fredag 5. august 2011

Fremmede føtter

Jeg har i mange år hatt et komplisert....eh nei....ambivalent forhold....nei, hva blir beste betegnelse her? Altså, jeg har ikke likt tærne mine. Ikke at jeg har vemmes over dem og nærmest ikke klart å kaste et blikk på dem redd for å kaste opp, men jeg har bare ikke syntes de var særlig pene.

Og derfor har jeg svært sjeldent brukt åpne sko.

Men med alderen kommer klokskapen, forgengeligheten viker, selvbildet endres. Og etter å ha observert andres føtter har jeg kommet fram til at mine egne slettes ikke er så verst.

Derfor har jeg denne sommeren fleska til med flere nyheter:Neglelakk på tærne! Når man ikke ønsker fokus på tærne sine, lakker man dem jo ikke med iøyenfallende farge. Men kanskje neglelakk er det motsatte, egna for å kamuflere?

Ikke bare er det åpne sandaler, men med sånn strek mellom tærne. Ha ha, g-streng-sko! Fortsatt er jeg ikke helt vant til den strengen - men jeg øver.

I tillegg til neglelakk og strenge-sko, slo jeg til og flotta meg med skikkelig bling på skoa også.Gjemt bak denne polske varianten av kyllingbaguett, spottes mine sommerfavorittsandaler. Disse har jeg "bodd" i hele sommeren. Og nå er jeg helt fortrolig med den glitrende pynten. Hvem har sagt at gamle hunder ikke kan lære å gjø? Eller hva det nå heter.

Hva slags forhold har du til dine tær? Liker du å flæsje dem med knall neglelakk? Er de stadig ute i det fri? Eller gjemmer du dem?

Elisabeth, nyfrelst sandaldame

.

24 kommentarer:

 1. Jeg er heller ikke glad i mine tær, men jeg ble jaggu litt inspirert av dine bilder. Kansje jeg skal teste med litt neglelakk jeg også :)

  SvarSlett
 2. Åja! Bruker masse sandaler (g-strng sandaler *ler*)med bling, helst. Bruker sandaler fra april til september. I år har jeg brukt litt diskret neglelakk. Men vanligvis og i de siste årene, har jeg brukt rød neglelakk. Ikke fordi jeg synes jeg har pene tær, men fordi jeg elsker å vifte med tærne, skulle helst gått barbeint, men må jo liksom ha noe på føttene, barbeint på jobb er ikke helt ok.
  Kos deg med sandalene dine og bare tær.

  SvarSlett
 3. Jeg ser jo at dine tær er vakrere enn mine, men jeg er eldre enn deg, så jeg gir enda mer blaffen, og har gjerne skarp neglelakk og blingbling på føttene i luftig gevanter:O)
  Kos deg i helga, klem fra meg..som aller helst går barfot:O)

  SvarSlett
 4. Tærene mine er faktisk noe av det jeg er mest fornøyd med på kroppen min

  SvarSlett
 5. Fine tær! Jeg hadde fine tær før men de har tapt seg litt, haha. Føttene også, de hovner opp i værmen...
  Men neglelakk gjør susen, helt enig! Og G-strengsandaler er fine, litt gnagsår i førsten, men det går sæ te :)

  SvarSlett
 6. jeg synes egentlig mine tær er ganske ok. men jeg liker nok ikke alltid at de synes så veldig med fargerik neglelakk..
  men mannens tær er ekle... hehe..

  SvarSlett
 7. Jeg HATER sokker. Så jeg går som regel barbent hjemme, hele året.

  Sandaler om sommeren, med mørk lakk på neglene,men ingen g-streng. Blir ikke fortrolig med det. :/

  SvarSlett
 8. faktisk -så liker jeg føttene mine.
  det er en ting ved meg selv jeg alltid har likt.
  og neglelakk må jeg ha, men ingen knallfarge.
  mens på fingerneglene kunne jeg aldri hatt neglelakk, rart det der..

  Forresten -fine føtter
  :o)

  SvarSlett
 9. Og jeg er omvendt, har alltid lakk på fingrene, men på tærne har jeg kvia meg...

  SvarSlett
 10. jeg mistet samtlige tånegler etter en lang og kald skitur da jeg var 15. det tok noen år før det ble aktuelt å vise tånegler igjen, for å si det mildt. nå har jeg hele 8 tånegler, og noen symbolske striper på lilletærne og vifter frimodig og lettet med alle ti.

  SvarSlett
 11. Jepp, jeg flæsher tærne! Synes de er ganske ok :o) Og så har jeg en tatovering på siden av fotbladet på ene foten, og den er jeg så glad i at jeg liker å vise den frem. Så da blir det endel flæshing med både vanlige og string-sandaler (ha-ha!)

  SvarSlett
 12. Etter to tette graviditeter er føttene det eneste som er smalt på meg,så de flæsjes i sommer varmen.

  Av og til med neglelakk,og av å til uten..

  Nyt resten av sommeren i sandaler.

  De fleste har et ambivalent forhold til føttene sine,det blir nesten litt sekundært:) Ha ha!!!

  Nyt lørdagen i det fri:)

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 13. Eg synst heller ikkje mine tær er fine, men elskar g-streng sko. Og lakkerer tånegler kvar sommar, som kamuflasje ;)
  Dine sko og tær såg flotte ut!!
  -og det ser ut som om du har mykje finare tær enn det eg har.. :)

  SvarSlett
 14. Har du vurdert stand-up-show? Hehe, må le... neglelakk har jeg aldri brukt faktisk, føler det vil lyse opp tærne, men når jeg ser det på andre så ser det jo fint ut... skal faktisk ut å kjøpe neglelakk i dag! :) Takk for inspirasjonen, ha en fin helg!
  Kristin

  SvarSlett
 15. Du kan bare slappe helt av, for de styggeste tærne er det jeg som har!
  Både føttene og skoene var fine syns jeg! :)

  SvarSlett
 16. Hater tærne mine, stygge og fæle. Skulle noen si at det å male neglelakk på neglene mine uansett fingre eller tær så få jeg nåia, kluastrofobi.... Og den ene tåa mi ble påkjørt av en grønn folkevong da jeg var 4-5 år, selv om jeg var hos lege så ville de ikke gipse og det resluterte at tåa er skjeiv, drit skjeiv.

  Men jeg liker å gå barebeint og i sandagler i håp om at ingen setter seg ned å studerer mine tær....

  SvarSlett
 17. Jeg synes jeg har hatt farmortær helt siden jeg var tenåring. Etterhvert som årene har gått har jeg vell blitt bare mer og mer vant til meg og etterhvert som ungene kom fikk de vell bare mindre og mindre fokus. Nå går jeg bare rundt med de tærne jeg har og kliner til med lilla neglelakk som jeg har lånt av snuppa på 8 år.

  Det ser riktig lekkert ut nederst på foten her jeg ligger med bandasje og skinne. Takk og lov for laptop og at det går an å blogge i senga. PS: og takk for omtanke :) Klæm

  SvarSlett
 18. Negler og tær er et ømtålig kapittel for meg. Jeg burde nok tatt fotterapi, men det gjør jeg ikke. Neglelakk bruker jeg ikke, verken på fingre eller tær. G-strengsko har jeg aldri prøvd. Det er viktig å bruke godt fottøy. Husk at vi skal ha føttene våre hele livet! Ha en fortsatt fin sommerkveld med eller uten g-strengsko!

  SvarSlett
 19. Jeg har vel ikke akkurat noe kjærlighetsforhold til tærne, men jeg lakker de om sommeren - knall røde.

  G-string skoene var virkelig lekre.

  Klem

  SvarSlett
 20. Det skal myyye til for at jeg bruker strømper fra vår til høst, jeg er stort sett barføtt.
  Ute har jeg brukt sandaler med g-streng i mange år, og det er utrolig hvor fort man venner seg..

  Liker heller ikke føtter, men det er helst andre sine..

  SvarSlett
 21. Jeg synes ikke tær er spesielt vakkert i det hele tatt.
  Men dine var finere enn mine ivertfall.
  Mine er mye mer krokete, men bryr meg ikke så mye om det.
  Går barbeint eller med sandaler hele sommeren.
  Det er så deilig å få lufta de litt:)
  Og neglelakk pynter jo alltid opp da:)
  Ha en fortsatt fin sommer, med tærne i det fri:)

  SvarSlett
 22. De er stadig ute i det fri. Men ser ikke på dem som så veldig lekre, ei heller så stygge. De er vel helt vanlige. Og jeg er dårlig på å bruke neglelakk, rekker det liksom ikke...

  SvarSlett
 23. Har også hatt et anstrengt forhold helt til jeg passerte 40. Da lånte jeg sandalene til min datter og siden har det vært OK. Neglelakk er svært viktig.

  SvarSlett
 24. Går nok stadig barbent i heimen, men liker å dekke til tærne ute blant folk. Har nok litt den samme ovenfra-og-ned holdningen til tærne mine som du har (hatt). ;)

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...