onsdag 7. desember 2016

Mote går i bølger

-Før eller siden blir det moderne igjen, pleier Modern å si.

Argumentet har særlig blitt brukt til å hindre kassering av klær og sko.  Dette har irritert meg sinnsykt tidligere. Nå, sånn 30 år etter, må jeg muligens gi den gamle rett. Nå har jeg levd lenge nok til å selv erfare at det stemmer. Mote går i bølger. Det er begrensa hvor mye motestæsj det går an å finne på. Noen tror kanskje de finner på noe helt nytt, kaller det hot, for deretter å oppdage at vi som har levd litt lenger allerede har opplevd denne "moten" før.

Dette med SOKKER I PENSKOA - det trodde jeg vi hadde drept og begravd. At det finnes ikke pent, var vi vel enige om for lengst?

Bloggerens eget illustrasjonsbilde - bevis 1 av 1000 på at dette ikke er pent


Jeg ga denne viktige saken spalteplass her i bloggen allerede i januar 2010 (link), det er neste sju år sida, det!

Nå hevder Minmote.no at dette er supertrendy. Ærlig talt. Det der er bare gjengs blant femåringer som kler seg ut med mammas alt for store pensko.saksa fra vg.no

Toppen av kransekaka er at det er tjukke sokker med tekst....

Hold opp, a! 

-Alle trenger ikke følge alle moter, kommenterte en venninne da jeg akka meg over disse sokkene i skoa. - Hun Makeupmalin kan følge all mote, men ikke vi.  Jeg hadde ikke kjennskap til denne sminkemalin, men etter 30 sekunders research så tror jeg jeg er enig.

Uansett, det er vel mest moderne for kvinner 40+ å ha sin egen stil, å drite i all denne motegreia? Vel, om mascaramalin eller en annen ungdom dukker opp med tennissokker i penskoa, så kommer jeg til å himle med øya - sikkert på samme måte som folk som var på min alder på 60-tallet himla med øya over de langhåra Beatles-gutta. Nuvel.

Nok om det.


Elisabeth, motepoliti

10 kommentarer:

 1. Og du, nå er det STREKKbukser som gjelder. (Jada, vet det er STRIKK... men ikke på 80-talls nord-norsk). Og strikken skal ikke bare sitte under foten. Neida, nå skal den hele veien under skoa. Hørt sånt?!

  SvarSlett
 2. Når det bølger går det opp og ned. Sokker i penskoa er definitivt en nedtur. Ikke pent på åttitallet, ikke pent nå. Huff.

  SvarSlett
 3. haha.. helt sant! *kastaldriklær*

  Det teiteste jeg har sett i det siste var hun som gikk med skjerf opp over ørene og tydelig frøs - med hullete dongeribukse..! Det er da man liksom blir så gammal sjøl..

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha ha, ja den ungdommen. Jeg tok en snik-snap av tre tuppelurer her om dagen. De sto og snørra og snufsa og så hadde de bare halvsokker i lave sko! Det var minusgrader, assa! :-)

   Slett
 4. (uff, ser at bildet til det siste blogginnlegget mitt i rullen din er digert. Vet ikke om det handler om innstillinger i din blogg? Er virkelig ikke meningen å ødelegge sidekollonnen din!)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg skjønner ikke helt hvorfor det er sånn.....

   Slett
 5. Hahaha :) Jeg kommer nok ikke til å følge denne motetrenden altså :P

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...