tirsdag 18. desember 2012

Halve jobben er verktøyet....

...har jeg hørt. Jeg har også hørt at halve jobben er er god planlegging. Men det kan vel ikke stemme? Om du planlegger noe og også har verktøyet, er jo fortsatt jobben ugjort eller hva?

Nå er ikke matte min sterkeste side, men.....

Denne gangen funka det fint uten særlig planlegging. Eller jo, jeg hadde jo kjøpt en bråte papir på Søstrene Grene, så sånn sett hadde jeg planlagt. Planlagt spontant juleverksted. Et lite kreativt kvarter rett før niåringens leggetid. Og vips var papir og verktøy kommet fram på bordet.

Og nesten vips hadde vi laga julepynt, gitt.

Men det hadde ikke vært særlig vips om vi ikke hadde hatt riktig verktøy, i denne sammenheng en sånn figurstanser som kjekt og raskt stanser ut helt sirkelrunde papirbiter. Skulle jeg ha tegna opp og klippet ut åtte sirkler til hver julekule, så hadde det ikke blitt mange kulene for å si det sånn. Halve arbeidet er godt verktøy. Vi Trollet har jo ikke klart å treffe helt rett på når vi hun har limt sammen bitene. Pytt pytt. Sånne småfeil kan man da godta fra en niåring...*kremt*.

Ellen har laga en flott beskrivelse, om du har lyst å prøve. Dette er veldig enkelt å lage- ekstra enkelt om du har riktig verktøy.

Elisabeth

6 kommentarer:

 1. Aha - nå gikk det plutselig et lys opp for meg - tusen takk skal dere ha, både Trollet og du :-D Flott julepynt!

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 2. Fin pynt! Ein slik utstansar er nok kjekk å ha her, ja:)

  SvarSlett
 3. Det er alltid greit å være velutstyrt :) Og nei, jeg tenker ikke koffert! ;)

  SvarSlett
 4. Du er så kreativ :) Jeg får helt kløe i kropen av sånne ting, hehe.

  SvarSlett
 5. Dere er i siget med papirbretting:)

  SvarSlett
 6. Vakkert. Ni-åringen koste seg helt sikkert. Jeg husker vi laget en masse julepynt og små gaver og ting da jeg var liten, i dagene før jul, og det var kjempekoselig!

  SvarSlett

Kult, du har trykka på "kommentarknappen"! Du skal vel ikke bare lese hva andre har skrevet, vel? Håper ikke det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...