onsdag 22. juni 2011

På bøljan grå. Og litt reklame

Det er tida for sommeravslutninger og sommerfester på mange arbeidsplasser. Tida da man enten må sitte pent kledd ved en hvit duk og høre på adm.dir gjøre rede for liv og lage. Eller henge i baren med innpåsliten kollega som akkurat da MÅ fortelle deg akkurat hva han mener om deg før han sjangler bort til sjefen og ber om lønnsforhøyelse. Eller man kan iføre seg overlevelsesdrakt og sprette avgårde i en rib uti Oslofjorden.

Forleden var det min og mine kollegaers tur og selv om været var lite sommerlig var stemninga høy. Dårlige forhold for reker og hvitvin på dekket på seilbåten, som kun putrer på motor, gir god boltreplass for en glad gjeng i en rib på vei til Villa Malla og middelhavsbuffet.

Hos oss går det på omgang å arrangere julebord og sommerfest. Denne gangen var det to glade herremenn som skulle stå for moroa. Og hva gjør to glade herremenn? Jo, de velger det enkle, men geniale trekket å kontakte noen som er proffe på å sette sammen en underholdene aften med moro og mat.
Og her kommer reklamen: Fram Arrangement er et passe stort eventselskap med mange kontakter slik at du og ditt firma eller forening blir behandla som viktige kunder, samtidig som de har muligheten til å skreddersy et opplegg som passer nettopp dere.

Vi har brukt dette selskapet tre ganger nå og er veldig fornøyde. For prisen blir faktisk ikke høyere enn om du skulle tatt jobben selv med å booke hotell, transport, underholdning osv. Du kan bare møte opp og nyte alt og forholder deg til kun én kontaktperson uansett om det gjelder buss fra hotellet til flyplassen eller middagsmenyen. 

Og jeg har arrangert nok samlinger til å verdsette dette. En kundetur inneholder vanligvis en rekke kontakter og detaljer som skal holdes rede på og følges opp. Temmelig "time consuming". Alt dette ordner altså Fram. Og det beste av alt, prismessig er det ikke dyrere enn å ordne alt selv. Og i ren takknemmelighet og lykke over å slippe å tenke på alt, reklamerer jeg herved for dette selskapet. Det har de fortjent.

Bilde tatt av RibAdventure


Nå har jeg vært vågal og ikke bedt om tillatelse til å publisere dette bildet av mine kollegaer, men de er jo ikke umiddelbart identifiserbare, så jeg håper på tilgivelse. 

Ser det ikke herlig ut?
Jeg er ingen fartsbølle, heller en sjøsjuk pyse, men dette var moro selv for meg. Turen inkluderte også litt guiding og kuriose historier. Det var prikken over i-en, syntes jeg. Og fikk oss til å glemme manglende sports-bh og at vi virkelig burde vært på do før vi starta turen.

Ikke så greit å få alt utstyret riktig

Men nok gråvær, nå vil vi ha sooooool!

Elisabeth

.


11 kommentarer:

 1. Høres ut som om dere hadde det morro til tross for dårlig vær;-D Jeg kaster meg på ønsket om sol og sommer, vi trenger ikke mere vann på en stund nå!

  Ha en fin dag!
  Klem fra Grete

  SvarSlett
 2. Ååååå! Rib er noe av det desidert kuleste jeg har vært med på! Vi var på havrafting ved fugleøya Runde for tre år sia, og guuuuu så festlig! Hadde gjerne gjort det hver dag :D
  Og så moro at dere gjør litt sprelske påfunn med jobben. Kan tenke meg at det var et godt avbrekk fra hverdagen :-)

  SvarSlett
 3. Rib er kjempegøy, selv for "sjøsvake" damer, med forkjærlighet for høye heler på sommerfest. Like greit å ta rødvinen etter kjøreturen, for det gjelder å holde seg fart mens man spretter av gårde på bølgene. :)

  ps. Øh masken ... ?

  SvarSlett
 4. Dette hørtes (og så) gøyt ut!! Klart man skal løfte frem de som fortjener det. Det er noe herk å orge slike opplegg...

  SvarSlett
 5. Hørtes spennende ut dette, og godt å få rista seg litt også:O)
  Sol??..hvordan ser den ut??

  SvarSlett
 6. Ser kjempegøy ut. Men det passer nok best til budsjettene i privat næringsliv.
  Ellen :)

  SvarSlett
 7. Artig!! Slikt likar eg!!

  SvarSlett
 8. Så gøy! Sånt hadde vi aldri fått lov til i kommunen...

  SvarSlett
 9. Ser herlig ut ja!!! Men jeg har blitt pinglete med åra, så hadde muligens nøyd meg med å bivåne, eller være fotograf!
  Sommer'n er rundt hjørnet, har jeg hørt... vi trur på det ☼

  SvarSlett
 10. Ser jo helt sinnsykt gøy ut!! Men må innrømme at jeg er en skikkelig pyse når det gjelder sånne ting, hihi :)

  Ha en flott kveld videre :)

  Klem :O)

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...