tirsdag 13. mars 2012

Slu fisk

Mor serverer laks.
Barnet liiiker ikke.
Mormor serverer rosa "prinsessefisk".
Barnet spiser dobbel porsjon.

Tante serverer lakse-taco.
Barnet fryder seg og synes det er myyye bedre enn vanlig taco.

Våger mor å servere lakse-taco?
Ja, det gjør hun!Endelig har jeg oppdaga en måte å få barnet til å spise laks.
Da er det bare Mannen igjen....

Elisabeth


16 kommentarer:

 1. Laks er godt! DET kan du fortelle mannen din..og samboeren min. :-// Her spiser vi fisk når han har senvakter. Jeg personlig skjønner ikke at noen ikke kan like fisk. Heldigvis koser jr seg maks med det. :-)

  SvarSlett
 2. Klin en halv boks pesto på og gratiner i ovnen. Funker på min mann ihvertfall!

  SvarSlett
 3. Laks er godt...her har kampen stått om grønnsakene, det har Queenie nektet å spise. Til slutt brølte den onde mor hallo, ser du en eneste grønnsak her? Tomater, paprika, løk, gulrøtter? Her er det rødsaker og gulsaker. Slutt å syt og spis maten din.

  SvarSlett
 4. Jeg er en av de som gjerne spiser fisk flere ganger i uka, gubben hører ikke hjemme i denne gruppa. Men, jeg har funnet trikset som fungerer her i huset; er det rømme å få til middagen spiller det liten rolle hva jeg serverer. ;-)
  Og så passer jeg på at det er pene farger på tallerkenen når det blir servert. :-)
  Jeg lar ham rett og slett tro at han blir bortskjemt... ;-)

  -Astrid.

  SvarSlett
 5. Her har vi også spist laks i dag! Eskil spiste to porsjoner, siden jeg ikke nevnte noe spesielt hva det egentlig var vi spiste. For i vinterferien fortalte han nemlig bestemor at han var allergisk mot laks, da ho hadde laga en (kjempegod) laksepai :)

  SvarSlett
 6. Laks er en av de fa fisketypene som gemalen faktisk liker. Men 'favoritten' er rokt fisk med hakket egg i smeltet smor. Ellers blir det lite fisk pa ham. Tenaringen og jeg kan derimot spise fisk hver dag, om vi fikk! Ja, ja, alle kan jo ikke vaere like!

  SvarSlett
 7. Laks er faktisk enesete fisk ungene ikke spiser "kamuflert"
  Hadde fiskegryte i dag, sei i terninger, løk, sopp, brokkoli, makaroni, hvitsaus med ost på toppen - kamuflert fisk, og ungene spiste i store mengder

  SvarSlett
 8. Vi serverte alltid Langemanns Gryte da gutta var små. Det var laks og noen grønnsaker. Navnevalg er viktig!

  SvarSlett
 9. Jeg og lillegull spiser gjerne fisk. Fisk er faktisk noe av det beste lillegull vet. Men sambo nekter å spise fisk, tror ikke jeg kan klare å lure han med laksetaco heller ;)

  SvarSlett
 10. Jeg foretrekker fisk fremfor kjøtt, og jeg elsker laks. Jeg har vært glad i fisk siden jeg var liten. Plukkfisk er blant mine favorittfiskeretter.

  Cecilie

  SvarSlett
 11. Dette minner meg om da min mellomste og jeg bestemte oss for å servere fisk til middag hver dag i ei uke. Vi er i utgangspunktet en ikke veldig fiskeglad familie, men INGEN av de andre i familien merket noe spesielt før vi etter søndagsmiddagen fortalte at de faktisk hadde spist fisk hver dag hele uka!

  Jeg tror variasjon og nye måter å servere fisk på er svaret. Lakse-taco er så langt uprøvd her. Men det er ikke så lenge siden vi hadde lakse-lasagne! :o)

  SvarSlett
 12. Noen lure triks trengs, både ovenfor barn og menn...

  SvarSlett
 13. Hi hi - så bra at det er lov med slik luring som dette ;-) Her har det aldri vært behov for å kamuflere fisk, men husker at litjtupp var veldig glad i karnevalskylling med utkledd ris da hun var lita :-D

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 14. Laks er kjempegodt!! Min favoritt er med sandefjordsmør :) Min mann likte ikke fisk i det hele tatt da han bodde hjemme, men etter at vi ble kjærester, og jeg lagde fiskeretter til han, liker han de fleste typer fisk bortsett fra tunfisk.. hehe, stolt over å ha slått svigermor der ja.. Har du sett "alle elsker raymond".. jeg er kona.. svigermor er morra!! Hun mamman er så lik min svigermor at det er skummelt!!

  Sender deg gode fiskevibber, kanskje det smitter over på mannen din :)

  Ha en super dag :)

  SvarSlett
 15. Fisk er håplaust å servere her, både til mann og barn. Men eg har nettopp kjøpt 7 kg torskefilet som skal spisast , og det ikkje berre av meg!! Alle kamufleringsmetodar er oppbrukt, fisk er fisk uansett, sukk! Det beste trikset her er å ha steikt bacon i lag med. Men ein må ta eit stykke fisk for å få lov å ta bacon :)

  SvarSlett
 16. Ha ha, Maria Isabel, artig svigermor du har.

  Takk for gode kamufleringsforslag, folkens. Jeg testa ut torsk i søtsur-saus og det funka greit det også - på barnet, ikke mannen.

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...