lørdag 2. juni 2012

Forelska i Finn

Jeg er forelska! Jeg er forelska i artige Finn. Finn.no er mitt nye "hang out place". For et underholdende sted!

Det er utrolig mye rart som gis bort. Og når det er "gis bort" så er det ikke så nøye med presentasjonen.


Hva sier du for eksempel om denne haugen som annonseres som "kvalitetssofa"?
Og man kan jo lure på om denne gratis stolen har en usjarmerende mensflekk i setet siden eieren ikke har brydd seg med å sette den riktig vei før bildet ble tatt.
Og det kan være litt vanskelig å se hvordan dette tv-bordet egentlig ser ut. Men det kan jo være en artig geskjeft å sette det sammen og få svaret.

Finn er stedet hvor du kan finne folk med de samme interessene som deg selv, for eksempel andre som sparer på fjonge kniver kjøpt i fylla på ferietur. Men som nå er kommet til fornuft.
Eller andre som sparer, eller sparte kanskje, på gamle tåteflasker. Disse kan neppe brukes, så må vel antas å skulle fungere som pynt?

Trenger du skjerming mot naboen? No problem, på Finn kan du få en hekk helt gratis.


Eller ved til vinteren. Den vil varme deg to ganger for først må du hugge dette ikke så beskjedne treet. Men det er altså gratis.
Det er selvfølgelig mye flott å finne også og om du er innpå flere ganger om dagen og står parat med varebil så kan du gjøre noen virkelige kupp.

Som dette hagebordet med seks stoler. Sånne godbiter går raskt selvfølgelig, men den heldige kan være deg. Ikke meg denne gangen.
Jeg simpelthen elsker Finn.no. Ikke bare har jeg huka til meg én gratis godbit, som jeg sikkert kommer til å vise en annen vakker dag, men jeg har blitt kvitt masse fra boden. 

I dag la jeg ut fire ulike annonser under "Foreldre og barn", det var leker, bøker, barnemøbler med mer, og herremin som det kima og plinga i telefonen. Notat til meg selv: Ikke legg ut annonse og så ta en biltur, veldig stress. Etter en time var alt gitt bort og nesten alt henta! Og jeg gleder meg ikke bare over bedre plass i boden, men også veldig over at ting kan komme til nytte andre steder enn hos oss. Trollets sprinkelseng skal for eksempel reise helt til Ghana!

Bruker du finn.no? Har du fått tak i noen godsaker gratis eller billig?


Ha en fin lørdag, jeg skal i førtiårslag og om jeg er i form i morra så skal jeg vise noe kult jeg har laga til jubilanten. Det vil si, om jeg rekker det innimellom kostymekonstruksjonen.  Mandag morgen skal en hvit hest med sorte prikker galoppere til skolen.

Elisabeth 
16 kommentarer:

 1. Jepp, jeg elsker finn. Har gitt bort diverse ting opp gjennom åra. Morsomste var da vi skulle kjøpe ny sofa og la ut den gamle skinnsofaen, full av hull... Telefonen ringte i ett sett og det kom to karer med skinnvest, bart og pistrete hestehale for å hente den... De hadde verdens minste henger, men sofaene ble stablet i høyden, og det er det siste vi så til dem... :)

  SvarSlett
 2. Finn er knall - jeg har benyttet meg av "hans" tjenester flere ganger og alltid med stort hell :)

  SvarSlett
 3. Hohohoho! Du er god, og det er tydeligvis Finn også. Eg forstår no at eg absolutt bør sjekke innom han oftare :-)
  God helg, god feiring og lykke til med kostymet

  SvarSlett
 4. Finn er grei. Folka som ikke gidder å svare når jeg sender mail på annonsene deres er ikke greie. Gidder ikke leke på finn jeg.
  Nå skal det sies at sist jeg svarte på en annonse var det ei som svarte, så nå blir det (etter planen, ikke hørt noe mer ennå) Trønderkanin på oss. Til 75 kr. Ikke dårlig det da. Om jeg hører noe mer.. ;-)

  Kos deg med finn. Og ikke minst kos deg på lag!!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, folk sol ikke svarer en gang er noe dritt.

   Slett
 5. Har handla en del selv på finn, og har funnet fram klær jeg skal selge. Men kommer jo aldri så langt at jeg får tatt bilder og lagt ut. Men altså - jeg har mye flott barneutstyr og inne minst jenteklær i str 74-92 som selges. En flott mei tai. En manduca bæresele. Sånn, da fikk jeg lagt ut annonse her.

  SvarSlett
  Svar
  1. He he, god start, men tror en annonse på Finn gir bedre resultat, gitt.

   Slett
 6. Jeg har forsøkt å bli kvitt en plog og en harv, men var nok litt sent ute for årets sesong.

  SvarSlett
 7. Har stort sett solgt ting på finn jeg. Ikke kjøpt så mye, men har vel hatt mest behov for å få bledre plass i boder og garasje, enn å fylle opp med nye fine brukte ting så langt.. hehe..

  SvarSlett
 8. Mye fint å få ser jeg! Har ikke handla så mye på finn.... men solgt en båt der for noen år siden. Burde vært flinkere til å finne ting på finn.
  Mer spent på Pippihestkostymet! Gleder meg! Og, kanskje om noen år kan du selge det på finn??

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha, tror du har litt for store forventninger til det kostymet

   Slett
 9. Jeg liker også å henge ut med Finn. Det har ikke ført til så mye kjøp eller salg (hørtes det frekt ut!?), men det har jo vært noen vellykkede transaksjoner.

  Lykke til med hestekreasjonen. (Min sønn ga meg to timers varsel på brannslukkingsapparatkostymet hans.... Det ble aldri lager.)

  SvarSlett
 10. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 11. Finn er bra!
  Har solgt masse der..Og så har jeg gitt bort ting. Som den store kasse-TVen min fra 94, som ingen ville kjøpe. (ennå litt sur for det)

  SvarSlett
 12. Finn suser og duser. Det er kaos når man legger ut noe og kaos for å få tak i noe. Nesten som loppis hjemme i stua :)

  Lykke til med kostymet :)

  SvarSlett
 13. Finn er genialt! Jeg er periodebruker, men kikker innom fra tid til annen. Hvis en skal spille på "gis bort" så må en ha bilen klar til enhver tid.

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...