torsdag 1. september 2016

Melding til sandalmafiaen: "Tær mot hav"-sesongen er over

Ja, da er vi inne i september, den første høstmåneden.
Høst kan være fint, det. Det er deilig å ikle seg myk ull, fyre i peisen og holde seg innendørs med god samvittighet.

Men det aller deiligste med høsten er nok at sandalmafiaen innser at de må dra på seg sokker og sko og slutte å bombardere folk rundt seg med "Tær mot hav"-bilder i alle tilgjengelig kanaler.

Du veit hva jeg snakker om. Alle disse bildene av nakne tær mot hav, tær mot basseng, tær i sand, tær ved bringebærbusk, tær mot rosebusk, tær mot båtripe, tær i gress, tær mot solnedgang, og ikke å glemme den nydeligste av dem alle: tær mot himmel.

Hvem er det som mener at å  legge seg ned, strekke beina mot himmelen og knipse er en helt normal aktivitet? Hva er det som får folk til å anstrenge seg slik for å få med tærne sine på pene motiver som det? 

Har alle disse i sandalmafiaen så eksepsjonelt pene tær? Nei, det kan vi vel fastslå ikke er tillefellet.

Jeg frastår å lime inn bildeeksempler fra Instragram og Facebook for å bevise denne konklusjonen, men som illustrasjon til dette innlegget kan jeg bruke et av bildene jeg sendte en venninne tidligere i sommer. Hun har nemlig tå-allergi, hun vemmes av å se nakne tær og har vært så opprørt i flere måneder at hun nesten ikke har våget å logge seg på Facebook, hvor disse ekle tærne stadig strutta mot henne.  Som den gode vennen jeg er, sørger jeg for å gi næring til denne aversjonen.


Tær mot kontainer


Én positiv ting har kommet ut av dette fenomenet, sånn rent personlig for meg, jeg har innsett at mine egne tær slettes ikke er så stygge som jeg har innbilt meg. Hurra for åpenheten, hurra for bortfall av tå-kompleks og hurra for at "tær mot hav"-sesongen er over.

God høst med sokker på.


Elisabeth, som selvfølgelig også selv har vært sandalmafiamedlem 

4 kommentarer:

 1. Det er da ennå høstferien igjen! Ennå er det sjans for å se tær! Tær tør! Eller noe sånt fengende slagord.

  SvarSlett
 2. Det er noen år siden at jeg også innså at jeg hadde et fullstendig unødvendig kompleks for egne tær. Likevel foretrekker jeg sko om sommeren også, sandaler bruker jeg nesten bare på sydentur.

  Jeg droppet derfor tær-bilder i sommer, men slo til med solnedgang da vi i Hokksund hadde en minst like fin som de som hadde betalt dyrt for sine.

  SvarSlett
 3. Jeg bruker fortsatt sandaler. Er overhode ikke klar for sokker og sko enda. Min sønn dro avgårde på skolen i sandaler i 11 grader og regn forleden... nuvel, mest sko og sokker foregående uke.
  Jeg skal nok få til noen tær mot hav-bilder til. Særlig siden jeg skal på husmorsommerferie om et par uker...

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...