torsdag 27. januar 2011

Valgkamp lizzom

Hurra, det er stas å bli nominert til "Årets morsomste mammablogg" hos Foreldremanualen. Det betyr at mange nok lesere har foreslått meg.

Men...

Ikke så morsomt å bli nominert sammen med to av mine desiderte favorittbloggere, blogger jeg unner all heder og ære, alle pokaler, diplomer, medaljer, pastapakker og kosttilskudd. Og til og med en eggløsningstest unner jeg dem.  Men vi har jo mange felles lesere og det er trist når noen føler de liksom må unnskylde overfor meg at de stemmer på noen andre. Hallo, jeg hadde også stemt på Bergljot og Pia om det ikke var for at vi plutselig var konkurrenter.Og så skal det drives valgkamp, lizzom...."Se på meg, se på meg, les hvor morsom jeg er" lizzom. Slitsomt. Folk kan tenke og handle sjæl.

Ja, jeg har vennlig gjort enkelte bloggløse venner fra real life oppmerksomme på konkurransen så de kunne gi sin støtte og stemme til Innerst i veien. Mange av dem leser jo ikke andre blogger, så de stakkarne vet jo ikke om de stemmer på den de faktisk ville syntes var mest morsom, he he. Men det er vel lov. I krig og kjærlighet og sånt.

Men jeg gidder ikke avsløre blogginga mi for gamle tanter og onkler for å fiske inn noen ekstra stemmer. Jeg gidder helle ikke hoste opp noen ukjente søskenbarn i junaiten eller tremenninger jeg ikke har sett siden vi var små for å trygle om en stemme.  Siden jeg er anonympå bloggen, har jeg heller ikke brukt facebook aktivt.

Stemmer fra "ukjente" som faktisk leser denne bloggen og synes den er verdt en stemme, de er det mest stas med, det er det som er ordentlige, fortjente stemmer.


Som det ser ut nå, tar jeg en fin-fin fjerdeplass. Å ha tittelen "Fjerde morsomste mammablogg" er da slettes ikke dårlig! Skal suge litt på den karamellen, jeg.

Det skal bli deilig når kåringa er over og jeg igjen kan legge igjen kommentarer også i, for meg, nye og ukjente blogger, uten at det kan oppfattes som stemmefisking.

tusen tusen takk til dere som har stemt på Innerst i veien, og til dere andre, dere har sikkert gode grunner.☺Og om du ikke har stemt ennå, godt valg, som man sier....fristen er lørdag.

Elisabeth

.

15 kommentarer:

 1. Var det ikke å få 13% som var poenget da? Tre fenomenale blogger i samme kategori, er ikke lett. Men spør dere meg så er dere de 3 beste uansett kategori! Nemlig!

  SvarSlett
 2. Helt enig med deg, det må være stort bare å få være nominert ;)

  SvarSlett
 3. Så flott-fin tankegang.!
  Selv har jeg ikke stemt ennå- veldig vanskelig når man vil stemme på mer enn 1..
  Fortsatt lykke til.
  :)

  SvarSlett
 4. Dokke tre er best! Ser at Pia ligg best an! Men du og Bergljot er like supre.
  Låw ju all! Hi hi! Like før eg slenger ut nokre klemz her...

  SvarSlett
 5. Heisann!!

  Du kan være stolt av fjerde plassen,jeg hadde vært stolt om jeg i det hele tatt hadde vært nominert!!
  herlig blogg du har som gir meg mange gode latter kuler,derfor har jeg også stemt på deg (trodde jo til å med at jeg kunne stemme hver dag:)hiii!!)
  Lykke til og ha en fin helg når den starter i morgen!!

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 6. Man kan jo bli stressa av denne kåringa. Og jeg trodde jo oppriktig at du og B ville bli mine argeste konkurrenter. Men vi "stjeler" vel stemmer fra hverandre.
  Skal dele pasta med deg hvis jeg vinner. Klemz.

  SvarSlett
 7. Man kan vel stemme på alle sammen? Det er min taktikk! Uansett er det sikkert gøy å bli nominert, og vel fortjent! Hipp hurra! I min familie er bloggen min (dessverre) kjent for de fleste. Det er litt pussig. Mora mi ringer nesten ikke mer, fordi hun tror at hun får vite alt som er å vite på bloggen. Hun skulle bare ha visst!

  SvarSlett
 8. Men vilken ära att bli nominerad!

  SvarSlett
 9. så fine tanker, Elisabeth:) Jeg trodde ærlig talt man kunne stemme flere ganger jeg, men neida en gang i hver kategori:) Gratulerer med nominasjon, jaffal:)

  God helg til deg ig dine fra Trine:) Klem

  SvarSlett
 10. Jeg er ialle fall på 3. pl i min kategori. PUH. Noe annet hadde jeg ikke kunnet leve med..... Vi elsker deg og tull&alvor fra deg -uansett plassering. Og du har jo en HAUG med følgere :)))) Og egentlig betyr jo ikke noe av dette noe i det hele tatt i den store sammenhengen. Men moro er det; denne blogginga :))

  SvarSlett
 11. "Bare nominasjonen er en ære" - er det ikke det de sier, de som er sure over å ikke vinne - nå i disse Oscartider? *ler*

  Jeg synes du har en strålende blogg og jeg har lurt litt på om Foreldremanualen har tenkt noe bevisst over å sette dere i samme kategori...? Hmmm...

  SvarSlett
 12. Hurra for deg som har blitt nominert!!!

  Liker bloggen din, akkurat slik som den er ;)

  Ha en fin Fredag!!

  SvarSlett
 13. Gratulerer med nominasjonen ja! jeg trodde også man kunne stemme på flere...men men, du har uansett en veldig morsom blogg!

  SvarSlett
 14. Jeg synes valgkampen har vært imponerende fra dere alle tre.

  SvarSlett
 15. Å skjønner dilemmaet... men tenk at du er nominert!!!! Stas det da! :-)

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...