet.

Elisabeth

Vi har matchende bikinier i vår familie

10 kommentarer:

 1. He he du er ikke den eneste som har fått panikk angst :)
  Jeg for min del har ikke sett på meg selv som overvektig noen gang ( selv om jeg har hatt godt med valpefett som mannen sier ,når klærne blir til pølseskinn hi hi..)For en uke siden fant jeg ut at nå var det nok...slutt på joggebukse stilen,og inn i dongribuksene igjen. Hadde bare et problem ingen passet...hæ...merkelig de passet jo før jul,selv om det var pølseskinn he he ..
  Jeg kastet meg ut i suppekuren sist mandag,og inngikk en avtale med hundene mine minst to..laaaannngeee turer i uken på 2-3 timers gange :) Denne mandagen sitter jeg foran pc 5 kg lettere og veier nå 71 kg ikke værst..og suppekuren fortsetter til vekta viser meg 64 kg :)
  Skal du henge deg på suppekuren min så gi meg et lite vink :):)
  Lykke til med trappe mosjonen din,likte trillebag trikset ditt hi hi..
  Ha en flott dag og nyt sola
  Klem :)

  SvarSlett
 2. Obs! dumpet plutselig oppi bloggen din.. :) og vips fikk jeg meg en god latter!! Kjenner meg godt igjen her ja:) Har bare ikke gjort det offentlig enda, men minner meg selv på at bikinisesongen nærmere seg steg for steg hver morgen:) Ja, ja, la den komme!!
  Fantastisk bra bikinibilde av katten forresten!!!!

  Ha ei fin uke, og lykke til med å nå målene dine:)
  Cathrine

  SvarSlett
 3. Åååå men det er jo bare så kjeeeedelig! Mine skippertak varer til noen lokker meg ut i fristelse. Men jeg eier jo ikke karakter heller, da. Du er flink:-)

  SvarSlett
 4. Tjiihii, skal si at katta kler bikinien bedre enn jeg ville gjort akkurat nå, men vår betyr mindre matlyst og mer aktivitet så nåla går riktig vei;D
  Lykke til!

  Klem fra Grete

  SvarSlett
 5. Hi, hi, flotte bikinibilder:-) Jeg trøster meg med at vi tilbringer hele ferien i Nordnorge likevel, og der er det faktisk ganske sjelden man får bruk for bikini. Så jeg saatser på langbukse og allværsjakke i sommer:-)

  Lykke til!

  SvarSlett
 6. Lykke til!
  Men jeg har nå lest at jo-jo slanking fører til stor vektøkning over tid. Har dermed innsett at har ikke disiplin til å fullføre prosjekt mer enn to uker, og vil derfor heller satse på jevnt inntak av sjokolade over lang tid.
  Men mer vann hver dag, det er et mål!

  Go girl!

  SvarSlett
 7. Takk for latterkule. Jeg kjenner meg så inderlig igjen! Og Fruen: 5 kg på 1 uke?! Gi meg den suppa, er du snill!!!

  SvarSlett
 8. Supre bilder, som jeg fikk meg en skikkelig god latter av.

  Jo da, du "flinke pike". Hvordan skal vi som følger bloggen din få kontrollert hva du overholder og ikke?

  Her stiller vi krav, skjønner du. Synes du må ta med en linje eller to og fortelle om hvilke ting du har syndet mot.

  Klem

  SvarSlett
 9. Æsj, takk for påminnelsen! Jeg slanker meg også hele tiden, men tror det er noe galt med vekta mi...eller så har jeg skjevt gulv som gjør at vekta tuller. Tallene blir hvertfall aldri lavere..... Æsj!

  Flink Pike Prosjekt - FPP...

  Sjekk link...
  http://www.fetishpeople.org/

  Hahaha..trodde ikke du var SÅNN!
  (Jeg googlet forkortelsen altså...Puh, der unlsapp jeg noen pinlige spørsmål tror jeg...)

  SvarSlett
 10. Bikinisäsong är selvplageri.

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...