mandag 27. september 2010

Det var der de var, ja!

Blinkende disco og uforståelig kode i displayet på vaskemaskina er ikke bra....ikke bra i det hele tatt.
Og hvor er den bruksanvisningen så man kan slå opp hva koden E20 egentlig betyr? Ja, vi har faktisk et system for arkivering av bruksanvisninger på hvite og brune varer innerst i veien. Problemet oppstår når man ikke følger sitt eget system. Nettet ble redninga, hurra for Electrolux.

Tømme trommelfilteret....Alt vannet skal ut av det lille hullet der før jeg åpner det store lokket? Nei, det tar for lang tid.


Oversvømmelse!
Hva kan ha tettet filteret? Nei, se der ja. Tre hårspenner og en sikkerhetsnål. Ikke verst. Og møkk. Fysj.

Hobbyrørlegger'n renser og monterer alt tilbake og er veldig fornøyd med seg selv. Men vaskemaskina vil fortsatt ikke sentrifugere. Samme operasjon gjentas, mer oversvømmelse.

Nei, maskina vil fortsatt ikke yte service. Søren, da må en ordentlig servicemann tilkalles. Men jeg skal ha for forsøket...

Elisabeth

17 kommentarer:

 1. Du skal ha full pott på forsøket! Har et par opplevelser selv med litt som renner der det ikke skal og det er IKKE gøy.

  Ha en fin uke :-)

  SvarSlett
 2. Du imponerer meg stadig. jeg hadde aldri våget å gå løs på vaskemaskinen på egenhånd. Håper fagmannen får fikset maskina kjapt og at det ikke blir for mye venting på deler. Min husholdning hadde iallfall brutt sammen uten fungerende vaskemaskin.

  SvarSlett
 3. Synes du er barsk som gar los pa maskinen, ja! Lykke til med reparasjonen...

  ha en fin mandag!
  klem Mette

  SvarSlett
 4. Du ska jammen ha for forsøket snuppa!

  Eg tok forresten "Kjærringtesten" og her var mitt resultat:

  "Du er ikke blitt en kjerring
  Gratulerer! Det er ingen ting ved din personlighet som indikerer at du er blitt en gammelmodig tante som er redd for nye ting. Du er åpen, holder hodet og kroppen i form, og liker å reise nye steder og oppleve nye ting. Du har beholdt din sexappeal og er en morsom person som mange liker å tilbringe tid med."

  Hah!!! ;o)

  SvarSlett
 5. Trur ikkje me kan gi husmorpoeng her, men kanskje "Otto-poeng"? Eller, Otto er vel strengt tatt snekker, men han kan sikkert vaskemaskinting òg... Ha ein fin dag! -eventuelt får du finna ein bekk, ein (sink)-stamp og eit skurebrett.

  SvarSlett
 6. Oj, så flink du har vært! Imponerende! Kjedelig å måtte tilkalle servicemann - de er jo ikke akkurat billige i drift...

  SvarSlett
 7. Ja føler jeg var skikkelig handywoman her. Heldigvis en garantisak og jeg fikk fatt på kvitteringa for å bevise det også....Så dette ordner seg. Også praktisk med svigers, med vaskemaskin som virker, ikke langt unna.

  SvarSlett
 8. Klart du må prøve å finne ut av det. Vaskemaskin er jo gresk for menn. Iallefall for slike menn eg vanlegvis har i heimen!

  SvarSlett
 9. Har nettopp hatt samme problem :) Har aldri sett så mange hårnåle og penga samla på en plass;) Den vilt ikkje start på første forsøk hos meg heller, men da e kjent litt nøyar etter satt det jammen ei til hårnål Langt bak og kom i veien før ett eller anna :)
  Lykke til :)
  -synnøve-

  SvarSlett
 10. Absolutt. Etter at jeg skrev om mine kvardagsheltar i forrige uke, streika oppvaskmaskina med kode E24 i helga. E24 betyr at den ikke tar vann inn. Tror maskina er fornærma fordi den ikke ble betegnet som en av heltene.

  SvarSlett
 11. Dyktig!
  Og så er det så kjekt å "klare sjølv"..inntill det motsette er bevist! Og vaskemaskina må me jo ha... keisamt nok!

  SvarSlett
 12. Japp. Vuxenpoäng på det där!

  SvarSlett
 13. Tusen takk :) Og ja, jaggu skal du ha for forsøket!

  SvarSlett
 14. Jepp, du skal ha kred for at du så ivrig prøvde.

  SvarSlett
 15. huff ja, slikt er slettes ikke morro.. men syns du gjorde et flott forsøk :) har sjøl plukket ut mye rart av vaskemaskinen.. mest irriterende er alle mobiltlf som slettes ikke tåler 40 graders vask.. ;)

  SvarSlett
 16. Uffda, kjiipt det der, håper det blir ordnet snart!
  Vil vel ikke leve for lenge i et liv uten vaskemaskin....
  Krysser fingrene for deg!

  SvarSlett
 17. Jeg har funnet kulepenn og penger enda lenger inni maskina... jeg skrudde av bakveggen, og åpner litt på noen slanger jeg kom til og som jeg forsto hvordan skulle settes på plass igjen, og jammen så lå det ikke fremmedelementer der... det hjalp...

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...