søndag 25. april 2010

Kvinner på huk

Et sikkert vårtegn er kvinner sittende på huk. Ikke Huk, badestranda, men den fysiske øvelsen å sitte på huk.
I dag gikk jeg meg en rask tur og spotta noe hvitt mellom trærne. Det var ikke plast og annet søppel, men nydelige hvitveis.

Jeg ville selvfølgelig ha med meg en liten bukett, så jeg satte meg ned på huk og plukket. Litt etterpå observerte jeg en annen dame, også hun sittende på huk. Heldigvis var hun ute i samme ærend, ingen bukse på knærne der heller. Så satt vi der på huk og plukket og vekslet noen ord om hvitveisen....Tenk om det hadde kommet flere til? En hærskare av kvinner på huk i skauen, et morsomt bilde i hodet. For jeg er sikker på at om jeg hadde sittet lenge nok, hadde det kommet flere hvitveiselskere og inntatt samme stilling.

Jeg observerte en annen kvinne på huk også, et annet sted. Hun holdt på med noe i et blomsterbed. I ført høye støvletter, trange jeans og stringtruse....Henne hadde det vært morsomt å hatt med i hukhærskaren i hvitveisskauen.

Fortsatt god søndag!

Elisabeth

12 kommentarer:

 1. Kan være lurt å kle seg praktisk når vi skal "huke" oss.

  Hvitveis er en fantastisk blomst, og det kommer virkelig fram på bildet.

  Klem

  SvarSlett
 2. Kan godt se det for meg, en hel skog av damer på huk. Hvitveis er veldig vakre, heldigvis plukker barna en del til meg - så jeg slipper å sitte så mye på huk :-)
  Klem Igi

  SvarSlett
 3. Klart vi må plukke hvitveis
  og da må vi ned på huk. De er nydelige blomster.
  Her er barna blitt store så jeg må nok plukke de selv.

  Ha en fin kveld

  klem

  SvarSlett
 4. For noen år siden skulle jeg kjøpe en lowcutbukse. Og var litt skeptisk. Hadde en SVÆRT aktiv ettåring, og nevnte for damen i butikken at jeg var litt usikker på buksen ift det å nettopp skulle gå ned på huk.
  Da viste hun meg rett og slett hvordan en skal gå på huk UTEN å vise trusa. Så skrekkelig rart ut. Litt keitete og unormalt. Skjønt, viste altså ikke trusen på den måten.
  Jeg gikk derfra og tenkte over at alle bransjer har sine egne hemmeligheter.
  :)

  SvarSlett
 5. Hvitveis er nydelig, så det er bare å huke seg:-)

  Klem

  SvarSlett
 6. Her kunne jeg ha kommet med mang en kommentar om stringtruser i alle åsyn, men velger å la være. Mye koseligere med damer på huk etter Hvitveis;p

  Klem fra Grete

  PS:Takk for koselig kommentar!

  SvarSlett
 7. Koslig med kvitveis og huking :)
  ...og så lurte eg på ein liten ting, siden eg er ei ganske ny besøkande på denne bloggen: kva er "husmorpoeng", og korleis går ein fram for å oppnå så mange som 8!? (...eller er 8 lite...? korleis er poeng-givningen?)

  SvarSlett
 8. *fnis* Det var IKKE meg i stringtrusa!!!
  Dog fikk jeg et håndfull hvitveis av min vakre lille når jeg kom hjem fra et møte idag... Som mamma blir man alltid glad for blomster, ikke sant!!!
  Ha en stormendes flott kommende uke!!!

  SvarSlett
 9. Det burde blitt en høytid. Hukdagen! Da alle i hele verden må sitte på huk å gjøre det de ellers gjør...på jobb, på skole. Gå på huk, ligge på huk, danse på huk, le på huk...osv.
  Tenk dere hvor mange flotte g-strenger og boxere vi kunne fått sett da. :)

  SvarSlett
 10. Hvitveis er nå vakkert !!!
  Og for en hukete gjeng av damer, ja nesten en liten bukett det også - like vårlig som hvitveisen, men... :)))
  Humoristisk innlegg Elisabeth!!
  Ha en herlig uke!
  Klem Lokki

  SvarSlett
 11. Akkurat nå er jeg glad jeg slipper å sitte på huk... men nrå det gjelder å plukke vakre hvitveis, gjør jeg normalt det mer enn gjerne! Kortvarig, men stor glede i en sånn bukett på bordet!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 12. Herlig innlegg! Jeg lurer forresten også på hvordan man får husmorpoeng? Er det en jury inn i bildet, eller har du selvlagde regler? Jeg elsker selvlagde regler, og lurer på om jeg også må innføre husmorpoeng. Vasking av vinduer kvalifiserer i ifølge min regelbok til 150 husmorpoeng. Vasking av do 10 000. (Det er med ubekvemspoeng, altså....)

  Ha en finfin dag!

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...