torsdag 5. juli 2012

Vegger med sjel og bomull i taket - et nesten helt ekte interiørinnlegg

Ohoi, dett er et sånt ekte interiørinnlegg - nesten. 

Et med før- og etterbilder. Og ikke noe sånt knuslete som et bord med eller uten en blomstervase. Nei, skikkelig før- og etter, skikkelig forvandling.

Dette var loftet vårt FØR: (Du kan se flere rotebilder i dette innlegget).Dette er loftet vårt NÅ:
Er det ikke fiiiiiiint? 

De to bildene over viser faktisk det samme hjørnet av loftet.

Vi elsker vår nye tv-stue/lekerom/syrom/musikkrom/gjesterom!

Overskriften, sjel og bomull? Ja, det er selvfølgelig navnene på fargene som er brukt. Taket er ferdigmalt panel med fargen bomull. For veggene valgte vi sjel. Etter litt sånn elle-melle-metoden. Hallo, det finnes alt for mange hvitfarger, umulig å se forskjell på dem. Men vegger med sjel er jo flott.


Takk, takk, millioner takk til supre svigerfar som har vært byggherre og pådriver for hele prosjektet. Svigerfar heter Finn, kan jeg røpe. Og det fine loftet kan absolutt kalles Finn-loftet - av flere grunner. For her er det meste av møbler funn fra finn.no. 

Sofabord og tv-benk ble vårt for 500 kroner. Det var en kamp å få det inn i bilen, men det gikk til slutt. Særlig trafikksikkert var det neppe.

Sjekk den fine sykroken jeg har sikra meg!
Skrivebordet, som nå er blitt sybord, betalte vi 500 for. Her kunne vi sikkert hatt is i magen og funnet noe som var like fint i riktige mål til en rimelige pris. Men vi pruta det ned noen hundrelapper fra utgangsprisen.

Kontorstolen var gratis. Den har fått nytt trekk med glade griser, det kan lese mer om HER.

Du la vel merke til den proffe sømbysten!? Den er donert av raus venninne som skal flytte langt av sted og som hadde en slik fænsi sak til overs. Den venninna er jammen et funn hun også.  Ja, skikkelig proft har det blitt. Mangler bare symaskinene, he he. De har ikke klart å løsrive seg fra kjøkkenbordet ennå. Stakkars, er ikke bare bare å flytte vettu...
Sovesofaen kjøpte vi ny fra Bohus.  Vi vurderte finn, men fant ut at det var mer forlokkende med noe nytt. Man vet jo aldri hva som har skjedd i en brukt sovesofa.......Jeg tenker på om det unger som har tissa i den og sånn. 


Nattbordet jeg skrev om tidligere, har ikke kommet på plass ennå. Hallo, man skal jo ha noen prosjekter utover sommeren også. Det skal kanskje stå under karnappvinduet, eller arken eller hva man kaller det vanskelige hjørnet i taket.
Nei, vi er ikke helt ferdige. Det mangler for eksempel skap i kroken bak sybordet. Det finnes ikke så mange skap med skyvedører, som jeg tenker vil være praktisk der, nemlig. Vi mangler plissegardin i vinduet mellom sofaen og skrivebordet sybordet også.

Men rommet er tatt i bruk. Trollet har hatt to overnattingsgjester i sovesofaen og de små damene har virkelig kost seg. Sykroken er i det minste innviet med måling og klipping mens man venter på at symaskinene tør å flytte permanent hit.


Nå mangler bare en tv for at vi skal kalle det tv-stue. Der er vi ikke ferdig diskutert. Mannen mener man minst må ha en 50 tommers koloss, Madamen mener det holder med "noen og førti".  Hm, vi får se hva vi lander på. Forrige gang vi hadde en lignende disputt var det spørsmålet om diesel- eller bensinbil. Etter at det nylig ble vedtatt at dieselbiler ikke får kjøre i Oslo på kalde dager, tipper jeg Mannen er glad han lot sin stae kone få siste ord i den diskusjonen den gangen. Elisabeth

PS. Mulig man i ekte interiørblogging skal legge ut fargekoder og navnet på butikkene hvor man har kjøpt alt, men puuuuh nå orka jeg ikke mer.....

24 kommentarer:

 1. Direkte nydelig!!! Kjempefin TV-stue; og har innsett, TV'n blir aldri for stor:O))
  Har malt masse med bomull..alle vegger hjem og på hytta, men sjel var også fint.
  Flott med dine fargeklatter!

  SvarSlett
 2. Superdupermegafint har det blitt Elisabeth!
  Idag har jeg lest....Du er heldig med Finnene dine :)
  Kunne ikke blitt bedre før/etter bilder. Skikkelig simsalabim jo!

  Her kjøres det flyttelass på flyttelass. Sjokkerende mye som får plass i en liten leilighet. Håper jeg aldri skal flytte fra hus til hus...

  Siw

  SvarSlett
 3. Aiai! SÅÅÅÅ fint dere har fått det! Og FOR en forvandlig! Grattis med lekker sykrok også. Det er gull verdt når man hobbylerer...ser for meg at det er plass til to ved det bordet (for lilletuppa vil sikkert være med å hjelpe mamma innimellom ikke sant;)). Når det kommer til TV, ja der holder jeg med mannen. Tv´r skal være så store som mulig (mulig det har noe med "besteforeldreveldiglangtvekkemedmindremuligheterforkinogange" å gjøre, men liker digre tv´r. Visste du at man får sånne fiffige DVD´r med peis (med knitrelyd og det hele) og akvarium og greier (jadda...jeg har en sånn...har ikke peis, men gofølelsen kommer når dvd´n snurres i gang). Tenk deg - 50" akvarium i stua...eller ildsted;)...hihi! DET var argumenter mannen ikke har kommet med tenker jeg..hihi!

  Kos dere i nystua!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha ham nei, akvarium og falsk peis har han ikke argumentert med. :-)

   Slett
 4. det derre med tv-størrelse anser jeg som et tapt slag
  en plass må herren få råde...
  akk o ve.

  SvarSlett
 5. Superduper fint :)
  Litt av en forvandling på loftet gitt :)

  SvarSlett
 6. Gørrfint! Da vi kjøpte nytt TV var vi mest opptatt av å ha noen få tommer større enn mine to svogere ;)

  SvarSlett
 7. Superfin tvstue/sykrok/gjesterom!

  SvarSlett
 8. Veldig fint rom! Blei litt misunneleg på den prøvedokka... ;)

  SvarSlett
 9. Utruleg stilig!! Eg er imponert:) Har ei loftstove med potensiale eg også, men det var det med tid og pengar då.. Ein gong skal eg laga meg ein skikkeleg kreativ skrive/foto-krok der oppe. Og ha ny sovesofa. Og veggar med sjel;) For eg vil ha det nesten akkurat som deg!! Me har 50-tommers i stova, mannen hadde øyremerka dimmepengane sine til det, og til lenger han venta, til større tv fekk han for pengane.. (Eg meinte jo me burde kjøpt 32-tommers og hatt litt pengar til overs.. så rar er eg...)

  SvarSlett
 10. Grønn av misunnelse! Jeg vil også ha sånt rom! Lekkert!

  Man venner seg til store tv-er! Nå har ikke vi 50 tommers, men siden 42 tommersen vår nå er til rep., har vi en lånt 37-er hengende på veggen. Dét er lite, det...

  SvarSlett
 11. Fantastisk! Virkelig imponert. Nå er det bare å få opp symaskinene og sette igang!

  SvarSlett
 12. Virkelig bra interiørblogging! Du kommer ikke til å angre på at sybordet er stort.

  SvarSlett
 13. Det er ikke ofte jeg leser hele interiørinnlegg og i tillegg koser meg med det. Det gjorde jeg denne gangen. Det rommet var knallfint!!!!!! :-)

  SvarSlett
 14. Er det mulig.. Den lange kommentaren min forsvant.

  Kjempeflott loftstue :) Og stor tv kamufluere du ala 60 tallet med slike skyvedører ;)

  SvarSlett
 15. Gratulerer så masse med flott loftsstue - og jeg er ikke misunnelig på alle de flotte syrommene jeg ser rundt om hos alle bloggerne......eh... kanskje litt?
  ;)

  SvarSlett
 16. Det var litt av en forvandling! Kjempeflott! Og jeg er ganske misunnelig, både på tv-krok og sykrok... Jeg vil og ha! Vi håper å få tillatelse til å innrede loftet her, men innen den tid alt er godkjent (forhåpentligvis), så har nok eldstemann forlenges flytta ut, og jeg får hans rom til disposisjon...

  SvarSlett
 17. så flott det har blitt! Heldige deg som har egen sykrok!
  Klem

  SvarSlett
 18. Grønn av misunnelse! Knallflott!

  SvarSlett
 19. Det ble utrolig flott, Elisabeth! Nå ser jeg fram til å bli invitert på syklubb der oppe, gjerne med terteskjell og fiskepudding!

  SvarSlett
  Svar
  1. Klabert! Og terteskjell og fiskepudding topper vi med erter og gulrot. Det blir bra.

   Slett
 20. Herlig loft !!! Godt for sysakene å ha sine faste plasser... ;-)
  Hyggelig du fant frem til meg, så fant jeg denne veien også :-)

  Skulle gjerne hatt en slik byste på mitt loft også!!!!! De er fine uansett om man liker å sy eller ikke...
  God helg!

  SvarSlett
 21. Jeg vil også ha loftsstue! Hvertfall om jeg hadde fått det så fint som dette! Imponert og misunnelig på samme tid.

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...