torsdag 11. februar 2010

Kjære Mann

Kjære Mannen innerst i veien og alle andre menn som vil glede en kone/kjæreste/samboer/hjertevenn osv.

Vi damer er jo kjent for multitasking og effektivitet. Og da snakker vi hakket mer avansert enn å tygge tyggis og ta heis samtidig. Av og til er måne og sol og de greiene der også sabla effektive og multitasker.

På søndag er det ikke bare morsdag, men også Valentine's day og attpåtil Fastelaven!

Rene kinderegget!

Her, kjære menn, kan dere slippe billig unna. Ingen damer forventer to blomsterbuketter på samme dag, det holder med en - en stor en.

Kanskje ikke så vanlig å kjøpe blomster til madamen på Fastelaven, men ikke vær redd for å etablere en ny tradisjon. Innerst i veien er fruen allergisk, så denne kvasten med fjær på kan du droppe, kjære mann. Legg heller litt i størrelsen på den buketten jeg regner med du planlegger.

Og du, det trenger ikke være roser. Jeg er veldig glad i tulipaner. En stor bukett med vakre tulipaner i mange farger - mmmm, superdupert.

En ting til, les gjerne denne blomstertesten hos tv2, der vinneren er Euroflorist. Det finnes faktisk en Euroflorist beliggende mellom kontoret ditt og bussholdeplassen, sånn i nærheten av den platesjappa du ikke har problemer med å finne på denne strekningen hver dag. Dessuten er det enkelt å bestille over nettet også. Legg merke til at bukettene kommer i tre størrelser, jeg ville anbefale EKSTRA, men legger selvfølgelig ingen føringer.


Neimen, da sier vi det da, kjære!?

/Kosejenta di ♥♥♥


Bilde fra Euroflorist, ikke vilkårlig valgt.

8 kommentarer:

 1. Hahaha! For et fantastisk bra innlegg! Dette skulle mannen min lest! :) Tusen takk for koselige hilsener inne hos meg. Det setter jeg så stor pris på. Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Hi, hi, tror jeg må vise dette til min mann og:-) Tror faktisk ikke han vet at det er noen av delene på søndag. Jeg vil også stooor tulipanbukett! For det fortjener vi virkelig, ikke sant?

  Klem

  SvarSlett
 3. Herlig herlig! JA skal ha party i april om de har anl å komme da:)!!Gleder meg:)Takk for tips og alt:)Klemmer

  SvarSlett
 4. Og god helg:) Kos deg masse:)

  SvarSlett
 5. Først vil jeg takke deg for oppmuntrende kommentar på bloggen min.

  Det blir spennende å se hvilken bukett din mann kommer med, for NOE blir det vel eller er han motstander av alle disse feiringene som handelstanden har sørget for at det kan brukes penger på?

  Kommer virkelig til å vente på resultatet.

  Astrid

  SvarSlett
 6. He he...herlig:)
  Akkurat som jeg skulle sagt det selv.
  Jeg gleder meg til å se hva du får...thi hi!
  ha en fantastisk helg!
  klem
  Nina

  SvarSlett
 7. Fantastisk innlegg! Slike innlegg burde nok bli kopiert og delt ut til flere nøye utvalgte - men jeg skal slettes ikke klage; Fikk både pakker og blomster :) ...men morsomt du sier dette med hvilke butikker som er representert på din manns vei fra jobb til bussholdeplass. For det er nemlig min manns kron-argument; "Men, det er jo ingen butikker på veien mellom jobben og bussholdeplassen!" ...likevel klarer han å av og til legge turen utenom den vante ruten, bare for å finne en veldig tilfeldig plassert musikkbutikk. Mon tro om jeg må få han til å bytte jobb....

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...