fredag 2. mars 2012

Hardt å være prinsesse?

Det har blitt litt prinsesseprat innerst i veien den siste uka etter at Sverige fikk en ny tronarving. (Hun som har fått et navn som jeg assosierer med potetgull....) Vårt hus' troll prinsesse på åtte inspiserte inngående en artikkel i  vg om de kommende dronningene.-Å, de er heldige de som er prinsesser!


-Ja, men de kanskje synes at andre barn er heldige, de som ikke er prinsesse og skal bli dronning.


-???


-Ja, når du er prinsesse og dronning så er det mange som er opptatt av hvordan du ser ut og mener noe om klærne du har på deg, skoene dine, hvordan du prater og hva du gjør. Kanskje er det noen som synes du har stygg kjole og sånn. Det kan nok være litt slitsomt. 


-Jammen, om man har en blomster-kjole og musefletter,  og om man ikke er frekk i munnen, da må vel folk like deg, da er det vel greit, vel!?


Ah, så ukomplisert livet er når man er åtte, så enkle, gode løsninger. Herlig! Tenk deg denne strategien i forbindelse med jobb-konflikter for eksempel? Tillitsvalgte og fagforbund kunne jo bare ha lagt ned arbeidet.

Ønsker alle en fin-fin fredag, gjerne med blomstrete kjole og musefletter.

Elisabeth

17 kommentarer:

 1. Mormor fra Klagemuren
  Gikk nok mye lettere da.
  Egentlig er det greit å være "hjemmeprinsessen" og ikke offentlig, tror jeg :-)

  SvarSlett
 2. Ja, tenk om man kunne fått lansert den ideen over alt du. Hadde vært flott! :-)

  Så enkelt kunne det faktisk vært. Faktisk.

  Herlige lille prinsessetrollet ditt.

  Ha en fin kveld

  SvarSlett
 3. Kan vi ikke bare bestemme at det skal være så enkelt da? Jeg er med :) hehe

  SvarSlett
 4. Hun har så rett, så rett. Sånn burde det være :-)

  God helg!

  SvarSlett
 5. Eg er overbevist om at musefletter og blomsterkjolar veier tungt i mange ulike samanhenger. Kjolene har eg, får satse litt sterkare på museflettefeltet!

  SvarSlett
 6. Innføring av jobbuniform, museflette og blomstrete kjole, bør innførast på jobben. Heilt klart!

  SvarSlett
 7. Så herlig ukomplisert ja.
  Burde absolutt overføres til andre områder :o)

  SvarSlett
 8. Hærlig!
  Alt blir bra bare man er søt og snill ;)
  Fin fredag :)
  Klæm

  SvarSlett
 9. På mandag skal jeg ta på meg blomstrete kjole og sette opp håret i musefletter når jeg skal på jobb, og jeg kjenner jeg gleder meg :)

  SvarSlett
 10. Ja, det er kanskje ikke mer som skal til?

  SvarSlett
 11. Jeg er en av dem som har en mening om navnet til den nye svenske prinsessen. Estelle, synes jeg høres ut som et parfymenavn, men kan hende venner jeg meg til det etter hvert.

  Cecilie

  SvarSlett
 12. Så lurt resonnert;). Tror jeg også vil bli prinsesse, at jeg ikke har tenkt på det før....må bare la håret vokse litt først;).

  SvarSlett
 13. Ahh.. Ja når ho seier det slik så;) Men eg likar ikkje kjole eg, har aldri likt det heller. Så eg hadde nok vore dårleg prinsesseemne på alle måtar. Får håpa dottera di finn ein prins då;)

  SvarSlett
 14. Jeg har blomstrete kjole, er kjent for å gå med musefletter fra tid til annen, anser meg som ganske snill og høfflig.. erklærer derfor meg selv for PRINSESSE ;)
  Sånn!! Godt når man føler man har fått gjort litt i løpet av en dag, eller natt i dette tilfelle! Mye tanke bak det å erklære seg selv for prinsesse skal du vite :) haha

  Overtrøtt jeg nå!! haha..

  Natta :)

  SvarSlett
 15. Jeg tror det er trollet som har rett jeg faktisk,,,, hadde vi alle hatt musefletter og blomsterkjole og vært bare søte og snille.... vel... så kunne vel ingen blitt sure på oss, kunne de?

  :)

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...