søndag 1. juni 2014

Om dette hadde vært en interiørblogg...

Om dette hadde vært en interiørblogg, en sånn en hvor man stadig finner fiffige idéer, et sted for inspirasjon og estetisk føde - da kunne det tenkes at du for eksempel hadde funnet dette bildet:


Med en tekst som lød noe a la:

"Kjøp noen flotte kunstige lavendelblomster, sett de i et koselig melkespann og heng det på veggen! Det skaper en hyggelig atmosfære og du kan drømme deg avgårde til parfymedistriktet rundt Grasse i Frankrike. Raskt og enkelt!"


Dette er jo en hummer&kanari fjaseblogg, så da er det rom for sånne saker likevel. Ha!

En idé som appellerer til de av oss som ikke er født med de berømmelige grønne fingrene eller som ikke gidder å styre så fælt med blomster. De av oss som heller bruker tida på en god bok enn å ligge med rumpa i været og luke ugress. En løsning for de av oss som har en tendens til å glemme at blomster i krukker og ampler trengs å vannes.
Bare man klarer å se forbi at de kunstige kvastene ikke er heeeelt like dekorative som levende blomster. Men for noen tiere på ebay så er vi villig til å myse såpass at dekoren ser helt fin ut, den. Og siden den spikeren i veggen sto igjen fra en krukke som knuste for mange år siden, krevde det minimalt med innsats. Akkurat som jeg liker det.Elisabeth

2 kommentarer:

  1. Selv med vidåpne øyne kunne ikke jeg se at den der ikke var ekte... :-D Det første året gemalen og jeg var sammen, vanna jeg en uekte plante hos han i nesten ett år jeg...

    Ha det godt - klem Siv

    SvarSlett
  2. Helt innafor!

    SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...